Şimdi Ara

Başka Sınıftaki Kıza Nasıl Yaklaşılır [Evet , Kız Konusu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
2
Favori
16.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: ******* NEREDEYSE 4 YILLIK KONU BEYLER VURMAYIN **************

Merhaba Sevgili DH , Bu aralar kız işelrinde bir sorunum var , herşeyi bilen sevgili forumuma sorayım dedim .

Olay şu ;

Ben bizim lisenin , bir sınıfının A şubesindeyim , oda D şubesinde .

Sınıflar aynı katta olmadığı için ekstra göremiyorum , aynı katta olsam sürekli onların sınıftaki arkadaşlarına gider arada onu da keser birgün konuşurdum ama aramızda 2 kat fark var

Şimdi diyebilirsiniz ne alaka belki kız senin varlığını bile bilmiyo falan ama kızı okulda merdivenlerde - kantinde nerde görsem şöyle bi gözümü çeviriyorum o da bana bakıyo oluyo , göz göze gelip ikimizde utanıp uzaklaşıyoruz böyle .

Yanında hep 2 kız arkadaşıyla geziyo , artık kız değilde , kızın arkadaşları bakıyo bana ve kıza dönüp rapor veriyolar ..

Ne zaman kızın grubunu görsem bakıyorum , ben yanlarından geçtikten sonra arkalarını dönüp beni izliyolar , gülüşüyolar filan

2 olay oldu onuda anlatıyım :

1) Geçen Cuma günü İstiklal Marşı öncesi , sıraya dizildik , kızın sınıfı 3 yan grupta olmasına rağmen geldi bizim yan sınıftaki sıranın en arkasına geçti , bende bizim sıranın en arkasındayım .
    Kızın yanındaki yancısı (ki hep çirkin oluyor bu yancılar of) , bana bakıp rapor ediyo , bir konuşmasını duydum "Off saçları da yakıyo , çok tatlı ya" filan yapıp duruyolar , sırıtıyolar filan

2) 2 gün önce sabah okula geldik , saçları dikmişim , uykumu almışım , Axe falan sürünüp en yakışıklı halimle indim servisten tam aynı anda onlarda indi diğer servisten , okulun küçük bir giriş kapısı var yanyana geçtik , önden filan yaptım , teşekkür etti , sonra ben kantine gittim su almaya , tam parayı ödedim gidiyorum , kantinden okula girerken bunlar önümden geçti bende elimde su , kulaklıklar bi elim çantada yanlarından gülümseyerek geçtim , 2 sn. sonra arkamı döndüm bi baktım , kızın diğer arkadaşı taklidimi yapıyo "Benim yanlarından geçerkenki" gibi taklidimi yaptı , benim kızda dönüp "Ya yapma görücek , ehehe" filan yaptı

Face'e birkaç kere Durumuma komik-güzel sözler filan yazdığımda da beğeniyo , bazen bende onun fotoğraflarına yorum yapıyorum filan ama konuşmamız yok denecek kadar az .

* Birde şöyle bir sorunum var : Dişlerim .

Tellerden ne olcak diyebilirsiniz ama sorun tel değil , 2 yaz önce havuzdayken düştüm ve üst - ön 2 dişim üst çeneme göçtü , ağzım full telli durumda , yukarı gömülen sağ dişi aşağı indi ama sol diş yukarda , yani hint fakiri gibi dolaşıyorum diyebilirim , ağzımı açmadan konuşuyorum , kız dişlerimi farketmedi ama farkedince benden soğur gibi düşünüyorum .

Eğer bu sorunum olmasa koşa koşa açılırdım ama o eski ilkokul cesaretim kalmadı

Sizce ne yapsam , nasıl bir yaklaşma taktiği uygulasam ?

Face'te de online olmuyo ki yazıp konuşsam , Offline takılıyo galiba ?

Dürtsem bir kere , o da beni dürter filan , 3-5 kereden sonra selam yazsam olur mu , ne dersiniz

Özet : Kızla aynı sınıfta değiliz , nasıl açılabilirim ?

Okuyanlardan eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaNgOsEr -- 19 Eylül 2014; 22:07:52 >

• Onun sınıfına moonwalk yaparak gir.

Orijinalden alıntı: nisako

Onun sınıfına moonwalk yaparak gir.

