Şimdi Ara

Başkentin göbeğinde 'A Takımı' denilen milisler!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
19.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
232 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başkentin göbeğinde "A Takımı" denilen milisler!!!

    https://odatv.com/baskentin-gobeginde-a-takimi-denilen-milisler-14101932.html

    quote:

    Başkentin göbeğinde "A Takımı" denilen milisler
    4-5 dakika

    14.10.2019 10:30 Karakter boyutu :

    AKP’li Keçiören Belediyesi ile bağlantılı olduğu öne sürülen “A Takımı” Turgut Altınok’un yeniden seçildiği 31 Mart yerel seçimlerinden sonra ilçede yeniden görünür oldu.

    Asayişi sağlamak, ahlaksızlığı önlemek, alkol ve uyuşturucu kullanımını önlemek amacıyla kurulduğu iddia edilen A Takımı sık sık darp ve silahlı kavga olaylarıyla gündeme geliyor.

    AKP’li belediyenin A Takımı, son olarak araçtaki gençlere yönelik saldırıyla gündeme geldi.

    Arda Polat adlı sosyal medya kullanıcısı A Takımı adlı grubun saldırısını ve darp edildikten sonra çekilen fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

    Kız arkadaşıyla araçtan inip nerede oturacaklarına karar vermeye çalıştıklarını belirten Arda Polat, bir aracın yanlarında durduğunu, araç içindeki şahısların kendisini darp ettiğini ifade etti. Polat, “Kız arkadasımın ve araba plakamın fotoğrafını cekerek bizi birdaha buralarda görmek istemediklerini, görürlerse daha kötü yapacaklarını söyleyerek tehdit ettiler” diye yazdı.

    İşte o açıklama:

    Herkese merhaba. Sizlere 12 ekim 2019 tarihinde kız arkadaşımla beraber başımdan geçen inanması güç bir olayın paylasacağım. Olayın yayılması ve baska insanların basına gelmemesi icin bir sonuca ulasmasa da sessiz kalmak istemiyorum.

    Akşam saat 7bucuk civarı kız arkadaşımla beraber alısveris yapmak icin Keciören girisindeki cağdaş market, bir düğün salonu ve botanik parkının oldugu alandaki otoparka aracımı parkettim. Ne yapacağımıza karar vermek için konusurken 4-5 dakika bile gecmeden bir arac hızla gelip..

    yanımızda durdu ve daha sonar iki adam ellerinde telsizler ve bellerinde silahlar ile sert bi sekilde cama vurup aşağı in diye bağırmaya basladılar. Polis olduklarını düşünüp inmek icin kapıyı acar acmaz bi anda küfür etmeye ve beni darp etmeye basladılar....

    Ne oldugunu bile sormadan ve herhangi bi acıklama yapmama fırsat vermeden sorgusuz sualsiz tekme tokat vurmaya ve küfretmeye basladılar. Yanımda sok olan kız arkadasım polisi arıcam dediğinde onu da arabadan cıkarıp tehdit ettiler aratmadılar...

    Daha sonar benim, kız arkadasımın ve araba plakamın fotoğrafını cekerek bizi birdaha buralarda görmek istemediklerini, görürlerse daha kötü yapacaklarını söyleyerek tehdit ettiler. Ve hızla ayrıldılar. Ben de o an ki panik ile ordan uzaklasıp kız arkadasımı eve bıraktım...

    Daha sonra arkadasılarımla ve ailemle durumu paylaştığımda bu insaların Keciören Belediyesi tarafından görevlendirilen, halk arasında ‘A takımı’ olarak bilinen, keciören icinde düzeni sağlamak amacıyla ahlak bekciliğine bürünen tehlikeli insanlar oldugunu öğrendik..

    Olaydan sonra hemen hastaneye gidip darp raporu aldım ve sonra karakola gidip şikayetçi olduk.

    Cevremdeki insanlarla konustukca baskalarının basına da benzer olaylar geldiğini, sokakta icki iceni, parkta taskınlık yapanı, kız arkadasıyla geceni hep aynı sekilde tehdit ve darp..

    ettiklerini duydum. İnternette arastırdıkca da bir ton sikayet ve daha kötü hikayeler okudum.

    Bu saçmalığa acilen bir son verilmeli ve başkalarının da basına böyle seyler gelmemeli artık. Bu işin peşini bırakmayacağım...

    Bu ‘A takımı’ denen sacma grupla alakalı bazı linkleri....

    ve darp sonrası fotoğraflarımı da bu flooda ekliyorum.

    Siz de cevrenize yayarsanız ve basına bu tarz seyler gelen insanların sesini duyurmasını sağlarsanız bu çağdışı uygulamalara ve şiddete son verebiliriz.

    A TAKIMI NEDİR

    Keçiören’de yaşayan yurttaşların iddiasına göre A Takımı 1990’lı yıllarda dönemin MHP’li Keçiören Belediye Başkanı olan ve 31 Mart’tan sonra yeniden seçilen Turgut Altınok tarafından kuruldu. Keçiören’de yaşayan yurttaşların verdiği bilgiye göre Alevi yurttaşların yoğun olduğu Ovacık ve İncirli bölgesinde aktif olan grup, alkol tüketen ve satın alan yurttaşları “Gidin CHP’li belediyelerin olduğu ilçelerde için” diyerek tehdit ediyor.


