Şimdi Ara

Barış Yarkadaş'tan İmamoğlu'nun değişim çıkışına tepki: Dağ fare doğurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekrem İmamoğlu iktidar için değişim slogani ile yola çıkmıştı.

Barış Yarkadaş Ekrem İmamoğlu'nun tweetini alıntılayarak tepki gösterdi.

Alıntı

metni:
    Dağ fare doğurdu…
    Ekrem İmamoğlu genel başkanlığa adaysa lafı hiç dolandırmadan çıkıp “Ben adayım” demeli… Aday değilse bunu da deklare etmeli…
    İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecindeki hatayı yine tekrarlıyor ve top çeviriyor.
    “Değişim” adı altında başlattığı tartışma, seçim sonuçlarının sağlıklı bir analizinin yapılmasını da engelledi. Şimdi ise süslü sözlerle kendisine taraftar bulmaya çalışıyor.
    En az 10 bin kez duyduğumuz hiçbir şey söylemeyen süslü sözlerle değişim olmaz. Değişime öncülük edeceksen önce CHP tabanına partiye sadakatini kanıtlayacaksın.
    Geride kalan 4 yıl İYİ PARTİLİ görüntüsü verip son yıl ise CHP’liymiş gibi davranamazsın.
    Kimmiş bu değişimi yapacak kişiler?
    Niye ortaya çıkıp “Biz varız” demiyorlar.
    CHP’nin yaşadığı tüm sorunların gerçek sorumluları oldukları için mi ortaya çıkamıyorlar?
    İmamoğlu’nun bu çağrısı hiçbir sonuç vermez… Çünkü CHP tabanı ile İmamoğlu arasındaki duygusal bağ çoktan koptu. İmamoğlu ve ekibi bu basit gerçeği göremediği için kendilerini hala “kurtarıcı” sanıyor.
    O yüzden çağrıları hiçbir karşılık bulmuyor. Çünkü onlar da eski siyasetin aktörleri olarak görünüyor.

https://twitter.com/barisyarkadas/status/1676244716562661376?t=k7Q3nnBKB_vJPxLL1MAmFw&s=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 4 Temmuz 2023; 22:48:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bazı kot kafalı CHP yönetimi zannediyorki değişim olmadan eski tas eski hamamla chp seçmeni yine bize oy verir. bu sefer ben bile vermeyeceğim.

ya genel başkan ve ekibiyle bereber komple değişim olsamazsa oy moy yok bunu bilsinler. gerçi onların pek de umurlarında olmaz. çünkü olanlar chp yi bitirmek için yerleştirilmiş ajanlar.

• Ekrem İmamoğluda kendini bitiriyor bu hareketleri ile. Çık işte adaysan adayım değilsem değilim de...

İnsanları hem bir karambolde bırakıyor. Aynısını Cumhurbaşkanlığı adaylığındada yaptı. Liderlik kumaşu yok gibi İmamoğlunda. Cesur kararlar alamıyor.

bizim umudumuzun illa Chp de olmasına gerek yok

imamoğlu kim, çok mu vatansever birisi? çok mu zeki birisi? kıbrısta okurken istanbul işletmeye geçmiş, 2 kelime ingilizce bile konuşamayan birisi. Tek başarısı belediye seçimi kazanmak. O da akp karşıtlığı nedeniyle. akp olmasa imamoğlu da olmazdı.

bu yakardaş mı herneyse kim bu?

Bu adamlar ile mi geleceğimizi kurtaracaz?

Ümit besleyeceksek bu ülkede yüzbinlerce iyi eğitimli vatansever zeki insan var. Onları öne çıkarın.

imamoğlunun olup olacağı 2. erdoğan. dahası da olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Temmuz 2023; 0:21:46 >

ya genel başkan ve ekibiyle bereber komple değişim olsamazsa oy moy yok bunu bilsinler. gerçi onların pek de umurlarında olmaz. çünkü olanlar chp yi bitirmek için yerleştirilmiş ajanlar.

• asıl tabanla bağı kopan sizsiniz sayın yarkadaş. bu saatten sonra değişim olmadığı sürece kemik %18'in üstünde 1 oy bile alamazsınız. sağlam bir dip temizliğe ihtiyaç var

imamoğlu'nun şu an neden kenarlardan gittiğini anlayabiliyorum ama. destek var mı diye bakıyor. direkt ben adayım dese sonunun ince gibi olma ihtimali çok yüksek çünkü

Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • chp bkunu bırakıp yeni parti kurulup o partide daha güçlü ve genç insanlarla birlikte geleceğe aday olunmalı, açıkçası söyleyim hırsızlığa mani olamadıkları için, arap bokların oy kullanmasına engel olamadıkları için, gelecek tüm seçimlerde oy kullanmayacağım. gerek yok nasılsa engel olunmuyor. bugün herkes sessiz kalıyor araplara ve hırsızlara ya twitterda yada burda bizler isyan ediyoruz boşa. bırakın imam kemal ne yapıyorsa yapın bir önemi yok dediğim şeyler engellenemiyorsa yada bilerek engellemiyorlarsa bizler niye gidip oy kullanalım. imam başkan olmuyor mansur başkan olmuyor çünkü istanbul ankara akpye devredilemez ee tamamda ülke devredildi !!! akp seçmeni neyse chp seçmeni de aynı kafa, bizim yaşlılara bakıyorum kemale hayranlar eleştirenlere laf atıyorlar kemali bir kez olsun eleştirmiyorlar aynı kafa yok abi yaşlıların oy kullanması bile rezilliktir. aysunun bir sözü varya o söz şimdi şöyle kullanılmalı yaşlılarla ile gençlerin oyu eşit olması rezilliktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A72713DEA -- 5 Temmuz 2023; 13:32:14 >

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Seçim haftası görecez...

Ben CHP seçmenini biraz tanıyorsam TIPIŞ TIPIŞ gidip verecekler gene. KK bu partiye Ekmek İçin Ekmelettine oy verdirdi. Hemde gram firesiz neredeyse. Aynı şekilde. Düne kadar sövüp saydıkları AKP'li isimlere oy verdirdi gram firesiz. Ahmet Davutoğlu Ali Babacan Sadullah Ergin gibi isimlere oy verdi gıkı çıkmadı.

Seçim haftası ne yapalım abi Erdoğan'a mı verelim deyip gene 13 yılda 12 seçim kaybeden 75 yaşında ki KK'nin gösterdiği gram sevmediğiniz adaylara oy vereceksiniz şuraya yazıyorum...

vay liberal demokrat kardeşim... zafere gel... farklı deneyim olsun.

• "Dağ fare doğurdu" hee? Aynı başlığı aynı haberin ATV Haber Youtube videosunda da görmüştüm. İlginç bir tesadüf. Sanki doğrudan AKP'liler ile AKP'nin gizli stepneleri ağız birliği yapıyormuş gibi. Neyse...

Alıntı

metni:
    Kimmiş bu değişimi yapacak kişiler?
    Niye ortaya çıkıp “Biz varız” demiyorlar.

E senin diktatör piron izin mi veriyor ki insanlar sesini çıkarsın? Sesini çıkaranı ihrac ediyorsunuz.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.