Basitkargo.com a üye olarak kargo firmalarıyla anlaşma yapmış gibi indirimli fiyattan kargo gönderilebiliyor. İnternetten satış yapanlar veya kargo ihtiyacı olanlar için kullanılabilir. Şimdilik sistemde sadece MNG kargoyu gördüm ama diğer kargolarda aktif edilecekmiş Fiyatları şu şekilde ![]() |
Basit Kargo - İndirimli Kargo Gönderimi

-
-
mantıklı. bizim çekçiler mi açtılar siteyi acep ? -
Güzel ve mantıklı bi oluşum. Deneyen olursa haber versin.
-
-
Bu tip firmalar pek güvenli değil gibi böyle bir kaç firma daha başladı fazla sürmeden ortadan kayboldular -
bizim mahallede var böyle bir firma. sürat kargo firmasıydı şube kapanınca aynı çalışanlar mng ile anlaşıp işi devam ettirdiler mng ile toptan diye anlaşıp kendileri tek tek alıyor müşteride aradaki fark onların olmuş oluyor. diğer firmaların şubelerinin olmadığı mahallelerde mantıklı arada kullanıyoruz
-
ben sorun yaşamadım
-
bende deneme yaptım şuan sıkıntı yok
-
Yakında isim olacak teşekkürler -
deneyen yok mu güvenilir mi? -
Kızlar kargomu gönderecek doğal bir kargo firması bulamıyorum
-
Ucuzkargo.net vardı içeriye yüklediğim bakiye ile beraber buhar oldular sistemden hiç istifade edememiştim
quote:
https://forum.donanimhaber.com/sistem-kapali--139325351#139325351
-
inşallah devamı gelir
-
birfatura.com öneririm. Bireysel için kargo anlaşması mevcut.
-
Teşekkürler. Birgün lazım olur.
-
orada fatura müşterisi olup fatura yollamanız lazım basitkargoda ürün farketmiyor ister sattığınız ürünleri ister fatura yollayın
-
Bireysel kullanıma uygun hocam kargo tarafı.
-
firmamı kayıt ettirdim, güvenlidir umarım
-
ikametgah neden istiyor ki
-
Güzel bir uygulama
En Beğenilen Yanıtlar

mantıklı. bizim çekçiler mi açtılar siteyi acep ?
|
Benzer içerikler
- macfit 1 günlük deneme
- mubi kampanya
- nike 1 alana 1 bedava
- pttcell bizim tarifesi
- nays dijital platform
- huawei tansiyon ölçen saat
- hepsi burada hisse
- black friday ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X