Şimdi Ara

Bastard!! Ankoku no Hakaishin (ONA) (BASTARD‼ Heavy Metal, Dark Fantasy) (2022) (2. Sezon 2023'te) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt

     

    levi da öyle. Geçen one piece de seiyuu sunun olduğunu farkettim orada da levi adam  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 2 Temmuz 2022; 21:42:7 >
  • Netflix'te görünce bir bakıyım dedim 4 bölüm izledim. İyi bir hikaye anlatımı karakter gelişimi falan bekleyen hayal kırıklığına uğrar onu söyleyeyim, animenin kesinlikle böyle bir amacı yok. Ergo Proxy gibi ağır psikolojik animeden sonra kafa boşaltmak için iyi geldi bana. İlk bölümde ecchi yokmuş derken 4. bölümde ecchi dozu baya arttı  Anime de zaten buna oynuyor gibi biraz. Fan service, ecchi ve absürd komedi ağırlıklı. Benim hoşuma gitti ancak sırf eğlenmek, kafa boşaltmak için izlenecek bir anime başka beklentiniz olmasın.

  • Zhongli kullanıcısına yanıt

    1987'de yazılmış bir DnD parodisi zaten, tamamen dönemin shounnen troupeları üzerinden dalga geçmek üzerine kurulu hikaye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 3 Temmuz 2022; 4:27:54 >
  • defaulticus kullanıcısına yanıt

    O bölümü çekerken herifin çok eğlendiğinden eminim  

  • Animeyi bugün bitirdim. Bence tam kafa dağıtmalık absürt komedi içeren bir anime olmuş. 2. part için çok bekletmezler umarım.

  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt

    Bu yıl sonundaydı galiba. Yanlış bilmiyorsam ekim gibi.

  • defaulticus kullanıcısına yanıt

    İyi iyi güzel. Part 2 ile hikaye sonlanıyor mu hocam biliyor musunuz ?

  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt

    Mangasına uzun zamandır yaklaşık 10 senedir falan yeni chapter gelmiyor. Belki mangaka ile konuşup alternatif son yapabilirler.

  • defaulticus kullanıcısına yanıt

    Tamamdır hocam anladım sağ ol.

  • Arka planını, mangasını falan hiç bilmiyordum Netflix anasayfamda görünce açıp izledim hatta ilk bölümde vasat bir aksiyon animesi galiba derken bir kaç bölüm daha izleyince tamamen absürd komedi, parodi animesini olduğunu anladım ve beğendim de açıkçası.

  • 15 Eylül de 2.partı geliyor. 11 bölümden oluşacak.



    Shonen Jump News - Unofficialtwitter
    “The 2nd Cour of BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy- consisting of 11 episodes distributes worldwide on Netflix from September 15th”
    https://twitter.com/WSJ_manga/status/1545389764924256256
  • Bunu sevenlere househusband animesini önerebilirim. Bunun slice of life + ex yakuza versiyonu denebilir. Komedileri de benzer bence. İkisi de absürt.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix Animeyoutube
    Four hundred years since the collapse of modern civilization, the world is dominated by the chaos of swords and sorcery. The Dark Rebel Army, which plans to resurrect the god of destruction Anthrasax, continues to expand its power in a bid to rule the world, led by the overwhelmingly powerful Four Divine Kings. The Kingdom of Meta-llicana on the Central Metallion Continent is assaulted by the sorcerer-led Dark Rebel Army. In order to save the kingdom, Tia Noto Yoko, daughter of the Great Priest, has a decision to make — she must resurrect the ancient great wizard who once plotted to rule the world, and who is sealed within her childhood friend Lucien Renlen. The only thing that can undo the seal is a virgin’s maiden kiss. Facing imminent danger, Yoko puts her lips on Lucien’s, and in that moment, a dark and powerful energy fills the air. The strongest, wildest, and most beautiful protagonist, the legendary wizard Dark Schneider, is finally revived! Episodes 14-24 of the Netflix Series "BASTARD‼️️ -Heavy Metal, Dark Fantasy-" start steaming from September 15, only on Netflix! https://www.netflix.com/title/81281582 Subscribe: https://bit.ly/33okaL0 About Netflix: Netflix is the world's leading streaming entertainment service with 221 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries, feature films and mobile games across a wide variety of genres and languages. Members can watch as much as they want, anytime, anywhere, on any Internet-connected screen. Members can play, pause and resume watching, all without commercials or commitments. BASTARD‼️ Heavy Metal, Dark Fantasy | Official Trailer 2 | Netflix Anime https://www.youtube.com/NetflixAnime As Abgail gets closer to awakening the ancient God of Destruction, Dark Schneider and his allies must face a growing threat from dark forces.
    https://www.youtube.com/watch?v=Xy8HtIueLss
  • D. kullanıcısına yanıt

    Paylaşım için teşekkürler. Sonunda 6 bölümlük ova dışında yeni kısımları görebileceğim. Spoiler içeren bir trailer olmuş ona göre izleyip izlememek size kalıyor. 

