Şimdi Ara

Başka iphoneda açık kalan twitter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın telefonunda twitter hesabıma giriş yapmıştım ve çıkmadım şimdi kayıtlı kalmış ve bildirimler ona da gidiyor artık konuşmadığımız için çıkış yapmasını isteyemiyorum şifremi değiştirsem de ordan görmeye devam edebiliyor hiçbir yolu yok mu onun görmesini engellemek için?

• quote:

Orijinalden alıntı: petrova

Arkadaşımın telefonunda twitter hesabıma giriş yapmıştım ve çıkmadım şimdi kayıtlı kalmış ve bildirimler ona da gidiyor artık konuşmadığımız için çıkış yapmasını isteyemiyorum şifremi değiştirsem de ordan görmeye devam edebiliyor hiçbir yolu yok mu onun görmesini engellemek için?

Merhabalar,
    bilgisayardan twittera girip uygulamalar kısmından izini kaldırıp halledebilirsiniz. lakin twitter uygulamasından girdiyse. Girmemişse malesef.

Orijinalden alıntı: petrova

Arkadaşımın telefonunda twitter hesabıma giriş yapmıştım ve çıkmadım şimdi kayıtlı kalmış ve bildirimler ona da gidiyor artık konuşmadığımız için çıkış yapmasını isteyemiyorum şifremi değiştirsem de ordan görmeye devam edebiliyor hiçbir yolu yok mu onun görmesini engellemek için?

Sifre degistirinci siz onu kapatiyor diye biliyorum en azindan facebookta boyle oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şifre değişince iphone da ki hata veriyor

iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue | İletişim için iMessage : gopgop7@gmail.com | ★★ Steam ★★ ★★ Twitch ★★
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.