Şimdi Ara

BASİT MOD ÇALIŞMASI CASPER SERVER KASA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • FAZLA ÖZENLİ DEĞİL ANCAK TEK BAŞIMA VE KISITLI İMKANLARLA BU KADARCIK OLUYOR.... FİKİR VERMESİ AÇISINDAN ASUS SABERTOOTH X58 BİOS EKRANIDA KAYIT ETTİM.

    YOUTUBE
    http://www.youtube.com/watch?v=Eag_EH10_WE

    AIDA 64 BENCHMARK 4200 MHZ O.C
    http://www.youtube.com/watch?v=P22p1vgZH_w

    ASUS SABERTOOTH X58 ANAKART 3 WAY SLİ-CROSSFİRE-USB3.0&SATA 3.0***INTEL İ7 920 2.66 GHZ@ 4.0 GHZ İŞLEMCİ***CORSAIR 2 GB RAM 1600 MHZ X3=6 GB TRİPLE CHANNEL RAM***AMD HD 6950 2 GB EKRAN KARTI*** 2X1 TB SAMSUNG HDD RAİD 0 + 2 TB SAMSUNG HDD ***HIGH POWER 850 WATT PSU *_* SOĞUTMA =THERMALRIGHT ULTRA 120 CPU COOLER+ARTIC COOLING RAM SOGTUCUSU+ AKASA APACHE AİR S - FLOW FAN + 2 X 12 CM FAN + 4 X 8 CM FAN + 3X 14 CM FAN --- THERMALTAKE FAN KONTROL....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djduke -- 27 Temmuz 2011; 20:03:00 >







  • Casper ne zaman server kasa yaptı çok merak ettim de biraz bilgi ver.
  • bu kasa yı tamamen casperdan mı adlın yoksa sadece kasayı toplayıp kasanın iskeletinimi o yandaki fanlaraın üstüne güzel bir sticeer mod sart sonra cift fanın yanındaki anakartın üst yanındaki islemcinin üstündeki fanlar yavas dönüyo bi bak istersen vede arkadaki alttaki egsoz fanları onun dısında eger bütcen varsa iki ekran yapıp oyuna basla ama modu arttırabilirsin
  • ÜZERİNDE CASPER YAZAN ETLİ Bİ AMBLEM VARDI SÖKTÜM. OYÜZDEN CASPERIN SERVER KASASI DİYORUM ARKADAŞIM VARDI SERVER İŞLERİ İLE UGRASAN BANA GELDİĞİNDE DURUMU İÇLER ACISIYDI :D İçindeki toz toprakla evin üstüne kat atabilirdim :D kasa ilk bakışta farkedilmiyor ancak normal kasalardan 15 -20 cm kadar uzun; enlemesine de 5 cm kadar enli.
    kasanın asıl rengi beyaz.

    Şu anki hali biraz daha farklı. yan fanları değiştirdim. arkadaki ledsiz 2 tane 8 cm fanı söktüm 12 cm mavi ledli fan taktım. bilmem dikkat ettinizmi kasayı açma kapama tusu yok. Elimdeki karta benzer malzeme ile açmaktayım :D asıl ilizyon o kartın içinde mıknatıs var ve kasa mıknatıs yaklaştırınca açılmakta. Babamın fikriydi bende hayata geçirdim. Çok hoşuma gitmişti.

    Üstteki fanalrın rpm leri düşük ancak hava çıkışı gayet güzel. çünkü arkasında ızgara vs yok havanın çarpabileceği. bu kasayla daha fazla ugrasmamaya karar verdim. İnşlh predatör alıp onla oynicam artık. Yorumlarınız için tteşekkürler.




  • resimlerrr...


     BASİT MOD ÇALIŞMASI CASPER SERVER KASA


     BASİT MOD ÇALIŞMASI CASPER SERVER KASA


     BASİT MOD ÇALIŞMASI CASPER SERVER KASA


     BASİT MOD ÇALIŞMASI CASPER SERVER KASA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djduke -- 25 Temmuz 2011; 17:56:08 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.