Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.969
Cevap
99
Favori
1.000.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alim bey POI 'ler de 2009 yılında tamamlanan Avrupa Konutları TEM görünmüyor ancak 3boyutlu şekilde evler çıkıyor acaba yeni haritada bunu eklemeniz mümkün mü ?
  • yol ve poi hatalarını ve eksikliklerini buraya mı yoksa başka bir yere mi bildirmek gerekiyor.
  • şu an en güncel haritanın bulunduğu cihaz hangisi,
    öncelik sırası garmin, navitech, next
    max bütçe 450 lira
  • android markette 45.5 TL Ndrive 11 satın almayı düşündüm.fakat haritasını araştırdığımda başarsoft 2010.8 haritası ile verildiğini öğrendim.son versiyonu 2011.03 değilmiydi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bahtizm

    şu an en güncel haritanın bulunduğu cihaz hangisi,
    öncelik sırası garmin, navitech, next
    max bütçe 450 lira



    next in yeni serisi çıktı.. bugün yarın satılacak igo primo 1.2 ve 2011.03 var üzerinde..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wings35


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bahtizm

    şu an en güncel haritanın bulunduğu cihaz hangisi,
    öncelik sırası garmin, navitech, next
    max bütçe 450 lira



    next in yeni serisi çıktı.. bugün yarın satılacak igo primo 1.2 ve 2011.03 var üzerinde..

    fiyat bilgisi var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SinanBest

    android markette 45.5 TL Ndrive 11 satın almayı düşündüm.fakat haritasını araştırdığımda başarsoft 2010.8 haritası ile verildiğini öğrendim.son versiyonu 2011.03 değilmiydi?


    Başarsoft bir ay önce yeni haritayı NDRİVE firmasına vermiş, çok yakında Ndrive yeni haritayı yayınlar. Bilgi için Başarsoft firmasından 0216 355 7942 Yasin Bey ile görüşmenizi tavsiye ederim.
  • o zaman almak için bekleyelim.şimdi alırız 2010 haritasıyla elimizde patlar sonra hemen 2011 güncellemesi çıkar para isterler.bilgi için teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 14 Haziran 2011; 18:29:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyin10

    Alim Bey,

    Garmin cihazıma 2011/03 haritayı indirdim ama şunu farkettim Kıbrıs yok. Kıbrıs haritası ne zaman eklenecek bilgi verebilirmisiniz?


    Garmin'de iki farkli kara parcasinda yol yonleri farkli olunca yuklemeyi tek harita olarak yapamadik. Bunun icin acil cozum istedik Garmin'den cevap bekliyoruz.

    ilgilenelim tekrar...

    saygilar

    Alim K.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bahtizm

    şu an en güncel haritanın bulunduğu cihaz hangisi,
    öncelik sırası garmin, navitech, next
    max bütçe 450 lira



    ben next'in yeni modeli 545'i tavsiye ederim
  • navitech px120 cihazımı hala haritayı gücelleyemedim, firmanın teknik servisiyle telefonla defarlca görüştüm,sürekli olarak daha sonra tekrar deneyin deniliyor. cihazı alalı 1 seneyi geçti. bu problem çözülecekmi ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sirlar123

    navitech px120 cihazımı hala haritayı gücelleyemedim, firmanın teknik servisiyle telefonla defarlca görüştüm,sürekli olarak daha sonra tekrar deneyin deniliyor. cihazı alalı 1 seneyi geçti. bu problem çözülecekmi ne yapmam gerekiyor?



    sizin konunuz bu linkte sevgili arkadaşım sizi de oraya dahil edelim http://forum.donanimhaber.com/m_49384758/mpage_2//tm.htm




  • garmin 1410 aldım arkadaşlar üzerinde 2011.2 harita ile geldi
  • merhaba
    qx b431 cihazımda 2011 q1 basarsoft var
    yardım-hakkında- içerik- sürücü uyarıları kısmında
    etkin olmayan içerik map turkey basarsoft 2011.03
    yazıyor cihazın sys.txt dosyasın sürücü uyarılarının kodunu ekledim ama
    halen içerik etkin değil yardımcı olurmusunuz ?
  • sys.txt ile olmaz o dediğiniz,lisansını firmanın alması ve sizlere vermesi lazım.Ayrıca yazılımında uyumlu olması lazım.
  • Şu sys.txt ile de oynamayalım fazla artık; orda ne kadar çok satır, o kadar çok problem demektir. Cihaz bir yandan çalışıyor bir yandan da ne yapmayayım diye sys.txt'i dikkate alıyor.

