Şimdi Ara

Başsağlığı Mesajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray Spor Kulübü'nün eski başkanı, değerli futbol adamı Özhan Canaydın'ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.
    Özhan Canaydın'ın Türk sporuna yaptığı değerli katkılar ve centilmen sporcu duruşu hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Galatasaray Spor Kulübü başta olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı diliyoruz.

Beşiktaş JK

• Hepimizin başı sağolsun, iyiler önce gider geleneğinin devamı oldu bu,
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
  • Y.D. nin'de arkasından böyle güzel cümleler kurmak isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

Y.D. nin'de arkasından böyle güzel cümleler kurmak isterdim.

Yok artık o kadar da değil
  • gece yarısı geç saatlerde fb ve diğer kulüplerin resmi siteleri Özhan Canaydın' a taziye mesajları yayınladı...hatta aziz yıldırım bizzat kendi özel taziye dileklerini fb resmi sitesinde gece saatlerinde yayınlattı..
    bjk resmi sitesinde konu ile ilgili "tık" yoktu..

yd yönetimi böylesi bir olayda yine sınıfta kaldı..

yd sen ne işe yararsın ben anlamadım..
    ne biçim başkansın..

ne biçim "insan"sın..
  • ntvspor Özhan başkan'ın cenaze törenini gösteriyor, bir tane bjk'li yönetici yok törende..
    adnan polat, aziz yıldırım, faruk süren, ali koç, ertuğrul sağlam,rıdvan,fatih terim vs. duyan herkes gelmiş ama bizim yd yok..

senelerce uyudun bjk' nin başında yaptığın elle tutulur bir tane iş yok yıllardır uyuyorsun, uyan ulan uyan bir çınar vefat etmiş nerdesin..
    paradan başka sahip olduğun hiçbir şey yok sen nasıl insansın ben anlamadım ki..
  • quote:

ntvspor Özhan başkan'ın cenaze törenini gösteriyor, bir tane bjk'li yönetici yok törende..
    adnan polat, aziz yıldırım, faruk süren, ali koç, ertuğrul sağlam,rıdvan,fatih terim vs. duyan herkes gelmiş ama bizim yd yok..

senelerce uyudun bjk' nin başında yaptığın elle tutulur bir tane iş yok yıllardır uyuyorsun, uyan ulan uyan bir çınar vefat etmiş nerdesin..
    paradan başka sahip olduğun hiçbir şey yok sen nasıl insansın ben anlamadım ki..

Zaten istanbuldaki maçlar gelmiyor onda bir sorun yok ama herkesin olduğu bir yerde bizi temsil edememişse çok yazık.Beşiktaşın değerlerini ayaklar altına almaya devam ediyor.Onun göstereceği özveriyi, futbol takımı gösteriyor.Sanki kendisinin yerine, takıma talimat vermiş.Bu adam gittiği zaman nasıl anılacak acaba?

• quote:

y.d. geberse 40 gün bayram olur ülkede. umarım yakında ölür gider.

herneyse

allah rahmet eylesin
  • Bu kadar duyarlı bir taraftarın, o kadar duyarsız bir başkanı hakettiğini düşünmüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: I_nterpoL

quote:

y.d. geberse 40 gün bayram olur ülkede. umarım yakında ölür gider.

herneyse

allah rahmet eylesin

Oğluna filan bırakmasın şerefsiz?
  • Gerçekten söyleyecek hiç bir şey yok....Bir kişi bile yok bizi temsil eden cenazede yazıklar olsun..."Huzur içinde yat Özhan Başkan..."
    Allah bizim klubümüzede senin gibi İstanbul beyefendisi bir başkan nasip etsin....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.