Şimdi Ara

Başbakan : Suriyelileri sınavsız alıcaz, işleride hazır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ziel34

    quote:

    Orijinalden alıntı: zirve011

    quote:

    Orijinalden alıntı: TickTok


    quote:

    Orijinalden alıntı: zirve011

    quote:

    Orijinalden alıntı: TickTok


    quote:

    Orijinalden alıntı: zirve011

    quote:

    Orijinalden alıntı: Lily Allen

    Bu konulara aktroller neden cevap yazmıyor valla merak ediyorum.

    2015 de chp ye basacağım en küçük hakkım varsa bunlar üzerinde zehir zıkkım olsun yamuk tipiyle türkiyede sınavı geçmek zordur türkleri sınava sokuyoruz süreyelileri sokmuyoruz diyor



    Ne oluyor la sana aktroll ?

    doğuştan troll akp şu suriyeli konusunda sapıttı bende o konuda kızgınım bu kadar nefret ettiğim chpye basacağım.

    Muharrem incenin bir lafı var bilir misin ?

    " Yetmez ama evetcileri bile yetti gari yaptınız"

    Her zaman dedim.Artık bu sagcı-solculuk'tan çıktı.Ciddi anlamda böyle bir hükümet olamaz.Sana her zaman dedik.Belkide kaç kişi sana sinirlendiginden ban yedi.Sen akp'yi en fazla savunanlardandın.Nasıl hesap vereceksin şimdi ?

    akpyi savunduğum zamanların arkasındayım kalkıp geçmişte hata yapmışım demiyorum şu suriyeli meselesinden dolayı desteklemiyorum tayyibin çıkıp şu kadar milyar dolar harcadık demesi ile bıraktım

    Chp'ye niye veriyonki adam akıllı vaadi yok ?
    Hepara ver bence hepar iktidar olursa suriyelilere 1000 tl bile harcanmaz terör biter sosyal adaletsizlik biter saymakla bitmez.

    Dostum durmak yola devam.

    Bak bu zirve011'i çok iyi tanırsın.Belki ban bile yemişsindir bunun yüzünden.

    İnsanlara gerçekleri anlatmaya devam.Gerçekleri önlerine sunmaya devam.Kısacası görevimizi yapmaya devam.

    Elinde sonunda akp düşecek iktidardan.Böyle bir yolsuzluk böyle bir hırsızlık böyle bir yüzsüzlük böyle bir hükümet hiç bir yerde görülmedi.Bunlar inene kadar ben savaşmaya devam edicem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 27 Ekim 2014; 22:47:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Senin kafanda sorunların var herhalde. Ulan bu ülke hayır kurumumu bilmem ne veren! Devlet bu devlet kendi halkının iyiliğini düşünecek biz hayır kurumu değiliz sen git ben daha iyi eğitim istiyorum İngiltere beni bakar mısın de bakalım ne diyorlar! Bu kadar mezhepçi olmayın bizi arkamızdan vuran hainlere birde! Sizin beyniniz ne ile yıkanmış anlamıyorum!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RonaldPeterson

    Senin kafanda sorunların var herhalde. Ulan bu ülke hayır kurumumu bilmem ne veren! Devlet bu devlet kendi halkının iyiliğini düşünecek biz hayır kurumu değiliz sen git ben daha iyi eğitim istiyorum İngiltere beni bakar mısın de bakalım ne diyorlar! Bu kadar mezhepçi olmayın bizi arkamızdan vuran hainlere birde! Sizin beyniniz ne ile yıkanmış anlamıyorum!

    İngiltere yanlış yapıyorsa bizde mi bu yanlışı devam ettirmeliyiz? İngiltere ye örnek olmak varken neden İngiltere yapmıyor bizde yapmayalım modundasınız? Bir Türk her zaman örnek olmalı dünya devletlerine.
  • Evet haklısın herkes bizi gibmeli doğru söylüyorsun! Ben bu sene sınava hazırlanıyorum ve benim kontejyanıma sınavsız giremezler! Hakkımı helal etmiyorum İngiltere iyi yapıyor çoğu gelişmiş devlet doğru yapmıyor sana göre ama biz doğru yapıyoruz! Kime göre doğru sen kaç senedir vergi veriyorsun? Babam 40 senedir veriyor ve bu devlet için çalışıyor,benim için çalışıyor benim üniversiteye gitmem için çalışıyor,daha iyi bir yaşam hak ediyor bence ama babamın hakkını vergilerini ben 3 milyon mülteciye veremem! Anlamalısın artık burası hayır kurumu değil!
  • AKP liyim ama Bana sınavsız universite olmayacak Elin suriyelisine sınavsız olacak k.b bu bana koyar ben secim günü gelince görürüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RonaldPeterson

