Şimdi Ara

başıma gelen tuhaf olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yolda dalgın dalgın yürürken sırıtarak karşıdan gelen 3 kız a rastladım. çilli olan kız gözlerini dikmiş bana bakıyordu ve sırıtmaya devam ediyordu. acaba tandık biri falan mı diye hafızamı yokladım ama kızı çıkartamadım. bi kez daha baktım dudak büzme kaş göz oynatma falan işte
    sonra biran aklım fermuara gitti ahanda dedim heralde dükkanı açık bırakmışım. tabi onların önünde eğilipte bakamadım. yüzümü eğip devam ettim. onlar geçince fermuarı kontrol ettim herşey normaldi.

ikinci olayda karnım zil çalar vaziyette yemekhanenin yolunu tutmuş kuru fasulye pilav hayali kurarak yürüyordum. okuldan bir grup kız kamelyada oturmuş sohbet ediyorlar. kızları tanırım ama samimiyetim ve muhabbetim yoktur hiçbiri ile. ben geçerken kızlardan birinin diğrini dürttüğünü gördüm. yine bir sırıtma oldu kızlarda.

ne oluyor anlamıyorum. normalde bu tür şeyler çok sık başıma gelmez. bahar gelince kız kısmının gönül yayları gevşedi yada abazanlıktan kafayı sıyırmaya başladım

• kızlar sana aşık kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    BİR DAMLA KAN BİR CAN DEMEKTİRhttps://www.facebook.com/groups/turkiyekanbankasi/
  • @ ileri iade
    kimse benim için yanıp tutuşmuyor bende kimse için

@Gökhan G.

nickimde bi sıkınt yok
    Başıma Gelen En Sinir Olay !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.