Başı açık fotoğrafa 74 kırbaç İran’da başı açık fotoğraf paylaşan kadın 74 kez kırbaçlandı. Ayrıca para cezasına da çarptırıldı Sozcu.com.tr Yayınlanma: 05:30 - 09 Ocak 2024
İRAN’da Roya Heşmati isimli kadın geçen mayıs ayında başkent Tahran sokaklarında başı ve kolları açık, dizaltı etekli halde yürürken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Heşmati hakkında “genel ahlakı ihlal etmek” ve “yurt dışındaki gruplardan para almak” suçlamalarıyla dava açıldı. Toplam 9 yıl hapis, 11 milyon 250 bin tümen (yaklaşık 8 bin TL) para ve 148 kırbaç cezasına çarptırıldı. Avukatının itirazı üzerine ceza 1 milyon 250 bin tümen para ve 74 kırbaça çevrildi. Genç kadının cezası geçen hafta çarşamba günü infaz edildi. Bütün şehir depresyonda İRAN’da yapılan bir araştırma, başkent Tahran’da “yaşam kalitesinin düşüklüğü” nedeniyle insanların yüzde 99.7’sinin “depresif” olduğunu ortaya koydu. Yaklaşık 8 milyon 700 bin kişinin yaşadığı kentte en çok şikayet edilen konular, “şehrin kaotik durumu”, “eğlence mekanlarının azlığı”, “park ve bahçelerin elverişsizliği”, “çöp konteynerlerinin düzensizliği”, “kaldırımlara araçların park etmesi ve yürüme alanının kısıtlanması” oldu. Kenttekilerin sadece yüzde 0.3’ü hayatından memnun. Üstelik araştırmada kentin ana meselelerinden olan hava kirliliği ve trafik sorunu değerlendirmeye alınmadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Başı açık fotoğrafa 74 kırbaç İran’da başı açık fotoğraf paylaşan kadın 74 kez kırbaçlandı.

-
-
-
Furandor şakacı gibilerin uğramayacağı konu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2024 yılında ki yaşanan olaya bak.
2024 yılındayız ama işte.
-
Epstein ile Pedofili iğrençlikler ile dünya çalkalanıyor ama onlar arap, türk , farisi yani "Doğulu" değil "Batılı" olduğu için teveccüh görüp konu bile açılmıyor. Gzöler kırbaça çevrilip diğer iğrenç rezillikler örtülüyor. Aferin size .
-
Hocam sen saka misin?
senin dediklerin ne kadar anormalse buda o kadar anormal bir durum
dedigin seylerin konusu var zaten forumda
pedofil diyince nedense hep insanlarin aklina badeci seyhler ve dini yurtlarin geldiginide unutmamak lazim
ne yapalim seriati mi ovelim?
Pedofil deyince ilk aklına o geliyorsa kontrollü, kurgulanmış bir öğretilmişlik içindesin demektir. Aklına o gelecek ki diğer tarafta yenilen nanelere kafa yorma, gündemine bile almayasın. Bir tarafta 100 rezillik ve günah varken diğer taraftaki münferit olaylar büyütülüyorsa ortada tezgah vardır.. Tezgaha gelme. Bu diğer tarftaki günahı küçük görme anlamına gelmez. Ne dediğimi anlamaya çalış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 9 Ocak 2024; 11:58:44 > -
İçimizdeki bedevilerin hayranlık duyduğu , hayalini kurduğu yönetim şekli bu işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 9 Ocak 2024; 12:27:33 > -
Akıl almaz çağ dışı uygulamaları savunuyorsun ? Yuh artık
İran devrimi mollalar tarafından 'çalınan' bir devrimdir.İranlıların yaptığı tek hata Şah'ın devrilmesi sürecinde lider olarak Humeyni'nin öne çıkmasına göz yummaları oldu.Humeyniye alternatif bir lider çıkmış olsaydı İran muhtemelen bugün bu halde olmazdı.Humeyni'de Şah devrilene kadar 'gerçek' niyetini hiç belli etmedi.Herkese özgürlük vaat etti.Ne zaman Şah devrildi Humeyni gerçek niyetini ortaya çıkarmaya başladı.Kısa sürede devletin tüm kritik kurumlarının başına mollaları atadı.Kurumları böyle kontrol altına aldıktan sonra ise yapacağı 'dini' devrime karşı çıkabilecek herkesi tasfiye etmeye başladı.Bu tasfiyeleride 'Şah'ın adamları' paravanı altında gerçekleştirdi.Bu süreçte yine Humeyni'ye ve Mollalara direniş olabilirdi ancak Saddam'ın İran'a saldırmasıyla bu ihtimalde ortadan kalktı.Mollalar savaş boyunca kendilerine karşı çıkan herkesi 'vatan haini','düşmanla işbirliği yapan hain' şeklinde yaftalayarak dar ağacına yolladı.Yani İran-Irak savaşı Mollaların rejimini daha da güçlendirdi.Savaş bittikten sonra ise molla rejimi İran'a egemen olmayı başarmıştı.
