Şimdi Ara

Barzaniler Yahudi mi? Samuel Barzani kim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Barzaniler her dönem ABD ve siyonist emperyalist güçlerle ittifak halindadedir.Yahudilikleri 16 yüzyilda yaşayan haham samuel Barzani yahudidir,

    Osmanlidan alinan arşivlere göre 1856 yillarinda sallum barzani musulda yaşayan bir hahamdir.Kendi istegi dogrulltusunda 20-4-1861 küdüse sürülmüştür.Mustafa Barzani de israile gittigi zaman Kürtçe konusan hahamlarin evlerinde ikamet etmektedir.1967 de israil ziyaretinde siyoistlerin vahşi ve zalim kör Moşe Dayanla görüşmesinde hediye olarak hançer le kerkük petrol rafirenerlerinin krokosini vererek mart 1969 dada yapilan operasyonla kullanilmaz hale getirilmiştir.

    Barzani ye büyük desdekcisi olan misir firavunu Nasir israile karşi yapilan savaşta sembolik olarak 3 peşmerge istediginde Barzani bu istege karşi çikarak asker göndermemiştir.Mustafa barzaninin en büyük desdekcisi iran ABD ingiltere ve siyonist israil olmuştur.Irakin 3 parçaya bölünmesi bugün düşünülen mesele degildir.Israil mustafa Barzaniye 1966 tarihinde ki görüşmelerinde Kuzeyde kürd devleti ortada sünni ve güneydede şii devleti kurulacak sözü vermiştir. Israil her zamanda kürdlerin hem askeri hem ekonomi yönünden destekcisi olmustur.

    Mustafa Barzani hayati boyunca hem osmanliya hemde müslümanlar son nefesine kadar ihanet icerisinde olmuştur.Ogul Mesut Barzani<Barzani ve kürt ulusal haraketi>isimli kitabinda 1915 tarihinde babasinin ermenilerle bir olup Türkleri nasil katlettiklerini anlatir.Ermeni Antronik paşa Barzanilerin önde gelen komutanlarindan şeyh ahmete haber göndererek Türkleri katletmek icin yardim ister.Seyh Ahmet ve veli beyle 200 askeriyle ermenistana hareket ederler.Mesut barzani katliyam hatiralarini anlatirken bende veli beyin gurubundaydim.Reykan ve hormani aşiretlerinin bolgesin den gecerken nereye gidiyorsunuz sorularina Ermenilerle savaşa gidiyoruz diyerek Türklere karşi savasiyorduk.

    Mustafa Barzanin ihanetleri saymakla bitmez.1914 osmanllinin ikinci dünya savaşina girmesiyle musul ve kerkükte gözü olan ingilizlerle bir olarak tekrar ihanetini göstermiştir.Mustafa Barzani bütün ihanetlerin sonucunda tek sigindigi ve asilmayi göze alarak osmanliya siginmiştir.Ama akibeti düşündügü gibi olmamiştir.Mustafa Barzani Türkiye dönüşü süleymaniyeye yerleşerek son katliyamlarinida 1959 tarihinde musul ve kerkükte binlerce türkmeni katletmiştir.

    1961 de CIA nin bir numarali ajani olan Mustafa Barzani 1979 da waşingtonda hizmet ettigi Amerikali kardeşlerinin kucahinda Azrail(as) ruhunu teslim etmiştir.Film bitmiyor ayni senaryo devam ediyor sadece aktörler degişiyor.Ayni zülümü babasinin yaninda ustalaşan Mesut Barzani devam ettiriyor.Maşayi tutanlar ayni ABD ingiltere ve siyonistler.Peşmergeleri egitten ler yine siyonist israildir.Nedenmi ?Büyük israil devleti irak üçe bölünecek iran üçe bölünecek türkiye üçe bölünecek hazmi kolay olsun diye.Tabi hayel gibi geliyor fakat şunu unutmamak lazim osmanlinin yikilisi 300 seneye dayaniyor müslümanlar durmuş yahudiler calişmiş.Son olarakta Mesut Barzani TC pasaportuyla TCye efelenerek kürd devletini kurma aşamasina gelmiştir.Saddam idam edildi Saddami irakta yaşayan müslümanlar öldürmüş olsalardi şükür namazi kilardim.Fakat Saddami büyük şeytan ABD ve isgalcileri ve naletli toplum yahudiler ve işbirlikci hainlerin elleriyle yapildigi için ben diyorumki İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN:Selametle


    Alıntıdır.







  • onu bilmemede o.c. tekidir onu bilirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mp5

    onu bilmemede o.c. tekidir onu bilirim


    pislik olduğunu herkes biliyor
  •  Barzaniler Yahudi mi? Samuel Barzani kim?


    Kuzey Irak'ta Kürt devleti kurma hayaliyle yaşayan Molla Mustafa Barzani ve oğlu Mesud Barzani, bir Yahudi mi?

    Molla Mustafa Barzani, 1969 yılında İsrail Savunma eski Bakanı Moşe Dayan'a, Kerkük petrol rafinelerinin nasıl vurulabileceğinin planlarını neden verdi?

    Hıristiyan ve Yahudi dayanışması gerçekleştiren ABD ve İsrail'in düşmanı devrik lider Saddam'ı, Irak'a iktidara bir Rum Ortodoks mu getirdi?

    İsrail, Yahudi Kürtler'e hangi amaçla destek oluyor? Kürt Yahudiler hangi bölgede yaşıyorlar? Hangi dili konuşuyorlar?


    http://dukkan.dharma.com.tr/V1/Pg/BookDetail/Number/19195




  • Doç. Dr. Emin Gürses bu konuda yaşadığı bir hikayeyi anlatır:
    Irak'lı kürdün biri ilerde çok zengin olacaklarını söyler. Emin Gürses şaşırır. "Nasıl olacaksınız" der. O da "yahudi olduğumuz zaman zengin olacağız" der.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.