    Sys.txt'ye satır ekleyeceğinize firmaya e-mail atın, "Ben bu şekilde daha verimli kullanıyorum, daha iyi oluyor navigasyon" diye. Bunu dikkate alsın firma da yazılımını olumlu yönde geliştirebilsin...

    Yanlış mı?
  • Piranha Quattro İGO8 kullanıyorum. Geçen hafta Mersin'e gittim. Tek sorun hız tabelası sorunu. Mersin içindeki tüm ana bulvarlarda 70 km uyarısı varken, İGO8'de 50 km uyarısı veriyor...
  • Alim bey tatilde sanırım son güncel gelişmeleri vemiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cat33

    Piranha Quattro İGO8 kullanıyorum. Geçen hafta Mersin'e gittim. Tek sorun hız tabelası sorunu. Mersin içindeki tüm ana bulvarlarda 70 km uyarısı varken, İGO8'de 50 km uyarısı veriyor...

    karayolları şu hız sınırı tabelalarını bir düzenlese ne iyi olur. bir yere 30yada 50 km hız sınırı koyuyorsun anladık peki bu hız sınırı nereye kadar hangi noktada bitiyor belli değil. sürücü kendi çözsün. yada yerleşim yerinin orada verilen hız sınırına istinaden trafik 10 km sonra ceza kessin. bölünmüş yollarda kimi yerde 110 kimi yerlerde hala 90 km uyarıları var peki hangisi geçerli. 110 km olan belli yerlerde hadi 90a çektin hız sınırını bunun bitiş noktası neresi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi architron -- 29 Haziran 2011; 13:02:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tnrskr

    Alim bey tatilde sanırım son güncel gelişmeleri vemiyor



    :-)))

    Son gelismeler:

    1. Basarsoft-Mekansal isbirligi ile ucretsiz iPhone uygulamalari cikarttik. iPhone'u olanlara tavsiye ederim
    iEczane: Tum Turkiye'deki eczanelerden en yakininizdakileri gosteriyor. Ankara ve istanbul'da da nobetci eczaneleri... sonra seciyorsunuz telefon adres veriyor ve rota ciziyor
    PO Nerede (iPad versiyonu da var) Bunu da PO icin gelistirdik, her turlu kriterde sorgulama yapabiliyorsunuz. PO bunu web sitesinde de yapiyor!

    2. TMC trafik testlerine basliyoruz onumuzdeki hafta GPRS trafik testlerimiz suruyor... yakinda ilginc bir kac yerden gorebilirsiniz!

    Ankara'da NVI denilen bir yer var, Nufus Vatandaslik Isleri diye gecer. Tum Turkiye'deki adresleri haritalandirmak gibi bir gorevi var. bir ihaleye ciktilar, bizi ihale disi birakiyorlar.. Firma ve urun kayirma ile fahis fiyatla urun satilmasi gibi bir mekanizma kurmuslar, bizim tum turkiyeyi yapacagimiz fiyatin 2-3 katina 3 ili yapiyorlar... Google bile geliyor bizden aliyor.. bizim ankarali burokratlar bizden almiyor.. ozellikle bunlarla ugrastigimdan ilgilenemedim bir kac haftadir islerle... Ha ne oldu dersiniz.. valla 2 kere iptal ettirilmesine ragmen.. ucuncuye ciktilar ve yine de yaptilar isi.. tamda secim zamanina denk getirdiler ki kimse mudahele edemesin!!! harcanacak toplam para 21 milyon TL, 15 Milyon dolar!!! kendi parasi olsa harcarmi burokratlar bunlari... mumkun degil !!!!

    hep iyi gelisme olacak degil ya.. bu da kotu gelisme !!

    Sevgiler, Saygilar.

    alim k.




  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.