    Evet haklısın herkes bizi gibmeli doğru söylüyorsun! Ben bu sene sınava hazırlanıyorum ve benim kontejyanıma sınavsız giremezler! Hakkımı helal etmiyorum İngiltere iyi yapıyor çoğu gelişmiş devlet doğru yapmıyor sana göre ama biz doğru yapıyoruz! Kime göre doğru sen kaç senedir vergi veriyorsun? Babam 40 senedir veriyor ve bu devlet için çalışıyor,benim için çalışıyor benim üniversiteye gitmem için çalışıyor,daha iyi bir yaşam hak ediyor bence ama babamın hakkını vergilerini ben 3 milyon mülteciye veremem! Anlamalısın artık burası hayır kurumu değil!

    Bu işler hatır gönül için yapılmaz, komşu devletiz ve politik bi ortaklığımız söz konusu. 2001 de OSS sınavına girdim, barajı zar zor geçtim ve tercih yapamadım, benimle aynı puanı alan Azeri ise eczacılık fakültesini kazandı, onlara verilen haklar neticesinde. Bende isyan etmiştim o zaman haklı olarak ama şuan o Suriyelileri eczacı yapmaycaklar, teknisyen yaparlarsa öpüp de başlarına koysunlar. Bu adamlar senin burun kıvırdığın paralara çalıştırılacak o yüzden ya sen ayakkabılarımı boyayacaksın ya da susacaksın bu işi Suriyeliler yapacak.




  • Tamam sen haklısın bir şey anlatılmaz sana... Şimdi der cevap bulamadı gibi laflar söylersin ama senle uğraşılmaz. En iyisini İsrail yapıyor gerçek bir devlet her zaman halkını düşünüyor.
  • İşte bu ülkede en nefret ettiğim şey eğitim sistemi ya elin gavuru gelir en kral üni de okur bizde burada kıçımızı yırtarız bir sene daha çalışacağım ben bunun hesabını kim verecek.
  • allah belasını versin bu ümmetçi geçinen arapçıların

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oylar kazansa da kazanmasa da HEPAR'a artık. Irkı belli olmayanların diline doladığı "FAŞİST TÜRK" yönetimi artık gerçekten de lazım bu ülkenin düzelebilmesi için. Seven sever, sevmeyen sevmez. Burası Türkiye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tengri No Tengoku -- 28 Ekim 2014; 13:03:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: proteo

    Ya arkadaş her şeyi bırakın, Türkleri sınava sokuyoruz diye cümleye başlaması kimseye dokunmadı mı? Bir başbakanın vatandaşlarımız demesi gerekirken Türkleri diye sınıflandırması size neyi çağrıştırdı. Bırakın partiyi onu bunu Allah aşkına zihniyeti çözmeye çalışın. Türkleri derken kendisini hangi konuma sokuyor onu bir söyleseydi.

    Kendisi biliyorsunuz çok afedersiniz Gürcü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tatavlalı Mahremi


    quote:

    Orijinalden alıntı: cinobilly

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tatavlalı Mahremi


    quote:

    Orijinalden alıntı: cinobilly

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tatavlalı Mahremi


    quote:

    Orijinalden alıntı: zirve011

    quote:

    Orijinalden alıntı: Lily Allen

    Bu konulara aktroller neden cevap yazmıyor valla merak ediyorum.

    2015 de chp ye basacağım en küçük hakkım varsa bunlar üzerinde zehir zıkkım olsun yamuk tipiyle türkiyede sınavı geçmek zordur türkleri sınava sokuyoruz süreyelileri sokmuyoruz diyor

    Chp de is yok çözüm HEPAR

    şu solcular hala CHP'ye Atatürk partisi diye oy vermiyor mu ?

