Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (490. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45.543
Cevap
163
Favori
2.745.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
266 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabe


    quote:

    Orijinalden alıntı: gsyener

    Bu forumdaki fetocu,pkkli,pydli,daesli satilmis serefszilere bosuna laf anlatmayin arkadaslar. Bunlar ne din bilir ne vatan bilir. Bunlar soysuz, vatansiz, imansiz hain suruleridir. Bunlar kurtulus savasinda cepheden kacanlarin torunlaridir. Bunlar gibi seref yoksunlarindan temizlenecek bu vatan. Once disariyi bi halledelim sira bunlara gelecek. O zaman desteklediginiz bu teror orgutleri kurtarsin bakalim sizi.

    Evet kardeşim, AKP'nin geçmişte destek verdiği ve anlaştığı bütün terör örgütleri bitecek.
    Akp nin ülke kadrolarına yerleştirdiği fetöculer, asi, öfkeli çocuklar dediği daeş ve Oslo'da beraber anlaştığı PKK yok olacak.

    Sabırla bekliyoruz.

    bunlkarla ben bir yol katedeliceğini sanmıyorum hep aynı sayıyoruz kayıp veriyoruz düşmanın adı değişiyor ama düşmamn gene düşman sadece profili değişiyor kalleş adi aslında düşman dediğin bir tanımı olur şöyle böyle diye ama bunlar parazit virüs gibi ne yapacağı belli değil karı gibi kaçan tilki gibiler topluluk olarak aslında toptan ülkesini havadan bombalayacaksın tek çare bu taş taş üstünde kalmayacak karadan olmuyor böyle sanmıyorum bak 2.dünya savaşında bu adi amerika nbe yaptı japonyaya sinek gibi üşüşen kamikazeler intihar saldırısı yapmıştı attı 2 atom bombası ne oldu söz bitti nokta suriyede hatta ırakta düzen böyle son bulur başka yolu yok ortadoğu tam bir bok çukuru




  • Forum çoluk çocukla ve klavye delikanlılarıyla dolmuş taşmış.Forum'un kuruluş amacı neydi şimdi ne olmuş.Forumdaki yetkililer artık bu tarz konularla mı forumu ayakta tutuyor anlamış değilim..Burası teknoloji forumuydu bi zamanlar şimdi ne değişti acaba merak ediyorum..
  • Osmanpaşalı kullanıcısına yanıt
    Ilhak mi edecez ?
  • ISID , TSK'nin son hava saldırısından sonra El-Bab bölgesinden bir yerin fotoğrafını paylaştı.

    BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harun_n

    Forum çoluk çocukla ve klavye delikanlılarıyla dolmuş taşmış.Forum'un kuruluş amacı neydi şimdi ne olmuş.Forumdaki yetkililer artık bu tarz konularla mı forumu ayakta tutuyor anlamış değilim..Burası teknoloji forumuydu bi zamanlar şimdi ne değişti acaba merak ediyorum..

    Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Ülke ve Dünya Gündemi

    Siz belki de sadece teknoloji kısmıyla ilgileniyordunuz. Bu forumun asıl hit almasını sağlayan bölüm konu dışıydı her zaman.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JonSlow


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nazzicanavarı

    OLASI Bİ SEFERBERLİK DURUMUNDA GÖZÜ KAPALI GİDECEK İNSAN ONLAR

    AMA SEN VE SENİN GİBİLER

    SURİYELİ ERKEKLER GİBİ KAÇARSINIZ ARTIK ÜLKEDEN

    KARI KILIKLI HERİFLER SİZİ 5 PARA ETMEZSİNİZ

    Seferberlik çıkmayacağına göre dilekçe ver git görelim vatanseverliğini

    Anca klavyeden ülkeyi (pardon) partiyi savunun

    Ülke umrundaymış gibi algı kasma yemiyor kimse artık





    Kardeşim yanlış anlama ben de ak parti karşıtı biri sayılırım. Yani desteklediğim şeylerde var ama desteklemediklerim daha fazla. Ben öyle takım tutar gibi parti tutmuyorum. Yiğidi öldür hakkını yeme diye bi laf var, doğruya doğru yanlışa yanlış diyorum. Yalnız farkettiğim iğrenç bişey var ve siz bunun farkında değilsiniz... Bu hükümete o kadar nefret dolmuşsunuz ki adeta bir vatan haini gibi konuşup hareket ediyorsunuz ve bunun farkında değilsiniz. Yalnızca senin için demiyorum sadece o kadar benzer yorumlar görüyorum ki sana patladım kusura bakma o yüzden alıntılayıp cevap yazıyorum.

