Herkse selamlar.Ben başkasının sesini kullanarak konuşabileceğim program arıyorum..Bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum şimdiden tşk.
Sende mematiyimi kandıracan yoksa.
quote:
Orijinalden alıntı: mulkiyeli
Fazla T.V.nin zararları....
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mulkiyeli
ehuehueheueheueheuehueh
quote:
Orijinalden alıntı: aSSembLy
quote:
ehuehueheueheueheuehueh
Alıntıları Göster
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: deville
quote:
Alıntıları Göster
Hmm buraya sanırım kendini komik zanneden arkadaşlar cevap vermiş , konu hakkında fikir sahibi olanlar yazarsa sevinirim.
quote:
quote:
kardeş cevap verecem ama önce üsttekine gülmem lazım
heh şimdi konuya gelelim... öle bir program bulman çok zor... piyasada yok filmdeki zaten sadece senaryo..
ama buna benzer programlar var... google dan voice change vs. gibi arat...
öle bir program belki fbi vs. gibi büyük yerlerde özel olarak yazılabilir...
quote:
Orijinalden alıntı: Ekreizze
quote:
kardeş cevap verecem ama önce üsttekine gülmem lazım
heh şimdi konuya gelelim... öle bir program bulman çok zor... piyasada yok filmdeki zaten sadece senaryo..
ama buna benzer programlar var... google dan voice change vs. gibi arat...
öle bir program belki fbi vs. gibi büyük yerlerde özel olarak yazılabilir...
Alıntıları Göster
başkasının sesiyle konuşabileceğin program yok, ama sesini değiştirip konuşabileceğin, aletler var, piyasada ucuza satılıyor, hatta kız erkek sesi diye ayarlayabiliyorsun bile!
quote:
Orijinalden alıntı: Emir Hattab
başkasının sesiyle konuşabileceğin program yok, ama sesini değiştirip konuşabileceğin, aletler var, piyasada ucuza satılıyor, hatta kız erkek sesi diye ayarlayabiliyorsun bile!
Alıntıları Göster
bence başkasının sesinden konusmak imkansız o ses değiştiren aletler sonuçta sizin sesinizi değiştiriyor birine benzetmiyor. Birinin sesinden konusmak için önce o kişinin çıkardığı sesler, harfler kayıt edilmeli.
quote:
Orijinalden alıntı: Emir Hattab
Alıntıları Göster
av voice changer software
quote:
Orijinalden alıntı: auzbek
av voice changer software
Alıntıları Göster
bilimkurgu filimlerinde falan olur o öyle başkasının sesi ile konuşmak.
ama ses değiştirici cihazlar var gerçektende.
quote:
Orijinalden alıntı: barsgan
bilimkurgu filimlerinde falan olur o öyle başkasının sesi ile konuşmak.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: savasay
evet bebek seside çıkarabiliyosun
quote:
Orijinalden alıntı: E53
quote:
Alıntıları Göster
ya vardı bi program hatta arabayı durduruyo, laptop, cep telefonu falan küt diye duruyo kapanıyo sana ayarlarım yanlızca 759 amerikan doları ama bu programı alarak sadece bir programa sahip olmayacaksınız eğer 20 dakika içinde ararsanız Finstant fisher man olta da, programın özel saklama kabı nada sahip olacaksınız. Telefon numaramız 987456321 hemen arayın!
quote:
Orijinalden alıntı: THR
ya vardı bi program hatta arabayı durduruyo, laptop, cep telefonu falan küt diye duruyo kapanıyo sana ayarlarım yanlızca 759 amerikan doları ama bu programı alarak sadece bir programa sahip olmayacaksınız eğer 20 dakika içinde ararsanız Finstant fisher man olta da, programın özel saklama kabı nada sahip olacaksınız. Telefon numaramız 987456321 hemen arayın!
Alıntıları Göster
abi dalga geççeğinize yardım etsenize arkadaşa.
quote:
Orijinalden alıntı: Zed The Rapist
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Zed The Rapist
napsınlar programmı yazsınlar yokki öyle birşey...
quote:
Orijinalden alıntı: E53
quote:
Alıntıları Göster
Eveet ŞAKA aslında herşey ŞAKAYDI ... HeheheHeheHe (hattal hıncal stili)
CEM YILMAZLARIN(!!) yoğun ilgi gösterdiği topicin bo*kunu cıkaran arkadaslara selamlar naber? Baştan söylemiştim ama anlayamamış arkadaşlar yine "eheh ben o yum mod" u açıp takılmışlar kafalarına göre , yazık etmişler.Kendini bişey sanıpta komiQ yorum yapan arkadaşlara ayrıetten teşekkür ederim neşemiz oldular.
quote:
Orijinalden alıntı: Satsubatsu
Eveet ŞAKA aslında herşey ŞAKAYDI ... HeheheHeheHe (hattal hıncal stili)
CEM YILMAZLARIN(!!) yoğun ilgi gösterdiği topicin bo*kunu cıkaran arkadaslara selamlar naber? Baştan söylemiştim ama anlayamamış arkadaşlar yine "eheh ben o yum mod" u açıp takılmışlar kafalarına göre , yazık etmişler.Kendini bişey sanıpta komiQ yorum yapan arkadaşlara ayrıetten teşekkür ederim neşemiz oldular.
Alıntıları Göster
av voice changer software programını aramayı denedin mi google da