Müdüre denedim ama "Sen yetkili birine benzemiyon" dediler , dışarı aldılar

(Güç + Karizma) birleşmesi ile meydana gelen Beyaz Büyü.....
  • Hep zaten sana bakıyorlar gibi görünür bu kızlar öytle istediğin içindir senin durumun farklıdır belki ama bugün otobüste bende bir kız gördüm daha önce bir kaç defa karşılaştım bir kaç efa baktım ben sonra camdan bakmaya başladım kafamı çevirdim kız bana bakıyordu gibiydi ama tahmin sadece

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

Hep zaten sana bakıyorlar gibi görünür bu kızlar öytle istediğin içindir senin durumun farklıdır belki ama bugün otobüste bende bir kız gördüm daha önce bir kaç defa karşılaştım bir kaç efa baktım ben sonra camdan bakmaya başladım kafamı çevirdim kız bana bakıyordu gibiydi ama tahmin sadece

Aynen bendede var böyle bi problem teklifin redettiğim kız sanki habire beni kesiyormuş gibi geliyor anlamış değilim doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

yolun çok uzun yegen, bırak ugraşma, ilgini kesersen senin üzerine düşer, sen de o zaman yaklaş, ama tam yaklaş

Böyle yaparak da kızı soğutmak istemiyorum

quote:

Hep zaten sana bakıyorlar gibi görünür bu kızlar öytle istediğin içindir senin durumun farklıdır belki ama bugün otobüste bende bir kız gördüm daha önce bir kaç defa karşılaştım bir kaç efa baktım ben sonra camdan bakmaya başladım kafamı çevirdim kız bana bakıyordu gibiydi ama tahmin sadece

Hocam , kız gerçekten ilgileniyor benimle , başkasına baktığını-ilgilendiğini görmedim . Ve çok tatlı süper bişey böyle

Birde şunu düşün , Lise'de ergenlik çağı , herkesin suratı sivilceli erkekler rezil , hiç anlatmıyorum , benim yüzüm tertemiz yani kendime bakarım ederim , espriliyim (En azında Face.'ten biliyor kız)

Ama bu diş olayı canımı çok sıkıyor , evde sürekli lastiklerimi takıyorum dişlerimin düzelmesi için , doktor 2 lastik ta dedi ben 4 tane takıyorum

Keşke SS verebilsem dişlerimi ama yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kız senin dişlerine mi bakacak sırf dişlerin öyle diye zaten kabul etmezse ohoo

uykumu alarak parfumumlen servisten inmek geldi içimden

senin konuna da cevap verirsem bence artık konuşma zamanın gelmiş geçiyor ..gecikme
  • quote:

Kız senin dişlerine mi bakacak sırf dişlerin öyle diye zaten kabul etmezse ohoo

Bi bakıma haklısın işte , ama ne bileyim , bi espri oldu gülüyorum , gülerken ağzımı kapatıyorum böyle

quote:

Orijinalden alıntı: Harmonik-Ortalama

liseli olasım geldi ilk defa ..

uykumu alarak parfumumlen servisten inmek geldi içimden

senin konuna da cevap verirsem bence artık konuşma zamanın gelmiş geçiyor ..gecikme

Ahh , işte , kızla bi temas kurabilsem hergün okulda tutup konuşurum yaklaşırım , bir boş derste teklif ederim ama başı gelmiyo

quote:

Orijinalden alıntı: AşkBirSudurİçİçKudur

Özet geç

Yazının sonuna bak , panpa

• Pehh geç diş ayaklarını iş sende ve dilinde bitiyor dilinde bir problem yoksa hiç kafaya takma ben ne erkekler gördüm 5 kuruş etmiyor yanındaki kıza bakmaya kıyılmıyor bu kızlar böyle erkeklere bakıyorsa sana hayli hayli bakar...

İş gayette bitmiş durumda,neyi bekliyorsun daha.Kantinde otururken gördüğün zaman git yanlarına otur.Bu saatten sonra kaçırırsan yazık olur.Ayrıca o yancılar hiç bitmez.Sanki özel bir kaynak tarafından hoşlanılan kızların yanına gönderilir.Bizde yaşadık aynılarını,beklemek yanlış

Tel konusunda ise yapacak birşeyin yok maaleesef,çünkü çıkarmaya kalksan olmaz sonuçta sağlığın söz konusu.Ama kız beğendiyse sorun yok.Daha ne

• reserved

Orijinalden alıntı: HackAv

Pehh geç diş ayaklarını iş sende ve dilinde bitiyor dilinde bir problem yoksa hiç kafaya takma ben ne erkekler gördüm 5 kuruş etmiyor yanındaki kıza bakmaya kıyılmıyor bu kızlar böyle erkeklere bakıyorsa sana hayli hayli bakar...

