Şimdi Ara

Basur geçirmiş arkadaşlar yardım edin (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
190
Cevap
9
Favori
671.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR PEKİ HİÇ ARANIZDA LAZER İLE TEDAVİ OLAN OLDUMU BİRAZ ARAŞTIRDIM ANCAK FAZLA TAVSİYE EDEN YOK SONRADAN KABIZLIK OLUYORMUŞ GALİBA VE ANKARADAN ÖNEBİLECEĞİNİZ BİR DOKTOR VARMIDIR

  • İLKOKUL ETKİNLİKLERİ İ kullanıcısına yanıt

    Allah sizden bin kere razı olsun. Ne zaman hemoroid sıkıntısı çeksem, sizin tarifinizi uyguluyorum. Ben uygulaması kolay olsun diye kantaron yağını saf (katkısız) vazelin ile karıştırıyorum. İçerisine damar büzüştürücü ve tamir edici etkisi nedeniyle üzüm çekirdeği yağı da ekliyorum. Ek olarak daflon kullanmaya başlıyorum ve sıcak oturma banyosu yapıyorum. Çok şükür 1 hafta - 10 gün gibi süre içerisinde oldukça rahatlatıyor.

  • gsliahmet G kullanıcısına yanıt

    Benim kardeşim ve babam lazer ile operasyon geçirdi. Şu an ikisi de memnunlar. Zaman zaman beslenmeye bağlı olarak babamda hemoroid oluyor fakat kendiliğinden geçiyor. Zaten ameliyat olacaksanız mümkünse lazer olsun.

  • peki nerde oldular

  • gsliahmet G kullanıcısına yanıt

    Tam tersi hocam.

    Açık aneliyatta gaz ve dışkı kaçırma sorunları olabiliyormuş. Şu an en sorunsuz ve sağlıklısı lazer.


    İzmir’de Burhan Karabağ, Ankara’da Bülent Menteş isimlerini çok duydum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır insanlar basur ile ilgili şikayetlerini ve çözüm yollarını anlatmış lütfen iyi okuyun kararınızı verin ben 20 yıl önce basur olduğumu gittiğim özel bir hastanede öğrendim çok kötü olmuştum dr bu şekilde ameliyat edemeyiz bir kaç ilaç verdi kullan haftaya gel ameliyat edelim dedi basurum dışarda bir avuç içi kadar vardı ilaçlardan sonra ağrısı şişkinliği geçti diye dr gitmelten vazgeçtim iyileştim dedim ama her tuvaletten sonra dışarı çılıyor ben içeri koyuyordum ve acı sızı yoktu artık ara ara ağrı sızı kanama olsada beni rahatsız etmiyordu ve çok kısa sürüyordu ama yaklaşık 2 ay önce tekrar dışarı çıkmaya başladı bir iki meme şeklinde ben içeri koyunca o tekrar dışarı çıkıyor bazen içerde kalıyor hiç ağrı sızı yok ama dışarı çıkınca beni çok rahatsız ediyor 10 gün önce doktora gittim önce ameliyat dedi sonra ilaç kullan 3 ay tedavi gör belki ameliyata gerek kalmaz dedi 10 gündür tedavi oluyorum ama hiç bir işe yaramadı netten 2bine yakın insanın hakkında iyişeyler yazdığı merhem vardı onu sipariş etrim geldi 3 gündür kullanıyorum yine nafile sanırım cerrahi müdahale olmadan kurtuluş yok şu ilaç iyi geldi bu ilaç basurumu bitirdi diyenler göreceksiniz ki beli süre sonra tekrar olacak şu aşamada iyi gelebilir rahatlarsınız siz bitti sanacaksınız ama 20yıl da geçe arada yinede sorun karşınıza çıkacak tecrübe ile sabittir herkese şifalar diliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Kendi deneyimimi anlatayım.

