Şimdi Ara

BAŞIMA GELEN EN İĞRENÇ HASTALIĞI ANLATIYORUM..[ss'li] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Demek intihar etmek istedin
    Geçmiş olsun kardeşim ama bi an intihar etmek istedim kısmına koptum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun dostum kötü yakalanmışsın. En kısa zamanda iyileşirsin umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebaniyi unutmuşsunuz hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam size komik gelebilir ama odada 6 kişiyiz 5 arkadaşımla aynı odadayken affedersin ama yatağa sıçmak inanılmaz mahçup edici bir durum umarım aynısını sen yaşamazsın.. Gerçi katı bişeyler çıkmadı ve çıkan şeylerde pijamamda kaldı yatağa sadece ıslaklık geçti ama yaşadığım mahcubiyeti anlatamam umarım başına gelmez böyle birşey ama gelirse beni anlayacağına eminim...



    Bu arada geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederim iyi forumlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorkshire. kullanıcısına yanıt
    Gönül isterki zebanili olsun ama maalesef hocam.. İnşallah başınıza böyle bir şey gelmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaçak hava solumanın cezası
  • Bozuk bişey yemişsin ondan öyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstte diğer arkadaşlar psikolojik dediler hocam cidden bu ara psikolojim bozuldu iyice..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakmayın322 -- 4 Ocak 2016; 19:10:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan tüm aksilikler üst üste gelmiş. Geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusra bakma dostum sen böyle diyince vicdanım sızladı valla hakkını helal et..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de bi sabah mesane kısmım ağrıyordu. Annem karnını üşütmüşsün dedi ve bitki çayı yaptı. Ağrı devam ediyordu. Sonra doktora gittim , o da idrar yolunu üşütmüşsün dedi ve bir ton ilaç verdi. Karnımdaki ağrı hiçbir zaman durmadı. Dedim ki bu ilaçlar işe yaramıyor , farklı doktora gidelim. Meğer ağrının sebebi böbrek taşıymış. Bugüne kadar çektiğim en büyük abi idi. Düşmanımın başına gelmesini istemem. Konuyu açan arkadaşa da geçmiş olsun , dikkat et. Yaban ellerdesin , kimse yardımcı olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen de kardeşim, miden ağrıyormuş döner pide ne varsa gömmüşsün Aklına gelmedi mi hiç bunlar daha kötü yapar diye
  • Hastalığının benzerini yaşadım seni çok iyi anlarım. 10 dakikada bir tuvalete gidiyordum ve ishaldim.Ayrıca devamlı kusuyordum. Gece olunca ailem hastaneye götürdü. Hastanede tuvalete girince su kaybından bayılmışım. Beni odaya çıkarmışlar, kendime geldiğimde millet başıma toplanmış haldeydi. Günde 10-12 taneydi sanırım serum verdiler. Tuzu filan bir ay yasakladılar. Hastanede bir hafta tedavi görmezsen ölürsün dedi doktor . Ben de özel hastanede sömürcekler kesin dedim. Babam olsun sağlık önemli dedi bir hafta işinden izin aldı ve benimle hastanede kaldı. Sabaha kadar uyutmadım adamı defalarca kustum ve tuvaletimi yaptım. Üstelik tutamıyordum da her yeri batırıyordum. Yaklaşık iki hafta okula gidemedim. İki hafta da yüz felci olunca gidemedim. Geçen sene hep hastalıklarla geçti. Yüz felcinin etkisi hala devam ediyor. Gülerken sıkıntı çekiyorum. Sol tarafım gülüyor, sağ tarafım gülemiyor. 2015'te benimle aynı yaşta olan kuzenimi trafik kazasında kaybettim ayrıca dedem ve babanem de vefat etti. Hayatımın en kötü yılını geçirdim. Okumak filan umrumda değil şu anda psikolojik olarak çöktüm. Millet ders konuşurken ben nasıl olsa ölcez ne gerek var diyorum. Nasıl düzelicem onu da bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Okudum kardes gecmis olsun iyilestin mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, umarım iyileşmişsindir, yada sonuçlar olumludur. Hastalık kötü birşey hele başına kötü şeyler geldi mi , psikolojinde bozuluyor ancak yinede gördüğüne, duyduğuna, yediğine şükrediyorsun ya daha beteri olsaydı diyorsun. Bende 2 ay önce ani işitme kaybı yaşamıştım 1 haftaya %50 duyma kaybım tamamen düzeldi sayılır (%5 altında şuan) beraberinde 7/24 kulak çınlamam vardı 2 ay geçmesine rağmen ilk haftakiler kadar şiddeti olmasa da gece yatarken sessiz ortamda çınlamayı hissediyorum, neyseki çınlamam azaldı yaşım 26 ama bu durum psikolojimi bozmuştu açıkçası. Bunlarıda niye buraya anlattıysam artık içimi dökmüş oldum buraya, senin yazılarını okurken aklıma kendi hastalığım geldi, belki bu hastalığı geçirmesem senin konuyu pek dikkate almaz okur geçerdim. Tekrar geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LasVegas::: -- 5 Ocak 2016; 3:14:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Otomobilgini

    Hastalığının benzerini yaşadım seni çok iyi anlarım. 10 dakikada bir tuvalete gidiyordum ve ishaldim.Ayrıca devamlı kusuyordum. Gece olunca ailem hastaneye götürdü. Hastanede tuvalete girince su kaybından bayılmışım. Beni odaya çıkarmışlar, kendime geldiğimde millet başıma toplanmış haldeydi. Günde 10-12 taneydi sanırım serum verdiler. Tuzu filan bir ay yasakladılar. Hastanede bir hafta tedavi görmezsen ölürsün dedi doktor . Ben de özel hastanede sömürcekler kesin dedim. Babam olsun sağlık önemli dedi bir hafta işinden izin aldı ve benimle hastanede kaldı. Sabaha kadar uyutmadım adamı defalarca kustum ve tuvaletimi yaptım. Üstelik tutamıyordum da her yeri batırıyordum. Yaklaşık iki hafta okula gidemedim. İki hafta da yüz felci olunca gidemedim. Geçen sene hep hastalıklarla geçti. Yüz felcinin etkisi hala devam ediyor. Gülerken sıkıntı çekiyorum. Sol tarafım gülüyor, sağ tarafım gülemiyor. 2015'te benimle aynı yaşta olan kuzenimi trafik kazasında kaybettim ayrıca dedem ve babanem de vefat etti. Hayatımın en kötü yılını geçirdim. Okumak filan umrumda değil şu anda psikolojik olarak çöktüm. Millet ders konuşurken ben nasıl olsa ölcez ne gerek var diyorum. Nasıl düzelicem onu da bilmiyorum.

    Hocam geçmiş olsun, umarım geleceğinde daha mutlu olursun.




  • Gecmis olsun hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Misafirlikte ishal ve üsküfra bir insanın başına gelebilecek en kötü şeylerdir altıma mıçmamak için sabaha kadar uyanık kalmıştım.
  • aga helal olsun valla hastalıktan başka herşeyi anlatmışsın bende tamamını okudum yinede geçmiş olsun :))
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.