    Başkentin göbeğinde "A Takımı" denilen milisler!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 14 Ekim 2019; 11:51:13 >







  • Keçiörende yaklaşık 20 senedir oturuyorum. A takımı olayı doğrudur Turgut Altınok zaten mafyavari bir adam ve destekçileride öyle.

    Mustafa Ak döneminde bu A takımı olayı kalkmıştı ama Turgut geri döndüğünde onunda geri döneceğini biliyorduk. Bunlar polis falan tınlamayan tipler güya asayiş sağlamak için bunları yapıyorlar. A takımındaki adamların hepsi eski psikopat çoğunu tanıyor biliyorum. Bunların kendine faydası yok bir de asayiş mi sağlayacaklar? Hem de bu devirde, bu şekilde.
    Bireysel Silahlanma neden ŞART olmalı adlı çalışma.

    Baktın bu ahlak bekçisi magandalar üzerine mi geliyor? Çekeceksin silahı BAM BAM!!

    YASALAR da arkanda durmalı tabii. Hakim kamera kayıtlarını izleyip şöyle demeli: Kamera kayıtlarından, sanığın kendisine saldırmaya gelen magandaları ortadan kaldırıp kendi güvenliğini sağladığı net şekilde görülüyor. Sanık suçsuzdur, şehri de 3 magandadan temizlediği için 10 bin lira destek payı almıştır.

    MODERN HUKUK, suçluyu korumak değil budur!
    Legal olmayan her türlü güç dünyanın en iyi işini yapıyor olsalar dahi kabul edilemez. Denetleme mekanizması olmayan karanlık ama "iyi!" güçler bir süre sonra illegalleşmeye başlayacaktır.

    İsterse ülkedeki taciz tecavüz gasp hırsızlık vs bütün suçları bitirsinler bu adamlar ama sonuçta legal bir güç değiller.
    Yarın bir gün şahsi meselelerinden dolayı haksız bir şekilde birinin canını yaktıklarında kimse hesap sormaz.

    Ülkemiz bu tip kişi ve örgütlerin büyük çaplı versiyonlarını gördü, yaşadı. Gereken dersi almış olmamız gerekir.

    Kontrolsüz güç güç değildir.
    Geçmiş olsun arkadaşa. Teşkilatın çok daha büyük meşgaleleri varmış gibi bu tarz vukuatlara vaka gözüyle bakmıyorlar.

    Polisi arıyoruz diyoruz ki adamlar ofisimizi basacak. Mevzu alacak mevzusu ama alacakları falan yok zorbalığa döküyorlar işi. Diyor ki bizi alacak verecek işine çağırmayın. Neye çağıralım birader altın gününe mi? Kek var gel ye.
    3 sene once gecmiste bu gruba abilik etmis biriyle ayni yerde calismistim. Adam zaten alkolikti, oglu da uyusturucuya bulasmisti cok dertliydi. Sozde karsi cikiyor gozuktukleri ne varsa en alasi bunlarda var. Bir tane duzgun hikayesini duymadim adamin. Parkta yaninda oturan kizi (nisanlini, sozlunu) begenir gelir seni dover. Kim ahlak bekciligi yapiyorsa aslinda en ahlaksiz odur. evliyken, evli sekreteriyle iliskisi olan adam kalkar tamami suclu, potansiyle tecavuzcu tiplere milleti dovdurur.

    Burnumuza kadar ihalecilik, rusvet, adam kayirma, torpil, layakatsizlik, kamu malini calmaya batmisiz ama cok sukur doktorla nisanlisini dovup tertemiz olduk.

    Zaten icki icme (gizli iciyorlar), esin kapali olsun (hepsinin 2. 3. Ev actiklari dostlari, sponsor olduklari genc sevgilileri var) direk cennetliksin. Geri kalan.hersey serbest. Mantik bu.
    - Türk ceza hukukunda DARP, İŞKENCE, ÖLÜM gibi cezalar yoktur. Cezalarımızın en büyüğü ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıdır. Ortada legal bir grup da olsa kimseyi darp etme hakları yok. (Taciz eden biri varsa siz de gidip o adamı darp edemezsiniz. Kaçmaması/saldırması için orantılı bir şekilde ihkakı hak/meşru müdafaa uygulayabilirsiniz.)

    - Belediye adına hareket etmek diye bir şey yoktur. Kolluk kuvvetleri kanunla belirlenir. Bu arkadaşlar çok yararlı iş de yapsa fiilleri devlet adına olamaz.

    - Bu olayın bu güne kadar ortaya çıkmaması ise rezillik. İçişleri Bakanlığı bunları görevlendiren ve bu grup için derhal devreye girmelidir.
  • Keçiörende yaklaşık 20 senedir oturuyorum. A takımı olayı doğrudur Turgut Altınok zaten mafyavari bir adam ve destekçileride öyle.