    Bastard adaptasyonu büyük ihtimal bu ona 2 si ile beraber sonlanacak gibi gözüküyor. O kadar söyleyeyim. Emin değilim tabii ama büyük ihtimal daha devamı gelmez.

    Bu arada bir şeyi de söylemeden edemeyeceğim. Opening i çıktığından beri aralıklarla dinliyorum bu kadar çok dinlememe rağmen hala bıkmadım. Son zamanların en iyi rock opening i olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 8 Eylül 2022; 16:8:36 >
  • 2. part büyük ihtimal part 1 den güzel olacak bu arada. Mangasını okuyup konuyu bilenler part 2 yi bekliyorlar denebilir.

    Manga sonlanmamış olsa da alternatif son bekliyorum ben bakalım yoksa devam mı edecek göreceğiz. 

  • Part 2 yi bitirdim. Part 1 ile kalite olarak yaklaşık aynı denebilir. Son zamanlarda güldüğüm nadir animelerden oldu. Bazı komedi sahnelerinde durdurmak zorunda kaldım baya hoşuma gitti. Tabii part 1 için dediğimiz part 2 de de geçerli.


    Komedi kısmı herkes için uygun değil. Bunu ecchi ile harmanlamışlar ama ben komedisini gintamadan daha çok sevdiğim için sonuna kadar çok rahat gelebildim. Ama komedisine katlanamayan sevmeyen izlemekte çok zorlanabilir çünkü part 2 de de hikayesi ve hikaye akışı kötü sayılabilecek şekilde kendini tekrarlayan bir yapıda ilerlemeye devam ediyor.


    Komedisi her ne kadar güldürse de bazı sahnelerde de bu daha güzel yapılabilirmiş düşüncesi izlerken aklınıza gelmiyor değil ama bence genel olarak güzeldiler ve animeyi izlerken çok iyi kafa dağıtmış oldum.


    Stüdyo(lidenfilms) bu tarz bir anime için gerçekten çok uğraşmış haklarını yememek lazım. Büyü efektleri ve renkler gerçekten muhteşem sayılabilecek kalitedeydi. Gerçi ben jjk, hellsing ultimate dışında güzel animasyonlu bir anime izlemememden ötürü abartıyor olabilirim.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Yoko'nun darsh'ın naaşına gelip 500yen borcunu ödemedin demesi  Hatta ovasında ekstradan yoko "benim bildiğim lucien borcunu ne yapar eder öder" diyor  darsh ın ağladığı ve neden ağladığını açıklarken p.nis şeklindeki taşın kırıldığı sahne  Arshes ın çok daha önemli bir şey var dediğinde gara nın regl i mi oldun dediği sahne  Daha baya sahne vardı aslında ama şimdi bunlar aklıma geldiDevamı da gelecek gibi gözüküyor. Bakalım bekliyorum  



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 18 Eylül 2022; 10:22:49 >




  • Anime 140 chapter ın 69 unu kapsıyor. Ve aylık olarak çıkmaya başladığı için de sonraki chapterlar daha uzun. Kısacası 2 parta ayrılan bu bir sezon gibi 2 sezon daha çıkabilecek kadar manga kaynağı ellerinde mevcut. Yakın zamanda yeni sezon duyurusu yapılabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defaulticus kullanıcısına yanıt

    Boş zamanım olunca 2. partı izleyeceğim bir türlü vakit bulamadım. Anlamadığım bir şey var bu animenin MAL puanı neden bu kadar düşük. En az 7.20 leri falan hak ediyor bence.

  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt

    Part 1 i sevdiyseniz bence part 2 de güzel. Hatta part 1 den bile daha aksiyonlu denebilir. Bence sebebi netflix animesi olması ve belli bir fan kitlesi olmamasından kaynaklı(cyberpunk gibi mesela). Ek olarak parodi serisi olmadığını düşünüp ciddi ciddi izleyen bir kesim de olabilir o zaman zevk vermez zaten.

  • defaulticus kullanıcısına yanıt

    ilk partı beğendim zaten tam benlikti. Zamansızlıktan 2. partı izleyemiyorum en kısa zamanda izleyeceğim.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.