    CHP'ye atacağına HEPAR'a at. Ben bile bahçeli gitmezse HEPAR'a atıcam. ya Türkeş geçsin ya Sinan Oğan. Bahçeli artık yaşlandı. Otağı genç kurtlara bırakmalı ki çakalları def etsinler.

    Yerel seçimlerde Mhpye verdim. Ama oyu verirken elim titredi resmen aslinda muhafazakar diye vermek istemiyordum. Sadece milliyetci bir parti var oda hepar. Mhp den bi cacik olmaz bu saatten sonra

    MHP kimliği muhafazakar değildir. Töre vardır bizim görüşte.

    Açık açık diyim. Türk töresini yaşasak bir japonya olurduk ki japonya kore hala bizim altay kültüründen esintiler taşıyorlar.

    Ben Bahçeli'den sürpriz bekliyorum.

    Mhp muhafazakardir hemde fazlasiyla. Mhpnin secmeni cb seçimlerinde rte ye oy verdi

    hangi dünya'da yaşıyorsun... Seçimi sizin elit takılan chplilerin seçimlere gitmemesi yüzünden kaybettik. siz chp hiç kendinize bakmayıp yıllardır mhp kanadını suçluyorsunuz .




  • Şu adam Türk ırkını asimile etmek için elinden gelen her türlü çabayı gösteriyor. Ben bu seçimde ilk oyumu HEPAR'a atmayı düşünüyorum birkaç haftadır videolarını canlı yayınlarını izliyorum vaatleri ve hedefleri gayet mantıklı.
  • Genel seçimlerde suriyeliler oy kullanabilecek mi? Bu konuda bilgisi olan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ǤЅ

    12 sene bu ülkenin müfredatına göre eğitim alan öğrencilerle aynı sınava girmelerini doğru buluyor musunuz peki , adalet, eşitlikten bahsedebilirken?

    http://horizonedu.net/yurtdisinda-lise-okuyan-turk-ogrencilere-turkiyede-sinavsiz-universite.aspx?pageID=479&nID=6823&NewsCatID=343

    http://www.academix.com.tr/makaleler/yurtdisinda-liseyi-bitirenlere-sinava-girmeden-turkiyede-okuma-sansi.aspx

    Bu yasa sadece Türk vatandaşları için geçerliydi ve elini kolunu sallayan herkes ünili olamayacak, denkliğe bakılacak. Suriyeliler içinde aynı koşullar geçerli olacak. Bu demek oluyor ki, Suriye vatandaşını, kendi vatandaşımızdan ayrı görmüyoruz. Eğer birlikte yaşayacaksak zaten bu yapılmalıydı.




    Çok matraktı zaten Türkiyedeki 12 senelik eğitimde adamlar eksik kaldı dememizi mi bekliyorsun.Biz eşşek gibi bu dershanelere para verirken elin adamı elini kolunu sallaya sallaya gidecekse o üniversitelere haram zehir zıkkım olsun bu öğrencilerin bizlerin hakkı.Biz eşşek gibi sabah 8 akşam 5 gidelim gelelim kaç sene sabah uyku uyumayalım ne için üniversiteye gidelimde eğitim alalım diye elin adamı gelsin hiç bir b*k yapmadan girsin o üniversitelere.Şimdi türk vatandaşlığı olmayan tüm yurt dışından gelen lise mezunu öğrencilerin diploması 60-65'in altında değilse eğer puansız olarak üniversitelere girebilecek yani.

    Çocuğunuz üniversite sınavına hazırlandığında anlarsınız ne demek istediğimi böyle uzaktan söylemesi kolay.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 28 Ekim 2014; 16:46:41 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cinobilly

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tatavlalı Mahremi


    quote:

    Orijinalden alıntı: cinobilly

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tatavlalı Mahremi


    quote:

    Orijinalden alıntı: cinobilly

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tatavlalı Mahremi


    quote:

    Orijinalden alıntı: zirve011

    quote:

    Orijinalden alıntı: Lily Allen

    Bu konulara aktroller neden cevap yazmıyor valla merak ediyorum.

