Şimdi Ara

Bas gitar amfi tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
9.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Swing G1 marka basım var ve 1 yıldır Stagg 40 Ba kullanıyorum ancak artık bana yetersiz gelmeye başladı. Artık kulağım gelişti ve amfiden çıkan ses beni çok rahatsız ediyor. Evde çalabileceğim ve çok temiz, çok kaliteli ses veren, olabilirse overdrive, distortion efektleri olan bir bass gitar amfisi istiyorum. Fiyat olarak birşey diyemeyeceğim sonuçta evde kullanacağım için aşırıya kaçacağını sanmıyorum. Yine de 700 liranın üstüne çıkmazsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 27 Mart 2013; 20:01:46 >

• arkadaşlar yok mu hiç basla ilgilenen?
  • Hehe bas gitarin babasi geldi bak güzel kardeşim , amfi olarak kesinlikle tavsiyem ibanezdir ibz10b işini gorur ancak biraz daha iyi bisey dersen marshall 15 veya 10 wattlik amfileri olabilir zira fiyati fazladir biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforbassist

Hehe bas gitarin babasi geldi bak güzel kardeşim , amfi olarak kesinlikle tavsiyem ibanezdir ibz10b işini gorur ancak biraz daha iyi bisey dersen marshall 15 veya 10 wattlik amfileri olabilir zira fiyati fazladir biraz.
    ibz10 denedim ancak beğenmedim marshall 15 yeni üretimleri de eskisi kadar kaliteli değilmiş. Fender, Hartke ya da Laney nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 28 Mart 2013; 1:19:56 >
  • HARTKE yi tavsiye ederim dostum, bir araştır derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALX@S

HARTKE yi tavsiye ederim dostum, bir araştır derim.
    Hartke'de overdrive var mı arkadaşlar? Distortion da olmasını istiyorum amfide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

Hartke'de overdrive yok .fender ve laney amflere bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar amfisi ses gelmiyor
    4 yıl önce açıldı
    Gitar tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Bas Gitar İçin Pedal Önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alohaa34

quote:

Birde sormak istediğim şey hartke a25 500 küsür tabi 25 watt ancak Fender Rumble 15 420 lira ve Laney R1 15 311 lira aradaki fiyat farkı çok fazla Fender amfi tavsiye eder misin yani iyimidir bu üçü arasından?
  • line6 tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: justpassenger

quote:

Orijinalden alıntı: alohaa34

quote:

Birde sormak istediğim şey hartke a25 500 küsür tabi 25 watt ancak Fender Rumble 15 420 lira ve Laney R1 15 311 lira aradaki fiyat farkı çok fazla Fender amfi tavsiye eder misin yani iyimidir bu üçü arasından?

Alıntıları Göster
    Bas gitar amfilerinden overdriver, dist. vs. olmaz ki.

Bence kaliteli bir amfi istiyorsan Laney alabilirsin.

http://www.muzikdukkani.net/laney-rb2.html

bu ürün oldukça tatminkat sonuçlar verecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: gurleryilmaz

Bas gitar amfilerinden overdriver, dist. vs. olmaz ki.

Bence kaliteli bir amfi istiyorsan Laney alabilirsin.

http://www.muzikdukkani.net/laney-rb2.html

bu ürün oldukça tatminkat sonuçlar verecektir

Alıntıları Göster
    rolandlarda oluyor efektler onlarada ak bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Halil Ibrahim Hoca

rolandlarda oluyor efektler onlarada ak bence

Alıntıları Göster
    Hartke benim istediğim tonları veremiyor sanki çok sert tonlar veriyor. Ben yumuşak tonlar istiyorum. Laney RB2 incelemelerine baktım hayran kaldım diyebilirim. En kısa zamanda deneyip bir tane alacağım. Bu arada sormak istediğim şey RB1 ile aralarında bir fark var mı? Biri 15 diğeri 30 watt ben çok gürültülü olmaması için RB1 tercih etsem olur mu? Sonuçta evde çalacağım. Benim duymak istediğim ton işte bu..

