Şimdi Ara

Başıboş Köpekler Yüzünden Can Güvenliğim Tehdit Altında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir şantiyede çalışıyorum ve maalesef uzun süredir ciddi bir güvenlik sorunu yaşıyorum: başıboş köpekler. Bu sadece dışarıda yürürken karşılaştığım bir durum değil; çalıştığım alanın tam içinde, her gün karşıma çıkan, daha önce bana saldırmış ve tekrar aynı şekilde tehdit oluşturan köpeklerden bahsediyorum.

Geçtiğimiz günlerde bu köpeklerden biriyle yine karşılaştım. Daha önce saldırmış olan bu köpek, yolda iki ayağı üzerinde dikilmiş şekilde duruyordu. Göz göze gelmemeye çalıştım, başımı çevirdim ama yine de üstüme doğru havlayarak koştu. Fiziksel olarak zarar görmedim ama o anki korku ve panik duygusu tarifsizdi. Aynı köpeğin daha önce de beni ısırmaya çalıştığını unutmam mümkün değil.

Bu olaylar beni hem psikolojik olarak yıprattı hem de gündelik ihtiyaçlarımı bile karşılayamaz hale geldim. Artık tuvalete bile gitmeye korkuyorum. Gece vardiyasında çalıştığım için etrafta insan olmuyor; sanırım köpekler de bu sakin ortamdan cesaret alarak hırlayıp, neredeyse ısırma seviyesinde saldırgan şekilde üzerime koşuyorlar. Gerçekten çok korkuyorum.

Bu durumdan nasıl kurtulabilirim, ne yapmalıyım? Aynı sorunu yaşayan ya da bir çözüm yolu bilen varsa lütfen paylaşsın. Artık bu tehditle yaşamak istemiyorum.

• Ne diyim bilemedim.Hayvanlarıda seviyorum bi yandanda yaşadığınız kötü bi durum.Saldırganlık yapan köpeklerin barınaklara alınması lazım diye düşünüyorum.Bu durumda galiba şikayet etmeniz gerekiyo gerekli mercilere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagece25 -- 11 Mayıs 2025; 1:53:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.