    2015 de chp ye basacağım en küçük hakkım varsa bunlar üzerinde zehir zıkkım olsun yamuk tipiyle türkiyede sınavı geçmek zordur türkleri sınava sokuyoruz süreyelileri sokmuyoruz diyor

    Chp de is yok çözüm HEPAR

    şu solcular hala CHP'ye Atatürk partisi diye oy vermiyor mu ?

    CHP'ye atacağına HEPAR'a at. Ben bile bahçeli gitmezse HEPAR'a atıcam. ya Türkeş geçsin ya Sinan Oğan. Bahçeli artık yaşlandı. Otağı genç kurtlara bırakmalı ki çakalları def etsinler.

    Yerel seçimlerde Mhpye verdim. Ama oyu verirken elim titredi resmen aslinda muhafazakar diye vermek istemiyordum. Sadece milliyetci bir parti var oda hepar. Mhp den bi cacik olmaz bu saatten sonra

    MHP kimliği muhafazakar değildir. Töre vardır bizim görüşte.

    Açık açık diyim. Türk töresini yaşasak bir japonya olurduk ki japonya kore hala bizim altay kültüründen esintiler taşıyorlar.

    Ben Bahçeli'den sürpriz bekliyorum.

    Mhp muhafazakardir hemde fazlasiyla. Mhpnin secmeni cb seçimlerinde rte ye oy verdi

    hangi dünya'da yaşıyorsun... Seçimi sizin elit takılan chplilerin seçimlere gitmemesi yüzünden kaybettik. siz chp hiç kendinize bakmayıp yıllardır mhp kanadını suçluyorsunuz .

    Hiç chpye oy vermedim. Yerel secimlerde mhpye cb secimlerinde ekmelettine verdim. Genel seçimlerde hepara verecegim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • goksun5164 kullanıcısına yanıt
    Türk olmamaları engelmi...? Hü hükümeti kim engelleyecek kanunlar engelleyemez hakim savcı engellemez yazacak çok şey var da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goksun5164

    quote:

    Orijinalden alıntı: darylina_

    Genel seçimlerde suriyeliler oy kullanabilecek mi? Bu konuda bilgisi olan var mı

    sence? suriyeliler türk vatandaşı mı ki oy kullansınlar. oy kullanmak için türk vatandaşı olması lazım.

    Ayarlanır oda ayarlanır


    3 milyonu sınırdan içeri sokulup tüm şehirlere dağıtılıp içeride bedava özel hastane muayne, vergisiz iş yeri açtırma, bazılarına maaş, sınavsız ünv. hakkı, iş bulma vs. bunca şey ayarlanmış vatandaşlık mı ayarlanmıycak

    Boşuna bu sene çipli kimlikleri dağıtmıyolar karambole onlarada ver bir kaç milyon.



    Ah şu esedi bi devirsek zaten bi 5 - 10 milyon suriyeli daha tr ye soktuk mu 2023 osmanlıyı kurduk demektir. Amerika ve israilde bizden korktukları için hiç seslerini çıkarmıycak ırak suriye türkiye tek bi devlet olucak.


    Hiç farketmedin mi aynı gaz kürtlerede verildi siz kürdistanı kurun bakim hele oranın reisi siz olucaksınız pohpohladılar şimdi aynısını bizim cumhura yapıyolar

    Ha kürdistan ha büyük ortadoğu projesi (Yeni osmanlıcılık) hiç bi farkı yok. Piyonla ülkeleri parçalayıp yeri geldiği zaman o piyon adamlarıda indirmesinide bilir israil ve amerika. Zamanında saddam kaddafidede gördük bu kadar basit.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: goksun5164

    quote:

    Orijinalden alıntı: darylina_

    Genel seçimlerde suriyeliler oy kullanabilecek mi? Bu konuda bilgisi olan var mı

    sence? suriyeliler türk vatandaşı mı ki oy kullansınlar. oy kullanmak için türk vatandaşı olması lazım.

    Akp kaybettiği oyları dengelemek için böyle bir yola başvurabilir, buyuk ihtimalle deneyeceklerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi degildir ya yine komiklik yapmislardir yaa ..acik acik bunu demis olamazlar !
    Ulan bu ne yaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.