|
Lazerle hemoridi yakmak istiyorum. Mustafa hocamızdan tedavi olanlar var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Lazerle hemoridi yakmak istiyorum. Mustafa hocamızdan tedavi olanlar var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
geçmiş olsun ankarada ki ismi lazım olmayan şahıs dolandırıcıdır dikkatli olun 5 yıl önce ben de bir enayilik edip kendisine gittim malesef hayatımın en büyük hatalarındandır boşa verilen para boğma yöntemi ile hemoridleri alıyor tedavi sonrası reçetesi günden 10 bardak su iç şaka gibi :))))ülke boşuna 3 cü dünya ülkesi demiyoruz ne vergi verir ne de fatura yani tezgahı iyi yere koymuş kimsede bir şey demiyor... Bu rahatsızlıkla ne kadar çok bekletirseniz o kadar kronikleşir ankaradaki şahıs her ne kadar iyileştirdiği insanlar olsada geçici çözümler 3-5 ay sonra nüks eder eder çünkü orası malesef ameliyatsız geçmez bu kardeşiniz her türlü ot bk türü her şeyi denedi... tek çözüm lazer ve düzenli lifli beslenme gerçekten ben 5 yıl önce avrupa cerrahide yasir göze hocaya oldum 5 yılda sadece 1 kere nüks etti o da kötü beslenme kabızlık aşağı yukarı 4 yıldır iyiyim bu rahatsızlığı çeken bilr yemeyeceğin şeyleri söylüyorum pilav,bulgur,beyaz ekmek,pul biber acı biber,çarliston...biberin acısı tatlısı bağırsak düşmanı boşmideye simit,ekmek,poğaca kesilecek bunları hayatından çıkaracaksın aç karna sabah akşam 2 parça sarı kuru kayısı üste yarım bardak su bunu 5 yıl boyunca yap kahvaltında yumurta peynir aşırıya kaçma zeytin ıvır zıvır yiyebilirsin tahıllı ve lifli gıdalar tercih etmelisin akşam yemeği öncesi çorba içmelisin mercimek ,ezo gelin aklına takılan soruları cevaplarım umarım makat yırtığınız yoktur |
|
Kanama çok oluyor yırtık var ama yüzeysel Her iki hocada mı sıkıntılı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranunculaceae -- 30 Haziran 2023; 13:20:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
işte o yırtık makat yırtığı olmuş geçmiş olsun lazer şart iyileşme şansın beslenmene dikkat edersen %97 ben bahsettiğin hocaları bilmem ama o ankaradaki sahterkarın en önde gideni vergi kaçakcısıdır koyun keçi kırpar gibi makata alet sokuyor yazık günah |
|