Şimdi Ara

Başıma neler geldi anlatamam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün evde oturmuş çayımı içiyordum içerden bir ses geldi kalkıp gittim bir ne göreyim çaydanlık yere düşmüş.kaldırdım yerine koydum tezgahı sildim ve geri döndüm.yaklaşık yarım saat sonra tekrar bir ses gittim içeriye bu sefer perdenin yarısı çıkmış.Biraz tırstım açık konuşmak gerekirse herhalde pencereden olmuştur falan dedim keşke hemen evi terk etseydim...

Perdeyi yerine takmak için sandalyemi aldım pencerenin önüne koydum ve geri takmaya başladım derken dengemi kaybettiğimi hatırlıyorum sadece.Sonrasında karanlık bir zindanda zamanın olmadığı bir mekanda uyanıyorum.Zebani çok korkunç görünüyor.1,75 boyları civarında 60-65 kilo arası karanlıkta koltukta oturuyor.Sağ tarafımdaki havalandırma boşluğundan gelen ampulün ışığı gölgelendiriyor odayı.

Bir kaç saat sonra açlıktan midem guruldamaya başladı ve zebani oturduğu yerden kalkıp yerden bir şey aldı ve çevremden dolanıp gözlerimi bağladı.Elleri soğuk ama aynı zamanda sıcaktı.Narin bir el yapısına sahipti belkide.Hislerime pek kulak veremiyordum...

Daha sonra çenemi tutup ağzımı açtırdı ve beni yedirmeye başladı.Ne yediğimi bilmiyordum daha önce yemediğim bir şeydi.Sonra bana bir sıvı içirdi tadı biraz ekşiydi ardından 2 bardak su ve gözlerimi açıp geldiği gibi yerine döndü.

Uzun bir süre sonra tekrar çevremden dolanarak arkamdan gözlerimi bağladı,karşıma geçti ve şu sözleri söyledi;"Seni uzunca süredir takip ediyorum,aheste bir yaklaşım sergiledim ama artık sabrım taştı bu yüzden seni buraya getirdim." Ardından yanağıma bir öpücük kondurdu ve gitti.

Beklemeye devam ettim hiçbir şey duymuyordum artık düşünemiyordum her şey yok olmaya başlıyordu.Sonra ayak sesleri duydum.Sanırım gelen oydu.Zebani.

Çevremden dolaştı ve gözlerimi çözdü.Artık daha aydınlıktı sanki.Her şeyi daha net görebiliyor,daha net seçebiliyordum.Ve onu gördüm zebaniyi.

Zannettiğimin aksine son derece alımlı,ince yüzlü,hatun denebilecek bir tipti.Resmen vurulmuştum ama bunun hiçbir önemi yoktu çünkü hayatım söz konusuydu.
    Zebani geri geri adım atıyordu aheste aheste.Koltuğa kadar gitti ve koltuğu ışığın aydınlattığı bölüme doğru çekti.Artık onu tüm haliyle görebiliyordum.Zebani kostümü giymişti.Siyah bir elbise,siyah bir topuklu ayakkabı,siyah tırnaklar ve dudaklar.Dudaklarına hayran kalmıştım hayatım boyunca öyle dudak görmemiştim.Ve gözlerii...Ah inanın kelimeler anlatmaya yetmez simsiyah,biraz dalgın ama ilgili gözler...Resmen aşık olmuştum...Hemde zebaniye.Beni kaçıran varlığa...

Kadın yavaşa koltuğa oturdu sol ayağını sağ ayanın üstüne attı ince uzun bir sigara yaktı ve konuşmaya başladı;"Adım Helga.Bir zebaniyim.Sandığınızın aksine biz sizin kötülüğünüzü istemeyiz.İnsanlar bizim için çok özeldir hayatımızı onlara adar onlar için yaşarız."
    -"O zaman beni neden kaçırdın? Gitmeme izin ver lütfen."
    -"Olmaz.Bunu yapamam."
    -"Neden? Ben hiçkimseye zarar vermedim.Bırak beni"

Sözlerimin üzerine sigarasını koltuğun sağ kolluğunda bulunan beyaz,saydam kül tabağında söndürdü.Kül tabağıyla birlikte kalktı ve uzaklaştı.