Dil sorunu yok , kızın yanındayken gayet rahat muhabbette açarım - espride yaparım , sınıftaki kız arkadaşlarımla hepsiyle ve bundan önceki sınıfımdaki kız arkadaşlarımla aram çok iyidi , hepsini de kardeşim gibi severdim ve espride yapardım - muhabbette .

Ortak noktalarım da çok Oyunlar , Diziler , Müzikler , genele hitap eden şeylerle uğraştığım için dil olayı sorun olmuyor

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Hiç sıkılmadan okudum.

İş gayette bitmiş durumda,neyi bekliyorsun daha.Kantinde otururken gördüğün zaman git yanlarına otur.Bu saatten sonra kaçırırsan yazık olur.Ayrıca o yancılar hiç bitmez.Sanki özel bir kaynak tarafından hoşlanılan kızların yanına gönderilir.Bizde yaşadık aynılarını,beklemek yanlış

Tel konusunda ise yapacak birşeyin yok maaleesef,çünkü çıkarmaya kalksan olmaz sonuçta sağlığın söz konusu.Ama kız beğendiyse sorun yok.Daha ne

Böyle uzun bir yazıyı yazan kadar ben , okuyan kadar sen aynı yorulmuşuzdur Teşekkürler okuduğun için .

Tabsiyelerin için sağol , kız resmen sinyal gönderiyor gibi değil mi [How İ Met'te de Robin'in gönderdiği öpüşme sinyali gibi olmaz buda inşallah ]

Yalnız sorun , ona nasıl ilk gideceğim ?

Aslında bigün onlar kızkıza otururken izin alıp kızı kaldırıcam götürücem , Alpay ben diye tanıştırıcam ama çok abes geliyor , bence ilk tanışma internet ortamında olmalı

Ertesi gün okulda tanışırım , sonra kaynaşırız

• repimi isterim hepsini okudum

Arkadaşın dediği gibi yancılar hep olacaktır, cıksan bile olacaktır. o yüzden onlar varken de konusmayı denemelisin

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Pehh geç diş ayaklarını iş sende ve dilinde bitiyor dilinde bir problem yoksa hiç kafaya takma ben ne erkekler gördüm 5 kuruş etmiyor yanındaki kıza bakmaya kıyılmıyor bu kızlar böyle erkeklere bakıyorsa sana hayli hayli bakar...

Dil sorunu yok , kızın yanındayken gayet rahat muhabbette açarım - espride yaparım , sınıftaki kız arkadaşlarımla hepsiyle ve bundan önceki sınıfımdaki kız arkadaşlarımla aram çok iyidi , hepsini de kardeşim gibi severdim ve espride yapardım - muhabbette .

Ortak noktalarım da çok Oyunlar , Diziler , Müzikler , genele hitap eden şeylerle uğraştığım için dil olayı sorun olmuyor

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Hiç sıkılmadan okudum.

Böyle uzun bir yazıyı yazan kadar ben , okuyan kadar sen aynı yorulmuşuzdur Teşekkürler okuduğun için .

Tabsiyelerin için sağol , kız resmen sinyal gönderiyor gibi değil mi [How İ Met'te de Robin'in gönderdiği öpüşme sinyali gibi olmaz buda inşallah ]

Yalnız sorun , ona nasıl ilk gideceğim ?

Aslında bigün onlar kızkıza otururken izin alıp kızı kaldırıcam götürücem , Alpay ben diye tanıştırıcam ama çok abes geliyor , bence ilk tanışma internet ortamında olmalı

Ertesi gün okulda tanışırım , sonra kaynaşırız

diziyi izliyon bari barney reizden birkaç taktik dene

POTANSİYEL TROLL

• quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

Len, 2. üniv.de kaşarlanmış olduğum halde bende açılamıyorum açılmak dediğim de merhaba v.s. demek :@. Ulan bi kız hiç mi tek gezmez bee :@

Aynı dertten muzdaribim hocam , sanki doğa kanunu gibi , Mamutlar grup halinde - avlanmamak için dolaşır , sanki biz kaplanızda kızları avlıcaz , peeh

quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası

repimi isterim hepsini okudum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.