Şimdi Ara

Başkent Üniversitesi Topluluğu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
6
Favori
34.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende bilgisayar ve öğretim tek.öğretmenliğini kazandım.umarım iyi olur herşey
  • quote:

    Orjinalden alıntı: serhat_h_fb

    bende bilgisayar ve öğretim tek.öğretmenliğini kazandım.umarım iyi olur herşey



    hayırlı uğurlu olsun....
  • Bende Uluslararası Ticaret'i kazandım bakalım hayırlı olur inşallah..(=
  • Hayırlı olsun.Topluluk büyüyo galiba 5 üyemiz oldu .Acaba diyorum KONU DIŞI bölümüne açılsaydı daha çok ilgi görür müydü ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: telly71

    Hayırlı olsun.Topluluk büyüyo galiba 5 üyemiz oldu .Acaba diyorum KONU DIŞI bölümüne açılsaydı daha çok ilgi görür müydü ?


    konu dışına bir konu daha açılmalı.başkent üni.liler buraya diye.bu link koyulursa herkes gelir gibi
  • başta oraya açmıştım aslında ama nedense buraya taşımış yöneticiler...
  • Neyse biz azimle grubumuzun büyümesini bekleyelim
  • bu hazırlık kaç kur bide yarı donemde bıtırebılırmıyım dıe dusunuom
  • quote:

    Orjinalden alıntı: deadboy2

    bu hazırlık kaç kur bide yarı donemde bıtırebılırmıyım dıe dusunuom


    ne yazık ki başkent te sistem kur sistemiyle ilerlemiyor ve yarım dönemde bitirme gibi bi şansınız yok

    1. Dönem
    1. Yazılı
    2. Quiz
    3. Test
    4. Quiz
    5. Yazılı

    2. Dönem
    1. Test
    2. Quiz
    3. Yazılı
    4. Quiz
    5. Test

    Eğer ki bu sınavların sonucunda 60 ortalama tutturabilirseniz yıl sonunda Proficiency denilen sınava girmeye hak kazanırsınız ve ondanda 60 alırsanız geçersiniz.

    ortalama hesabında %50 Yazılı ve Quizlerin ortalaması (2 Quiz bi sınav eder) %40 Testlerin ortalaması %10 4 Öğretmeninin verdiği kanaat...
  • Peki burs kesilme olayı nedir mesela ne gibi durumlarda bursum kesilir her okulun kendine göre bir sistemi var galiba Başkent'te ki nasıl ?
  • hadı yaa baskent ogrencılerın forumunda bahsedıolardı yarım donemde bıtırımeyı ee pekı bızım gırcegım bu sınav neyı belırlıyecek ki
  • ben bilgisayar öğrt.bölümünde okuycam.hazırlık atlama sınavım tek aşamalımı.
  • quote:

    Peki burs kesilme olayı nedir mesela ne gibi durumlarda bursum kesilir her okulun kendine göre bir sistemi var galiba Başkent'te ki nasıl ?


    Eğer disiplin suçu işlersen yada not ortalaman 2'nin altına düşerse bursun kesilir. Not ortalaması olarak yaz okulunun sonunda aldığın notlar hesaplanır. Eğer hazırlıkta kalırsan bursun hazırlığı geçinceye kadar 1 seneliğine kesilir bölüme geçtiğinde devam eder.


    quote:

    hadı yaa baskent ogrencılerın forumunda bahsedıolardı yarım donemde bıtırımeyı ee pekı bızım gırcegım bu sınav neyı belırlıyecek ki


    Böyle bişeyi ilk defa duyuyorum çünkü başkent üniversitesinde hazırlığı geçmen için proficiency 'i geçmen gerekir proficiency de sadece üç kere yapılır oda yıl sonunda - yaz okulu sonunda ve eylülde yeni kayıtlarla birlikte yani yarı dönemde bi proficiency sınavı yapılmadığı için yarı dönemde bitirme gibi şansınız yok eğer bu sene sistemi değiştirmezlerse tabi ki sanmıyorum öyle bişey yapıcaklarını.

    Hazırlık atlama sınavı her bölüm için iki aşamalıdır önce 12 eylülde seviye tespit sınavına gireceksiniz eğer başarılı olursanız 15 eylülde tekrar bi sınava yani proficiency e giriceksiniz. Bu aşamadan sonra da ingilizce öğretmenliği ve amerikan kültürü bölümleri için speaking (sözlü mülakat) sınavı var ama o sadece dediğim gibi iki bölüm için geçerli. Bu sınavlardan sonra başarınıza göre ya bölümünüze geçiceksiniz ya da B veya C kurlarından birinde eğitime başlıyacaksınız ve sınıf sıranızda bu sınava göre belli olucak. Ne kadar başarılı bi sınıfa düşerseniz sizin için o kadar iyi olur onun için hazırlık atlayacak kadar ingilizceniz yoksa bile en azından seviye tespit sınavında birazcık bişeyler yapmaya çalışıp ilk 5-6 sınıf içinde olmaya çalışın (C Kuru için). Bu arada ikinci dönemde sınıflarınız dağıtılır ve aynı sınıftan bir kişiyle bile tekrar birlikte olamazsınız ve doğal olarak hocalarınızda değişir. B ve C kuru arasındaki farkda C kuru ekstradan bir kitap daha görür ve o beginner seviyesi olan what is your name gibi temel konuların işlendiği kitaptır C kurunda haftada 26 saat ders işlersiniz Pazartesi-Salı-Perşembe 6 Saat Çarşamba ve Cuma Günleri 4 Saat Olmak üzere. 6 Saat olan günler ders 10 da başlar 5 te biter. 4 Saat olan günler 9'da başlar 1 de biter. B kurundada 20 Saat ders görürsünüz ama B kurundaki ders saat dağılımını tam olarak bilmiyorum...


    Başka sorusu olan :)




  • Valla daha ne olsun sen herşeyi açıkladın çok sağol.Başka sorum olursa sorarım ama daha
  • valla bu yarı donemde bıtırememe olayını cok sacma yapmıslar bu arada acıklaman ıcın tessekkur ederım:)
  • Ben B kurunu daha avantajlı gördüm.Çünkü C kurunda haftada 26 ders varmış ve what's your name temelinden başlanıyormuş.
  • e eğer geçebiliyosan tabiki B kuru süperdir haftada 6 saat fark var sonuçta :D

    Bu arada imzan hatalı serhat_h_fb iki resim birden kullanamazsın yönetim uyarmadan düzelt istersen...
  • A kuru B kuru C kuru şeklınde demı bu peki A kurunda olanlar napıolar 1 sene yaw:d
  • a kuru zaten sadece ingilizce öğretmenliği ve amerikan kültürü bölümünde okuyanlar için yani gördükleri konular biraz daha farklı diğer bölümde okuyanlar A kuruna geçemiyolar sadece b ve c
  • hmmm 2 kur var sadıce b ve c eylulde hazırlıgı gecemessek bı sene okıcaz artık :) bizde balayı senemızı yasarız artık napalım:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.