Şimdi Ara

Basının açıklamadığı gerçek şehit sayısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Resmi rakamlarin dogru oldugu cok acik. Asparagas haberlere inanmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FeneristFB

    Dolar harbiden su anda 3,03 € 3,39 ulke iyice kaosa surukleniyor.

    bunların sebebi akpnin başa gelmemiş olması ve iktidarsızlık mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Periah

    Resmi rakamlarin dogru oldugu cok acik. Asparagas haberlere inanmayin.

    Resmi rakamları söylerlerse o uyuyan halkın uyanacagini biliyorlar. Parça parça söyleyecekler galiba.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında askerin hiç bir dediğine inanmayan yalancı diyenler şimdi GM'nin her lafına inanıyor. :) Devresi görevde olan arkadaşımdan haber alıyorum ara ara bende pek inandırıcı gelmedi bana da 16 rakamı. Şimdi 16 diyecekler sonra çatıma devam ediyor diye günlere yayıp şehit haberleri gelecektir herhalde, halk galeyana gelmesin diye tek seferde açıklayamıyorlar büyük ihtimal.

    Hadi onu geçtim 16 şehit az mı kardeşim ? 100 şehit olsa eline tabanca alıp mevziye mi gideceksin, akp nin politikasını mı eleştireceksin ne yapacaksınız ben anlamıyorum." Sayı yüksek değildir azdır " tabi canım şehit sayısı az olunca hiç sorun olmuyor onlar evlat değil. Bu neyin kafası ben anlamıyorum. 40 şehir olsa ne olur 10 şehit olsa ne olur hepsi bizim vatanımızın evladı, siz pc başında otururken onlar orada elinde tüfekle vatanı koruyor senin can güvenliğini sağlıyor. Şurada %80niniz askere bile gitmemişinizdir kaçıyorsunuzdur hala korkudan, çıkıp burada sayı hesabı yapıyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.R.A.C.L.E -- 7 Eylül 2015; 19:07:34 >




  • Rakamlar dogru hdpli hainlerde kabul ediyor. Devlet bu rakamlar konusunda asla talan soylemez sehitler konusunda.

    http://www.bbc.com/turkce/haberler/2015/09/150906_daglica_saldiri

    Hainlere inanmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • He he eminim öyle bir haber almışındır sen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan ahlaksizlar pkk kopekleri bi 31 asker oldurduk diyor siz ne bicim rakamlar soyluyorsunuz.

    Amaciniz ne?

    Avrupa kanallari olayi pkk kopeklerinin agzindan verirken bizim insanimizdaki bu hainligin sebebi ne?

    http://i.hizliresim.com/L46zp1.jpg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse diyanet işleri başkanımız yeni aracından memnun mu ? özel uçak siparişi verildi mi ? sormuyor ama burada dünden beri kimi karaktersiz babaların bir kaç mehmetçiğine ağıtlar... Bu kadar sayı için meclis tatilden mi dönsün yani ? Hayır arap kralımız ölür anlarım...

    Bak bu kadar fırtına koparırsanız ülke itibarımız sarsılır ve daha itibarlı aylık masrafı ülke bütçesinin yarısı olan yeni bir saray yapmak zorunda kalırız. Sırf façayı düzeltelim diye... ( Geçmişi bilmeyen, eski Türkiye'yi bilmeyen arkadaşlar o eski itibarımızı SIFIRLAMAK için neler çekildi bilir misin ? kaç tane gemicik alındı ? elin iranlısının önüne yatan oldu be... aah ah benim balık hafızalı kardeşim yapmayın etmeyin ...)

    Milli tankları, topları soran aşırı cahil arkadaşlar görüyorum... MİLLİ UZAY GEMİSİ YAPIYORUZ NANKÖRLER !!! neymiş donumuz Çinden, etimiz, buğdayımız Amerikadan geliyormuş... Biz orada işçilik ucuz diye ürettirdiğimiz için öyle... Iphone aynısını yapınca o iphone ama !!! ayıp ayıp...

    Arkadaşlar ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz... verin 400'ü artık uçuralım milli uzay gemilerimizi... Amerika, Almanya önümüzde diz çöksün hamdolsun...