    2 ay önce bende de oldu. Kanama yapmaya ve acımaya başladı. İlk kez oldu. Her yeri ben de okudum. Patlıcsn6suyu dahil. Daha önce olan bir yakınından bir tarif almıştım.

    O kendi ve birçok öğretmen arkadaşı nın iyi olduğunu ve tarifi tıp doktoru bir arkadaşından aldığını söyledi. Ben tarife bir elleme yaptım. 20 günde sorun çözüldü. İlk hafta zaten6hemen hissettirir ama devam..

    Tarif çok basit. Her gece yatmadan önce 2 veya büyüklüğüne göre 3 diş sarımsak 3 parça yapıp keserek suyla tutulacak.

    Ben ilave olarak sabah akşam procto glyvenol krem kullandım.

    Kendimden önce birkaç arkadaşıma da söylemiştim onlar da şifa buldu. Ben hala hafta da bir sarımsak yutmaya devam ediyorum. Zararı yok doğal. Tekrarlanmasın diye.

    Tek yan etkisi idrar sarımsak kokuyor..

    Tecrübem bu. Paylaşmak istedim.

    Deneyip işe yarayan buradan paylaşsın ki etkisini teyit edelim.

    Her kişinin ki farklı olabilir o sebeple tüm hepsinde işe yarar mı bilmem.

    Şifa olsun inşallah yatasım herkese de kolayca geçsin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostlar, Gardaşlar, Yoldaşlar çare bulunduuu, ÇARE BULUNDUUUU!! Duyduk duymadık demeyin 😂

    Evet gerçekten de çareyi tesadüfen buldum ama bu kadar hızlı iyileşmeseydi fark edemezdim. Aklımın ucundan geçmezdi. Biliyorum merak ediyorsunuz hemen söylüyorum. Her evde mutlaka olan ve çok ucuz bir şey. Kolonya. Evet gerçekten biraz tuhaf gelebilir size. '' Acıtıyordur olmaz o'' falan diyeniniz vardır biliyorum ama Kesinlikle son derece ciddi olarak bunu önermiyor, ısrar ediyorum. Evet yakıyor, evet bir dakika kadar orası hafiften kavrulur gibi oluyor ama böyle bir iyileşme, rahatlama hayatımda görmedim. Resmen basur, can verdi damarlar küçüldü, iltihap, şişkinlik her ne varsa dağılıp yok oldu, tekrardan doğmuş gibi oldum. Korkmayın çünkü daha kötü şeyleri yaşayanları bildiğim için bu en hafif acıtanı. Neler denedim neler. Kremler, ilaçlar kürler... Hepsi boşş. Ya da haftalar sonra sonuç. Ama şimdi hafif ağrı hissettiğim anda basıyorum kolonyayı. Ebesini tersten görüp gidiyor. Afedersiz rahat rahat tuvaletimi yapar oldum, istediğimi yer oldum. Bitti benim için o günler.

    Tavsiyem basuru çok kötü olanlar varsa onlar biraz kolonyayı sulandırabilirler. Ya da kenardan yavaş yavaş başlayıp içe doğru sürsünler. Ama hafif durumda olanlar direk bassınlar yok olsun gitsin. İnanın acısı basur acısının yanında hiçbir şey. O acıdan hemen sonra şöyle bir şey olduğunu düşünüyorum. Oradaki yanmayla hem çatlaklar iyileşiyor hem damarlar daralıyor hem iltihap yumuşayıp dağılıp gidiyor hem de hiç basur olmamış gibi eski sağlığına geri dönüyor. Bunu gün içinde ara yaptığınız takdirde kısa süre içinde bişeyciğiniz kalmayacak. Mükemmel bir çözüm.

    Deneyin ve bana bol bol dua edin 😂 buraya yazın mutlaka.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benjamin botto B kullanıcısına yanıt

    sen ciddimisin? yukarıda arkadaşlar sabun bile değdirmeyin demişler ,sen kolonyayla dalmışsın:) ki haklılık payları var . hassas bir böge çünkü.?

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.