başlıkta pek anlatabildim mi pek bilemiyorum ama bana açıklamam gerekirse şöyle bir program lazım; LEGO Digital Designer tarzı, programın içinde cisimleri tasarlayıp birbirine kolayca ekleyebileceğim, renklendirme ve boyutlandırma ayarlarının kolay olduğu, internet sitelerinde rahatça kullanabileceğimiz gerek tabletlere yüklenebilen bir program arıyoruz, arkadaşlar... yeni bir iş kurmak üzereyiz, pek birikim yok o yüzden profesyonel yardım almak ilk zamanlar zor olacak, o yüzden iş başlarken teknik vs bilgiler toplayıp tecrübe edinerek, zamanla profesyonel insanlarla da konuşup güzel bir çalışma yapmak istiyorum. profesyonel fakat basit altyapısı olan programları tek tek araştırmak biraz zorladı beni.. bulamadım yani. burada da araştırma yaptım fakat istediğimi bulamadım. solidworks internet sayfalarına entegre edilebiliyor mu bilmiyorum ama nasıl desem... örnek bazı markanın ürünler sayfasına girildiğinde size direkt ürünü sunmalarının yanında birde zevkinize göre tasarlayabileceğiniz alt yapı hazırlamışlar, rengi, boyutu, desenler, teknik bilgiler vs siz zevkinize göre tasarlayabiliyorsunuz. :) maliyetli olabilir ama vizyonumuzu geniş tutmamız gerek öyle değil mi? :)