Şimdi Ara

Başımıza bela aldık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 4 gündür covid süresince verilen ilaçların yan etkilerini çekiyorum

Bütün bedenim uyuştu hiçbirşey hissetmiyorum

Başım dönüyor sürekli ve iyi göremiyorum

Doktor zamanla geçer dedi fakat kalıcıysa böyle yaşanmaz allah kimseye vermesin

Akşam yemek yedim ne tad var ne doygunluk hissi midemi hissetmediğimde az porsiyonlarla idare etmeye çalışıyorum

Not : yan etkiler ilaçları bıraktıktan sonra başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 15 Aralık 2021; 0:1:16 >

• Geçmiş olsun, dünya bıraktı biz bırakmadık favipiravir kullanımını. Doktora ne diyeceksin sağlık bakanlığı kılavuzu yaz ilacı gönder diyor.

• Keşke kullanmasaydım 3'üncü gün çarpıntı yaşadım tansiyonum düşmüştü ona rağmen almaya devam ettim şimdi ise durumum her geçen gün daha kötüye gidiyor.Ben artık kabullendim ölüceksem ölücem yapıcak birşey yok artık

Hastanede serumu takarken iğneyi bile zar zor hissettim

Nerden kullandım kafamı dağıtmaya çalışıyorum film dizi izleyerekte pek böyle zevk vermiyor ekrana bakarken başım döndüyor.

Bilemiyorum belki yanında kullandığım antiboytiklerinde etkisi olabilir ama bu ilaçtan korktum yani gece tam ilaç saatinde aniden uykudan uyanıp çarpıntı yaşamam tesadüfmü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 14 Aralık 2021; 23:5:29 >
  • NEFES AL

• Bendeki yan etkisi psikolojik olmuştu. Gece uyuyamıyordum gözümü kapayınca ölecek gibi oluyordum. Sonra kendime gelmek için doğruluyordum ama geçmiyordu o ölüm duygusu. Zor günlerdi.(geçen sene atlattım)

• Hangi ilaç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.