En azından artık bir ümidim vardı.Benimle konuşmuştu ve ondan hoşlanıyordum.Ama içinde bulunduğum durum her şeyden daha önemliydi.burdan kurtulmalıydım.Eve dönmeliydim.Sıcak,aydınlık evime...

Aradan saatler -yada her ne kadarsa- geçti.Zebani geri geldi bu sefer üstünde iş kıyafetleri vardı.Ofis işi gibi görünüyordu.Uzun topuklu ayakkabı,mavi bir yakalı elbise,toplanmış saç ve uzun küpeler.Gerçekten hoş göründüğünü itiraf etmem gerek.Mevkisinin yüksek olduğunu tahmin edebiliyorum bu güzellikle terfi almak zor olmasa gerek.Koltuğuna oturdu,sigarasını yaktı.Sigarası yarıya geldiğinde konuşmaya başladı;"Seni bırakamam.Seni uzun süredir izliyorum.Bana imparatorumuzu hatırlatıyorsun.Onunla bir geçmişim vardı ama elf ırkı onun sonunu getirdi ve artık zindanlar birer birer düşmeye başladı.Senin yardımına ihtiyacımız var."

Şok olmuştum.Benim gibi biri...Tamamen sosyallik dışı sıradan yaşantısıyla nasıl böylesine bir zebaninin dikkatini çekmiş olabilirdim? "Peki neden ben?" diye sordum.
    -"Çünkü *-mesut çevik-* kalbinin derinliklerinde gizlenen güç beni çağırdı.Sen olduğuna eminim.Bizi kurtarman gerek.Yoksa Dünya'daki tüm dengeler alt üst olacak.Elfler imparatorluğu ele geçirirse zindanları kendi deneyleri için kullanacaklar.Köpekleri,kurtları,maymunları Mars'a göndererek cehennemi yaratmaya,köpekleri dinazorlara,kurtları kurtadamlara,maymunları insanlara dönüştürmek istiyorlar.Ve senin de düşündüğün gibi insanlar da bu deneylerden paylarını alacaklar.Sonsuza dek hüküm sürecek bir imparatorluktan bahsediyorum.Saf acı ve ızdırap dolu bir Dünya.Bunun önüne geçebilecek tek kişi sensin.Bunu düşünmen gerekiyor sana biraz zaman vereceğim.Sonra istediğini yapmakta özgürsün..." dedi ve biten sigarasını küllüğüne bırakıp odayı terk etti.

Çok şaşırmıştım.Anlattıkları gerçek olabilir miydi? Elfler gerçekten var mıydı? Mars'a bile gidebiliyorlardı.Ve biz cahil insan toplulukları bunlardan bihaber sıradan yaşantımızı sürdürüyorduk...
    Kararımı vermiştim.Sonuç her ne olursa olsun savaşacaktım.Dünya'yı kurataracak,zindanları kuratarak,zebanilere hükmedecektim.Ve tabiki elflere hadlerini bildirecektim.

Bir süre sonra Helga geldi.Bana dik bir şekilde yürüdü.O anı anlatamam resmen içime işliyordu.Sırılsıklam aşık olmuştum artık orda kalmayı bile düşünebilirdim.Arkama geçti ve ellerimi bağlı olduğu zincirlerden sırayla kurtardı.Ona döndüm ve bir süre bakıştık;
    -Söylediklerinin gerçek olduğunu bilemem.Beni inandırman gerekiyor. dedi ve deli gibi öpüşmeye başladık.... Beyler sıkıldım hiç durmadan yazdım alın baştan okuyun en güzel yerinde içine ettim çünkü mesut çevik...

• Okumayın, zebanili csb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN ID:KnGrkM
  • allah aşkına bunu yazarken hiç üşenmedin mi ?=
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    13 yıl önce açıldı
    Başıma bu da geldi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zebanili csbler olmak zorunda bu forumda

Aksi belirtilmedikçe yazdıklarım hayal ürünüdür.
  • Şimdi ben bunu neden okudum?

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu hesabı tek kişi kullanmaktadır. Ancak her zaman aynı ruh halinde ve düşüncede olmadığından, zaman zaman kendisiyle çelişebilir, dalga geçebilir, değerlerinize saygısızlık edebilir. Hayatta bundan daha doğal ne vardır ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

YETİŞKİN BİR DHLİ BU YAZIYI OKUMAYI 2. PARAGRAFIN YARISINDA BIRAKIR

evet, haklı!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.