  • Zamanında da saklandı bu tarz şeyler. Sayılar parti parti veriliyor. Mesela 10 şehit 11 yaralı deniyor, 1 hafta sonra o 9 yaralı şehit oldu deniyor ... 40 yıldır aynı şey. Berbat bir yönetim sistemi ve berbat bir medya olduğu için bu hep böyle idi. La zamanında 2 ay hakkari, cizre bildiğin tel ile aramaya bile kapatıldı. Hiç kimse tek bir kelam bir şey duyamadı oralardan.

    Dün olan saldırıya yönelik karşı taraftakilerin yazdıkları:

    HPG, Hakkari’nin Gever ilçesine bağlı Geliyê Doski alanında ilerlemek isteyen Türk ordusuyla yaşanan çatışma ve gerçekleştirilen eylemlerin sonuçlarını açıkladı. HPG açıklamasında, “Bu çatışmalarda net olarak İlker Çelikcan adlı 1 Kurmay Yarbay olmak üzere 31 asker ölmüş, 6 asker de yaralanmıştır. Buradaki ölü ve yaralı sayısı daha fazladır ancak netleştirilememiştir. Bu çatışmalarda Gerilla Güçlerimizin herhangi bir kaybı olmamıştır” denildi.

    HPG Basın İrtibat Merkezi, Geliyê Doski alanında yaşanan çatışmalara ilişkin yazılı bir açıklama yayınladı. HPG, Hakkari’nin Gever ilçesine bağlı Geliyê Doski alanında Türk ordusu ile HPG-YJA Star güçleri arasında yaşanan çatışmaların 6 Eylül günü yoğunlaşarak devam ettiğini belirtti. Açıklamada, 10 Ağustos’tan bu yana Gever-Çelê-Colemêrg üçgeninde çok ciddi çatışmalar yaşandığı, bu alanlardaki tüm yolların gerillalarının denetiminde bulunduğunu vurguladı. Türk devleti bu bölgede Gerillalarımızın sağladığı hakimiyeti gizlediği gibi şimdiye kadar yaşanan çatışmaları basına vermeyerek saklamıştır.

    HPG, bölgeye Türk ordusu tarafından 2 Eylül'den bu yana Oremar ve Şıtazın'dan ilerleme sağlamak üzere yoğun askeri güç takviyeleri yapıldığını, HPG güçlerinin denetiminde bulunan Geliye Doski alanı savaş uçakları, tank ve toplarla sürekli bombardımana tabi tutulduğunu ifade etti. HPG, Türk devletinin ilerlemek üzere yürüttüğü işgal harekâtına cevaben yaşanan çatışmalarda Türk ordusunun ilerlemesi durdurulduğunu kaydetti. Açıklamada, yoğun çatışmalar sonucu geçmiş günlerde de ağır kayıplar veren Türk devletinin, yaşanan çatışmaların sonuçlarını gizlediğinin altını çizildi.

    GELİYÊ DOSKİ ALANINDA İLERLEMEK İSTEYEN ASKERLERE YÖNELİK EYLEM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

    HPG, Şehit Reşit Serdar hamlesi çerçevesinde 6 Eylül günü yaşanan çatışmaların detaylarını şu şekilde ifade etti:

    “6 Eylül günü saat 12.00 - 13.00 arası TC ordusu Oremar (Dağlıca) ve Şıtazın (Yeşiltaş) karakollarından 2 tank, 2 kirpi ve 2 dağ geyiğinden oluşan büyük bir konvoy ile Geliyê Doski'ye ilerlemek üzere harekete geçmiştir. Bu konvoyun önünde çok sayıda asker de bulunmaktadır. İlerlemek isteyen bu konvoy ile Gerilla Güçlerimiz yoğun çatışmaya girmiş, BKC, B-7 ve ferdi silahlarla vurulan askerlerden 4'ü ölürken, 4 asker de yaralanmıştır. Zırhlı araçlar ile çatışma alanına müdahale edilmek istenirken burada güçlerimiz 1 Kirpi aracı hedef alarak vurmuş ve imha etmiştir. Gerilla Güçlerimizin 6 koldan ağır ve ferdi silahlarla vuruşlar yaptığı çatışmalar, yoğun bir şekilde sürmüş ve Gerillalarımızın etkili vuruşları sonucu 9 asker öldürülmüştür. Cenazelerin üzerine gidilerek 7 Melez ve 2 tabanca silahı kaldırılmıştır. Cenaze ve zırhlı araçlarını bırakarak geri çekilen askerler, yarım saat sonra tank ve zırhlı araçlar ile müdahalede bulunmuştur. Saat 15.00'e kadar süren çatışmalarda müdahaleye gelen konvoy, yakın mesafeden bombalar, ferdi silahlar ve orta otomatik silahlarla vurulmuş, darbe alan konvoy gücü geri çekilmiştir”