    Eğer video gerçekse, şuan ki durumun siyasetle hiçbir alakası yok tamamen vatan ve ülke/millet onuru ile ilgili. Ve tüm imkanlarımızla o suriyeyi haritadan silmezsek hakkımı helal etmiyorum. Ama Bu tarz durumlarda siyaseti eleştirmek yerine ülkeye destek olmak ve arka çıkmak lazım ülkenin başında kim olursa olsun. Sizin bu hareketleriniz ülkeye fayda yerine zarar yani iç karışıklıklar getirir. Bu tarz durumlarda vay efendim askerimizin orda ne işi var gibi sormanın hiçbir faydası olmaz, çünkü olan olmuş zamanı geriye alamayız. Bundan sonra yapılacak adımlar için destek olmak, arka çıkmak gerekir.

    İşin siyaset boyutuna gelirsek şunları belirtmek istiyorum çünkü çok doldum. Şu son bi kaç senedir CHP'yi ve destekçileri gram anlayamıyorum. Reşit olduğumdan beri her seçimde CHP'ye oy attım çünkü Atatürkçüyüm ve onun kurduğu partiyi desteklemek istedim ama görüyorum ki şuan ki CHP üyeleri atamızın kemiklerini sızlatacak hareketlerde bulunuyor. AKP çözüm süreci diye pkk ile masaya oturduğunda başta CHP olmak üzere hepimiz karşı çıktık, nasıl teröristlerle aynı masaya otururz dedik, eleştirdik. Buraya kadar herşey normal. Ama seneler sonra Ak parti doğuda operasyona başlayıp Pkklı şerefsizlerin anasını ağlatırken sırf ak partiye zıt gidicem diye CHP çıktı doğuda katliam var demeye başladı.. Genel başkanı Kılıçdaroğlu denen karaktersiz "biz hastanede yatan PKK lısınıda DHKP-C lisine ziyaret ettik" dedi utanmadan.

    IŞİD çıktı ortaya her gün Kilis'e, Hatay'a bomba düşmeye başladı, sivil vatandaşlarımız zarar görmeye başladı çıktık hepimiz "bu böyle mi devam edecek hükümet engel olsun" dedik. Hükümet şimdi sınırötesinde bu şerefsizleri bitirmek için savaşıyır artık Kilis'e bomba düşmüyor buna engel olmak için ordayız. Şimdi bazılarınız diyo ki "askerimizin orda ne işi var, suriyeliler için şehit veriyoruz". Sizi anlamakta güçlük çekiyorum... Evet şehit haberlerinde benimde içim yanıyor ama savaştayız o zaman ilk başta "neden kilise bomba düşüyor hükümet birşey yapsın" demiyecektik, göz yumucaktık her gün kilise hataya bomba düşecekti.

    Lütfen o ak partiye olan nefretiniz beyninizin mantıklı çalışmasına engel olmasın beyler. Vatan haini gibi davranıyosunuz farkında değilsiniz...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakko9

    ISID , TSK'nin son hava saldırısından sonra El-Bab bölgesinden bir yerin fotoğrafını paylaştı.

    BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷


    Dağlar bombalanıyor böyle fotoğraflar paylaşma lütfen. Gaz alıyorlar(!)
  • daeş 3 askermizi daha rehin almış galiba noluyor anlamıyorum tsk okadar disiplini işe yaramıyormu
  • Hastanede yatan yaralı bir subayın söylemlerine göre İşid mermi atmaya başlayınca operasyonda bulunan 400 ÖSO militanından 40 tanesi anca kalmış geriye kalanı kaçmış.



    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/mobi/isidin-elindeki-silahlar-ve-cepheden-kacan-oso-40998yy.htm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

    daeş 3 askermizi daha rehin almış galiba noluyor anlamıyorum tsk okadar disiplini işe yaramıyormu