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 28 Mart 2013; 20:11:36 >
  • quote:

.
    700 TL bütçen var ise ileriye dönük RB2yi tavsiye ederim. Çünkü kuvvetli amfi kısık seste de iyi sound verir. 15 wattda alsam 30 watta alsam 100 watta da alsan volume düğmesi senin elinde olduğu için istediğin seviyede sesi açarak çalışabilirsin. Ben senin yerinde olsam Laney Rb serisi alacaksam Rb2 alırdım
  • quote:

700 TL bütçen var ise ileriye dönük RB2yi tavsiye ederim. Çünkü kuvvetli amfi kısık seste de iyi sound verir. 15 wattda alsam 30 watta alsam 100 watta da alsan volume düğmesi senin elinde olduğu için istediğin seviyede sesi açarak çalışabilirsin. Ben senin yerinde olsam Laney Rb serisi alacaksam Rb2 alırdım

Ben şöyle düşünüyorum. Sadece evde kullanma amacıyla alacağım dolayısıyla 5w bile olsa olur. Evden çıkarmayacağım için de 30 wattı gereksiz görüyorum. Arada 100 küsür lira fark var çünkü.. Ha ses kalitesinde bir fark olsa o zaman tamam derim eğer varsa... Daha fazlası lazım olursa o zaman daha güçlüsünü alırım. 60-100 watt arası falan..
  • quote:

quote:

Ben şöyle düşünüyorum. Sadece evde kullanma amacıyla alacağım dolayısıyla 5w bile olsa olur. Evden çıkarmayacağım için de 30 wattı gereksiz görüyorum. Arada 100 küsür lira fark var çünkü.. Ha ses kalitesinde bir fark olsa o zaman tamam derim eğer varsa... Daha fazlası lazım olursa o zaman daha güçlüsünü alırım. 60-100 watt arası falan..

Alıntıları Göster
    o zaman rb 1 alabilirsiniz

• quote:

o zaman rb 1 alabilirsiniz

Alıntıları Göster
    bass gitar prosesörüne yönelmek bence mantıklı olabilir..
    mesela;
    http://shop.gitarteknikleri.com/Boss-ME-20B-Bas-Guitar-Effects-Processor_9774.html#0

• quote:

Orijinalden alıntı: DWT

bass gitar prosesörüne yönelmek bence mantıklı olabilir..
    mesela;
    http://shop.gitarteknikleri.com/Boss-ME-20B-Bas-Guitar-Effects-Processor_9774.html#0

Alıntıları Göster
    Line 6 Lowdown tavsiye ederim. bas gitar amfisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mars3910 -- 11 Haziran 2013; 16:57:56 >

• Laney RB2 kullanicisiyim ve gayet memnunum. Dahili compressoru olmasi hos bir arti, ton yelpazesi genis ve ev icin ziyadesiyle ideal. Hatta ufak mekanlarda konser icin bile kullanilabilir. Ben sesi 2 nin ustune cikaramiyorum, o derece. Bu nedenle RB1 mi derseniz yine de RB2 derim, zira yuksek watta sahip ampliler dusuk seslerde, dusuk watta sahiplerle ayni volumde daha tatminkar kalitede ton veriyor. Nereden alayim derseniz, eski distrubitorleri senkopu bir arayin, ellerinde kaldiysa piyasanin bayagi altina almaniz mumkun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoneCracker

Laney RB2 kullanicisiyim ve gayet memnunum. Dahili compressoru olmasi hos bir arti, ton yelpazesi genis ve ev icin ziyadesiyle ideal. Hatta ufak mekanlarda konser icin bile kullanilabilir. Ben sesi 2 nin ustune cikaramiyorum, o derece. Bu nedenle RB1 mi derseniz yine de RB2 derim, zira yuksek watta sahip ampliler dusuk seslerde, dusuk watta sahiplerle ayni volumde daha tatminkar kalitede ton veriyor. Nereden alayim derseniz, eski distrubitorleri senkopu bir arayin, ellerinde kaldiysa piyasanin bayagi altina almaniz mumkun.
    Peavay daha iyi gibi sanki Laney RB2'den
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.