Şimdi Ara

Başka Bankaya Havale veya Eft Ücreti ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Hsbc bankasından Ziraat bankasına 25.000 TL para nakli yapılacak. Hangi yöntem ile daha az komisyon ödenir bilen varmı ?

Hsbc bankası ile hiç çalışmadım, parayı gönderecek kişi Hsbc'den göndermek istiyor ama o da biraz işi yokuşa sürüyor ne önerirsiniz...

Bugün kendisiyle görüşeceğim o yüzden bilen arkadaşların yardımcı olmasını rica ederim...

• Havale aynı banka hesapları arasında olur, eft başka bankalara yapılır. Hocam bu ücret bankaya göre değişebilir. Bazı bankalar ücret almayabiliyor. Ücret alınsa bile yüksek bir miktar olmaz. Geç cevap için özür dilerim.

https://www.hsbc.com.tr/tr/bireysel/faiz_ucretler/urun_fiyatlari.asp#id0

HSBC internetten veya mobilden ücret almıyor sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    arkadaşların söylediği gibi havale banka için transfer yöntemidir. HSBC'den Zİraat'e EFT yapması gerekir. Eğer internet bankacılığı varsa en fazla 3,5 lira eft ücreti öder. eğer HSBC'nin maaş müşterisiyse EFT için ücret de ödemez. EFT ücreti almayan bankalar...http://paranya.com/eft-ucreti-almayan-bankalar/

Eğer bu bankalardan birinde hesabı varsa, oradan ücretsiz de gönderebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranya -- 30 Mart 2016; 19:26:12 >

Sanırım internet şubesinden gönderdi çünkü para tastamam gelmiş... Ben finans ve ziraat arasında sürekli eft yapıyorum ama hiç bir ücret ödemiyorum... Gönderen kişi hsbc de hesabın yoksa şubeden gönderirim ama o masraflı olur deyince biraz canımı sıkmıştı... Yani zorla hesap açtıracaktı bana. Bende "bırak kalsın ya, gelir elden alırım" diye rest çektim o da tamam ben gönderirim gelmene gerek yok dedi ve tastamam gönderdi...

Tekrardan hepinize teşekkür ederim...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.