Ancak bu devrimin 'çalınan' bir devrim olduğu bugün dahi İran'da ciddi toplumsal olayların yaşanmasıyla kendini belli ediyor.Mollalar her yıl onlarca insanı asmalarına rağmen onlarca insanı sudan sebeplerle hapse göndermelerine rağmen onlarca insana işkence yapmalarına rağmen toplumda kendilerine yönelik hoşnutsuzluğu önleyemiyorlar.Hatta İran Silahlı Kuvvetlerine dahi güvenmedikleri için İran Silahlı Kuvvetlerine paralel olarak 'devrim ordusu' ve 'besic' adı verilen silahlı oluşumlar kurmuş vaziyetteler.Bu nedenle İrandaki silahlı güçlerin ülkeyi dışardan gelebilecek saldırılardan daha çok içerden halktan gelebilecek bir karşı devrime karşı korudukları söylenebilir.
-
Hata 1979 yılında yani tam 45 yıl önce yapıldı. O zaman hatayı yapanların çoğu yaşlanıp veya başka sebeplerden öldü, ama şimdi hatayı yapanların çocukları torunları ceremesini çekip bizim suçumuz neydi diyorlar ama iş işten geçti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 9 Ocak 2024; 13:9:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu seriat isteyenlerin asiri dinci olanlarin beyinlerinin yikandigini dusunuyorum tarikatler tarafindan
Benim 10 yillik arkadasim bulasti bunlara onceleri sadece namaz kilmaya sonra bulustugumuzda gittigimiz yerlerde mescit aradi iyi dedik dini butun oldu hatta bizde namaz kildik onunl beraber
Sonra isler degisti bu sohbetlere katilmaya baslayinca halil konakci gibilerinin yanina gitti tam bi cumhuriyet dusmani oldu beynini yikadilar
Suan onunla gorusmuyoruz muhtelen burdaki salaklar gibi bi tarikat hocasinin arabasinin pesinde kosuyodur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Desene arkadaşın müslüman olayım derken mundar olmuş.Müslümanım diyen biri hiçbir tarikata cemaate bulaşmaz çünkü kula kulluk veya ruhban sınıfına tapınmak gibi şeylerin dinden çıkma sebebi olduğunu bilir.
Beyin yıkama falan yapmıyorlar arkadaşının zaten yarım aklı varmış onu da kiraya vermiş.
Memesini açana kaç kırbaç verirler?
toplasan yüzde 5i geçmez şeriat isteyen.çok uç nokta birazda kafası az çalışan kesimdir. aynı türkiyeyi bölmek isteyen pkk gibi. yani bi şey yapamazlar. zannediyorsunuz her akp ye oy veren şeriatmı ister. ben verdim oy ama şeriat gelecek olsa asla vermem ve karşıyım. 25 yıldır şeriat gelecek akp ye oy vermeyin diyenlerden bıktım akp ye oy vermeyede devam edicem ve şeriat felanda gelmeyecek
-
https://sorularlaislamiyet.com/kaynak/seriat-nedir
yani akp ile şeriat gelmez diyorsun.
yani demek istediğim o zaman niye oy veriyorsun.
vermesen de olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 9 Ocak 2024; 15:34:55 >
İçimizdeki bedevilerin hayranlık duyduğu , hayalini kurduğu yönetim şekli bu işte. |
Ben bu seriat isteyenlerin asiri dinci olanlarin beyinlerinin yikandigini dusunuyorum tarikatler tarafindan
Benim 10 yillik arkadasim bulasti bunlara onceleri sadece namaz kilmaya sonra bulustugumuzda gittigimiz yerlerde mescit aradi iyi dedik dini butun oldu hatta bizde namaz kildik onunl beraber Sonra isler degisti bu sohbetlere katilmaya baslayinca halil konakci gibilerinin yanina gitti tam bi cumhuriyet dusmani oldu beynini yikadilar Suan onunla gorusmuyoruz muhtelen burdaki salaklar gibi bi tarikat hocasinin arabasinin pesinde kosuyodur. |
Hata 1979 yılında yani tam 45 yıl önce yapıldı. O zaman hatayı yapanların çoğu yaşlanıp veya başka sebeplerden öldü, ama şimdi hatayı yapanların çocukları torunları ceremesini çekip bizim suçumuz neydi diyorlar ama iş işten geçti.
|
Hocam sen saka misin? senin dediklerin ne kadar anormalse buda o kadar anormal bir durum dedigin seylerin konusu var zaten forumda pedofil diyince nedense hep insanlarin aklina badeci seyhler ve dini yurtlarin geldiginide unutmamak lazim ne yapalim seriati mi ovelim? |
Epsteinin yaptığı eylemler münferit. Buradaki olay ise bir devlet politikası eleştirisi. Doğulu ya da Batılı olmak değil yani. Kanada polisi bir gün türban taktı diye bir kadını kırbaçlatsın o da yazılır merak etme. Ama senin burada yaptığın "whataboutism" aptallıktan başka bir şey değil |
Benzer içerikler
- imamoğlu metres
- kürtler atatürk'ü sever mi
- muhalif kanallar hangileri
- filistinin osmanlıya yaptıkları
- devlet dairelerinde atatürk resmi kanunu
- telefon taksit sayısı
- 5g ihalesi
- numara taşıma kaç gün sürer
- ps5 pro yurtdışı fiyatı
- gökbey helikopter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X