    Türk ordusunun ikinci bir saldırı için hareketa geçtiğini belirten HPG, “TC ordusu saat 15.00'ten sonra Yüksekova'dan 2 tank, 2 kirpi ve 2 dağ geyiği zırhlı araçları ve çok sayıda asker ile Geliyê Doski alanına ikinci bir saldırı için harekete geçmiştir. Gerillalarımız tarafından gelen konvoyda bulunan 1 tank ve 1 Kobra tipi zırhlı araç, sabotaj eylemi ile tümden imha edilirken, konvoyda bulunan askerler ile yoğun çatışmalar yaşanmıştır. İmha edilen tankta ölü ve yaralı sayısı netleştirilemezken, 4 zırhlı araç darbelenmiştir. Kirpi tipi zırhlı aracın üzerine giden Gerillalarımız, 8 asker cenazesini tespit etmiştir. Gerillalarımız burada 1 Bomba atar silahı, 1 tabanca, 150 mermilik MG-3 zinciri, 1 Nikon dürbün, 1 Suikast dürbünü, 2 künye, 5 Antitank roketi ile çok sayıda askeri malzemeyi ele geçirmiştir. Güçlerimiz burada 1 asker cenazesi de emniyetli bir yerde saklamıştır” dedi.

    DARBE ALAN KOBRA HELİKOPTER GERİ ÇEKİLMEK ZORUNDA KALDI

    HPG Basın İrtibat Merkezi açıklamasında devamla şu ifadelere yer verildi:

    “Yine 6 Eylül günü saat 17.00'de Mergê Zere'de TC ordusunu tuttuğu ve çatışma alanına ağır silahlarla yoğun saldırı geliştiren bir tepe Gerillalarımız tarafından hedef alınmıştır. Sızma eylemi yapılan tepede 6 askerin bulunduğu 1.mevzi ferdi ve orta otomatik silahlarla vurulmuş, burada 6 asker öldürülmüştür. 2. mevzi de etkili bir şekilde vurulmuş ve burada 2 asker ölürken 1 asker de yaralanmıştır. Yine Tepe Remo ve Tepe Çetê adlı karakollar da vurulmuştur. Ayrıca çatışma alanına müdahale etmek isteyen bir Kobra tipi helikopter ağır silahlarla vurulmuş, darbe alan Kobra helikopter geri çekilmiştir.

    HAVADAN VE KARADAN YOĞUN BOMBARDIMAN

    6 Eylül günü yaşanan çatışmalarda TC ordusu savaş uçağı, Kobra helikopterler, tank ve toplarla alanı yoğun bombardımana tabi tutmuş, misket ve fosfor bombaları kullanmıştır. Çatışmalar 7 Eylül günü sabaha kadar sürmüştür. Bu çatışmalarda net olarak İlker Çelikcan adlı 1 Kurmay Yarbay olmak üzere 31 asker ölmüş, 6 asker de yaralanmıştır. Buradaki ölü ve yaralı sayısı daha fazladır. Türk ordusu 2 ayrı yerde yaşanan çatışmaların sonucunda asker cenazeleri kaldıramamış ve cenazeler Gerillalarımızın denetiminde kalmıştır. Helen cenazelerini alamayan TC ordusu köylüler aracılığıyla cenazelerini almak üzere girişimde bulunmuştur. Bölge komutanlığımız cenazelerin alınması cevabını vermiştir.”




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.