    Mustafa Ak döneminde bu A takımı olayı kalkmıştı ama Turgut geri döndüğünde onunda geri döneceğini biliyorduk. Bunlar polis falan tınlamayan tipler güya asayiş sağlamak için bunları yapıyorlar. A takımındaki adamların hepsi eski psikopat çoğunu tanıyor biliyorum. Bunların kendine faydası yok bir de asayiş mi sağlayacaklar? Hem de bu devirde, bu şekilde.
  • Bunlara öyle bir ceza keseceksinki.

    3-5 kişi biraraya gelen kendini psikopat zannediyor.
    Tabi elleri boşda gelmiyorlar.

    Nerde teke tekte bunlarda yürek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ediyorum, bu olayı savunan adam çıkacak mı? Çıkmaz diyorum ama çokta emin değilim.
  • Legal olmayan her türlü güç dünyanın en iyi işini yapıyor olsalar dahi kabul edilemez. Denetleme mekanizması olmayan karanlık ama "iyi!" güçler bir süre sonra illegalleşmeye başlayacaktır.

    İsterse ülkedeki taciz tecavüz gasp hırsızlık vs bütün suçları bitirsinler bu adamlar ama sonuçta legal bir güç değiller.
    Yarın bir gün şahsi meselelerinden dolayı haksız bir şekilde birinin canını yaktıklarında kimse hesap sormaz.

    Ülkemiz bu tip kişi ve örgütlerin büyük çaplı versiyonlarını gördü, yaşadı. Gereken dersi almış olmamız gerekir.

    Kontrolsüz güç güç değildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah dişli birine denk gelirlerde güzel bir kevgire dönerler!
  • Gündemde kalması gereken başlık.Bir an önce yargılanmalarını ve gerekli cezaları almalarını diliyorum.Doktor arkadaşa geçmiş olsun dileklerimle.
    A takımı nedir yahu? Hadsizler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar once ilk okul çocuklarını parktaki masaları çiziyor diye dövdüklerine şahit olmuşluğum var. O zamanlar tofasla gezerdi bu at hırsızları. Üç dört arabadan aşağı da dolaşmazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bireysel Silahlanma neden ŞART olmalı adlı çalışma.

    Baktın bu ahlak bekçisi magandalar üzerine mi geliyor? Çekeceksin silahı BAM BAM!!

    YASALAR da arkanda durmalı tabii. Hakim kamera kayıtlarını izleyip şöyle demeli: Kamera kayıtlarından, sanığın kendisine saldırmaya gelen magandaları ortadan kaldırıp kendi güvenliğini sağladığı net şekilde görülüyor. Sanık suçsuzdur, şehri de 3 magandadan temizlediği için 10 bin lira destek payı almıştır.

    MODERN HUKUK, suçluyu korumak değil budur!
  • 90lardan beri bunları biliyorum. Önce okuduğum lise, sonra işyerim keçiörendeydi.

    Liseden itibaren 30 yıla yakın süredir bi ayağım keçiörende. Bu süre zarfında kavgalarını hiç görmedim, birkaç kez bu tipleri ancak görmüşümdür (yani sanırım onlardandı, kimlik göstermediklerinden bilmiyorum).

    Keçiören halkının büyük çoğunluğu tarafından kabul gördüklerini düşünüyorum. 90lı yıllarda keçiören çinçin olmaya doğru giderken ortaya çıktıklarından olsa gerek. Arada bir aldıkları tek tepki kız arkadaş muhabbetinden oluyordu.

    Millet artık çar çakaldan bıktığı için bu tarz oluşumlara sıcak bakıyor. Bir nevi robin hood, batman, dexter "sendromunun" türk hali. Ama tipleri ve tarzları pek Christian Bale gibi değil tabii.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Türk ceza hukukunda DARP, İŞKENCE, ÖLÜM gibi cezalar yoktur. Cezalarımızın en büyüğü ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıdır. Ortada legal bir grup da olsa kimseyi darp etme hakları yok. (Taciz eden biri varsa siz de gidip o adamı darp edemezsiniz. Kaçmaması/saldırması için orantılı bir şekilde ihkakı hak/meşru müdafaa uygulayabilirsiniz.)

    - Belediye adına hareket etmek diye bir şey yoktur. Kolluk kuvvetleri kanunla belirlenir. Bu arkadaşlar çok yararlı iş de yapsa fiilleri devlet adına olamaz.

    - Bu olayın bu güne kadar ortaya çıkmaması ise rezillik. İçişleri Bakanlığı bunları görevlendiren ve bu grup için derhal devreye girmelidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 14 Ekim 2019; 22:6:41 >
  • turgutun huzur timleri denirdi bunlara yada turgut timi biz okurken hatirliyorum

    Akp li turgut altinoku başinin altindan çikma bunlar once zabitalarla yapmaya calişti olmayinca nerde it kopuk bulup dernekleştirdi geceleri sokağa saldi. halk da memnun hatta ihbari cevrede esnaf yapiyor bunlara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 15 Ekim 2019; 0:24:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulen ben birine tokat atsam polisi Arasa şikayetçi olsa cezaevine bile atarlar...
    Bunlar rahatça elini kolunu sallaya sallaya gezer...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.