Şimdi Ara

Bass hoparlörü jack a bağlamak????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR Bİ TANIDIK BANA GOLDMASTER MOBİLE 10 ADLI BİR HOPARLÖR CİHAZI VERMİŞTİ AMA SES CIZIRTILI, BAZEN DE HİÇ GELMİYORDU BENDE HOPARLÖRÜ İÇİNİ AÇIP KOPARTTIM. HOPARLÖRDE BİR MAVİ VE BİR KIRMIZI KABLO VAR. SONRA GERİ KALAN ALETTEN DE JACKI SÖKTÜM. JACKTA DA BİR MAVİ BİR KIRMIZI VE BİR AÇIK BAKIR RENGİ KABLOLAR ÇIKTI. BENİM YAPMAK İSTEDİĞİM BU JACKLARDAKİ KABLOLARI HOPARLÖRÜNKÜLERLE BİRLEŞTİRMEK AMA NASIL DENESEM OLMADI. HOPARLÖR SAĞLAM KABLO DA SAĞLAM BENİM TEK DÜŞÜNDÜĞÜM ŞEY BU ALETTE BİR ŞARZLI BATARYA VARDI TABİ DEVREDE. SİZCE SES ÇIKMAMASININ BUNULA BİR İLGİSİ OLABİLİR Mİ ? SADECE JACK VE HOPARLÖRÜ BİRBİRLERİNE BAĞLAYABİLİR MİYİZ? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)

• Yanlış anlamadıysam ortada anfi falan kalmamış. Sadece hoparlörü söküp ve buna jackı bağladıysan ve bunu da pc ,mp3 vs gibi bir cihazın çıkışına bağladıysan çok düşük bir ses gelecektir. Yani o şekilde kullanamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SoundBar'a hoperlör takviyesi
    9 yıl önce açıldı
    Ps4 e hoparlör bağlamak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.