    1 yıl önce esir alınan sefer taş ve 2 ay önce esir alınan 2 askerden bahsediyor. Yeni olay değil.
  • Dün şehitler verdiğimiz stratejik Hastane Tepesini tekrar almışız...
  • Sehitler geliyor diye Suriye'ye girilmesini elestiren Chp tayfasına KK ne diyor : Bazı acılara katlanmak gerekiyor
  • karanlikmadde kullanıcısına yanıt
    %52 lik kısım dışında kalan %48 in tamamı gerizekalı ve büyük oyunu göremiyor. Birtek siz büyük oyunu görüp bozabiliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • take a minute T kullanıcısına yanıt
    Bu forum hit alacak diye burda saçma sapan yorumlar mı dönmesi lazım kardeşim ? Ben bundan bahsediyorum..
  • Herkes üzülüyor herkesin bir yanı buruk fakat mücadele olmazsa refahta olmaz.Dünyada terörden uzak yaşayan ülkelere bakın niye böyleler çünkü terörü piyasaya sürenler onlar biz değiliz.Bu ülke müslüman bir ülke suriye değil hangi müslüman ülke yardım isterse oraya gidilir gidilmeye de devam edilecek..Bunu chp'de mhp'de olsa yapacak.
    Anaya, babaya, akrabaya, yetimlere, yoksullara, yakın komşuya, uzak komşuya, yanınızdaki arkadaşa, yolcuya ve maliki bulunduğunuz kimselere ihsan ile muamele edin, iyi davranın ..(en-Nisâ, 36)
    Cebraîl bana, dâimâ komşu hakkını tavsiye ederdi. Öyle ki ben, komşuları birbirine mîrasçı kılacak zannetmiştim!” (Buhârî, Edeb, 28)
    Çorba pişirdiğin zaman suyunu çok koy. Sonra da komşularını gözden geçir ve gerekli gördüklerine güzel bir şekilde ikrâm et!»” (Müslim, Birr, 143)
    Komşusu açken tok yatan kimse bizden değildir.” (Hâkim, II, 15; Heysemî, VIII, 167)
    Bu yüzden suriyedeler bu yüzden azerbaycandayız bu yüzden heryerde olmaya da devam edicez Allah'ın izniyle...İnkar edende ne işimiz var diyende bizden değil kardeşim fikriniz düşünceniz size kalsın.Gerçekler ve hakikat her daim öndedir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun_n -- 23 Aralık 2016; 21:14:58 >




  • #Son Dakika

    El Bab'ın en kritik yeri olan Hastane Tepesi'ni DEAŞ'tan temizlendi.

    Strateji gereği çekildiğimiz tepe an itibarı ile Türk Özel Kuvvetleri kontrolü altındadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerosoldreams -- 23 Aralık 2016; 21:25:3 >
  • Mete yarar sehit verdigimiz hastane bolgesi aracli bomba olayini anlatiyor. Haberturk te dinlemenizi tavsiye ederim. Reklama girdi suan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Osmanpaşalı


    quote:

    Orijinalden alıntı: RadioheadTR


    quote:

    Orijinalden alıntı: Osmanpaşalı

    El bab cok kısa süre içerisinde ele geçirilecek.mümbiçte öyle..ama buradaki bir kısım kurusıkıcılar üzülecek.

    Ama bu operasyonun en sonunda tsk bence ülkeye çok zayyiat vermiş bir şekilde hiç bir kazanç elde edemeden geri dönecektir

    Sen galiba muz cumhuriyetinde ayrı bir yerde yaşıyorsun yada TC devletini tanımıyorsun.Yahut el bab ve mümbiç alındıktan sonra üzülecek olan kurusıkıcılar tayfasındansın.yahu bu forumda nekadar cok operasyonun başarısız olmasını bekleyen aminciler var.sizinle bırakın savaşa tuvalete dahi gidilmez.

    Dün gördük 2 leopar tankımızın, 1 zırhlı aracımızın ve bir sürü mühimmatın nasıl o çöl farelerine terk edildiğini. Defol git seni bordo klavyecisi seni :DDD bir g3 sesi duysan ağlarsın bana ahkam kesiyorsun. Bir de türkiyenin diplomasisin ne kadar leş olduğunu hep görüyoruz bana muz cumhuriyetinde mi yaşıyorsun diye soruyorsun :DD hani halepte namaz kılacaktık? Evet tc devletini iyi tanıdım bu arada mavi marmaradan sonra önce israile, rus jeti düşürüldükten sonra rusyaya, mısırda darbe olduktan sonra Sisiye, şimdi esada önce diklenip sonra boyun eğenler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioheadTR -- 23 Aralık 2016; 21:39:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bladeGny


    quote:

    Orijinalden alıntı: jeodempp

    Hastanede yatan yaralı bir subayın söylemlerine göre İşid mermi atmaya başlayınca operasyonda bulunan 400 ÖSO militanından 40 tanesi anca kalmış geriye kalanı kaçmış.



    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/mobi/isidin-elindeki-silahlar-ve-cepheden-kacan-oso-40998yy.htm

    bu pezevenkler ne işe yarıyor ki, bizim askerimizin ayağına bağ olmaktan başka?

    kardeşim cogu askerlik ile alakasız ortalama - sıradan insanlar. 2 günlük silah egitimi ile savaşa sürülmüşler. prof. asker gibi olmasını beklemek zaten boş. burada boş atanlar yanında kuru sıkı patlasa kaçacak delik arıyor. o yüzden, senin davan için savaşan adama hain gözü ile bakma...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nazzicanavarı

    ADAMLAR IŞİDİN HER PALAVRASINA İNANIR



    AMA DEVLETİN HABERLERİNE İNANMAZ

    Demek devlet o kadar güvenilmez bir kurum olmuş. Adamlar bi gün AK dediklerine bir gün KARA diyor, vatandaş nasıl güvensin.
  • 
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.