Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (484. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
45.543
Cevap
163
Favori
2.745.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
266 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son olay Fırat Kalkanı Harekatına çok büyük darbe vurdu.ISID El-Bab'ta bir bomba patlatıp 40 askeri öldürse bu kadar moral bozamazdı.

    El-Bab'ın yeraltısı İstanbul yeraltı metrosu gibi olmuştur.Dronelar,araçlar hazırlamışlardır.Bundan sonra El-Bab'tan gelicek her kayıp,halkın eleştirileriyle TSK'yi zora sokacak.

    Ben orada bulunan askerlerin moralinin sıfır olduğunu düşünüyorum.Çünkü şöyle bir bakarsak ISID'li biri ölürsem zafer kazanırsak hilafet mantığıyla savaşıyor,burası bizim topraklarımızdır mantığı içinde eline silah aliyor.Türk askerinin kafasında burada benim ne işim var? ISID'in eline geçersek ne olacağız? gibi sorular geçiyordur
  • askerlemizin el'bab hastane bölgesindeki yaşadıkları;

    "Her taraf mayın, bubi-tuzağı, EYP doluydu. Her yerde dikenli tel vardı. Çamur, kaygan bir de. Aç kalalım, donalım, çok da vay vay, yeter ki Akil Dağı'nı ve oradaki tahkim hastaneyi alalım. Hepsine rağmen bastık herifleri. Kızılca kıyamet koptu daracık alanlarda. Göğüs göğüse, gırtlak gırtlağa girdik birbirimize... Tutunamadılar bile. Korkuyla, panikle kaçıştılar dört bir yana, saklanmaya, saklandıkları yerlerden taramaya, atmaya çalıştılar. Biz de onları göme göme ele geçirdik hastane bölgesini.

    Bunların hepsini de gece güne kavuşmadan, 3-6 aralığında güneş doğmadan yaptık. Sağ kalanlar kaybolup gittiler karanlıkla. Sonra güneş doğdu. Tekrar saldırıya geçtiler.

    Ne varsa attılar ellerinde. Saatlerce hiç durmadı. Saatlerce şarapnel, mermi uçuştu her bir yanda. Roketler, havanlar, mermiler paralandı içimizde, her bir yanımızda, tepemizde. Bırakın mermiyi, onlarca roket geçti başlarımızın üstünden. Öğlene kadar yaşadığımız bu mermi sağanağında 4 şehit, 15 yaralı verdik. Tahliye ettik, gönderdik şehit ve gazilerimizi.

    Komandolarımız geldi sonra. Yanımıza gelişleri bile çok sancılı, sıkıntılı ve tehlikeliydi. Mermi yağmuru altında yaptılar sızmalarını, yaklaşmalarını.
    Onların gelişiyle bir an olsun nefes almak istedik ya, o da olmadı.

    Onlar da direkt daldılar çatışmaya, hep beraber vuruşmaya başladık.".




  • quote:

    Orijinalden alıntı: soylu55


    quote:

    Orijinalden alıntı: DeStorm


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

    unutmayalım askerlerin türkçe konuşması onları türk askeri yapmaz bir propaganda olabilir sonuçta işidli olan da türkçe konuşuyor

    Fethi Şahin isimli asker jandarma istihbaratta çalışıyormuş 2014'teki facebook paylaşımlarında duruyor o bilgiler. Sefter Taş ise Kilis sınırında kaçırıldı. İnternetten araştırırsan eski askerlik fotoğrafları duruyor. Yani fake değil. Işidli şerefsiz Türkçe konuşuyor çünkü Türk askerleri var orada. Türk halkına cihata katılın mesajı veriyor. Bundan daha normal bir durum olamaz. Fake, montaj diyerek kendinizi kandırırsınız ama acı gerçek o askerlerimiz feci bir şekilde öldü ve artık yaşamıyor.

    Ben araştirdim daha farkli bir sey gördüm ve okudum.
    Askerden kacip isid e katildiklarini okudum.
    Fotograflarida var. Bilmiyorum hangisi Doğru.
    Tsk dan net bir aciklama olmadan hangisi doğru bilemeyiz.

    Fethi Şahin isimli askerin facebook'unda Işid sempatizanı paylaşımlar var. Ama ışidlilerin arasına kamufle olmak için mi o paylaşımları yaptı ya da ışidliler tarafından yakalandıktan sonra mı o paylaşımlar yapıldı bilgi yok. Jandarma İstihbarat'ta çalıştığına göre büyük ihtimalle oradaki ışid askerlerinden bilgi almak için sızma yapmış olabilir. Sefter Taş ise kesin olarak asker. Kendisi Iğdırlı Kürt asıllı bir askerimiz. Yani bunlar asker değil diyenlere inanma, onlar kesin bu görüntülere montaj da diyordur. Montaj olmadığını önceki yorumlarda yazdım.




  • TSK çok yoğun bir saldırı dalgası başlatacak.Biraz önce havadan el bab kasabasına bildiriler atıldı.BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷

    Tercümesi :"Şehirde kalırsanız gelecek günlerde güvenliğiniz tehlikede olacak. Geçici olarak kırsala veya komşu köylere gidin."diye yazılı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanpaşalı -- 23 Aralık 2016; 12:57:10 >
  • 1444 kullanıcısına yanıt
    1 yıldır haber alınamayan askerlerinin durumunu Sosyal medyadan mı takip ediyorlarmış?
  • İnş bildiri doğrudur ve orayı düm düz ederler hava operasyonu ile
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakko9

    Son olay Fırat Kalkanı Harekatına çok büyük darbe vurdu.ISID El-Bab'ta bir bomba patlatıp 40 askeri öldürse bu kadar moral bozamazdı.

    El-Bab'ın yeraltısı İstanbul yeraltı metrosu gibi olmuştur.Dronelar,araçlar hazırlamışlardır.Bundan sonra El-Bab'tan gelicek her kayıp,halkın eleştirileriyle TSK'yi zora sokacak.

    Ben orada bulunan askerlerin moralinin sıfır olduğunu düşünüyorum.Çünkü şöyle bir bakarsak ISID'li biri ölürsem zafer kazanırsak hilafet mantığıyla savaşıyor,burası bizim topraklarımızdır mantığı içinde eline silah aliyor.Türk askerinin kafasında burada benim ne işim var? ISID'in eline geçersek ne olacağız? gibi sorular geçiyordur

    bu,senin gibi arada derede kalmis kisilerin zayif dusunceleridir,Türk Askeri biliyor ki orada olma sebebi milletinin devletinin guvenligi icindir.bu sekildr zayif dusuncelerle orada olmaz emin ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Akp liler nasıl gidiyor hayat eğleniyor musunuz? Yok oraya yaklaşmışız burayı vurmuşuz. Ulan Rakka hala ayaktaysa El bab dümdüz olmadıysa eşeğin gözünü vurun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fıratkalkanı operasyonn akil tepesinin tamamının kontrol altına alınıp guvenlik saglandığı an BUYUK OPERASYON baslayacak dört bir koldan saldirilacak.
  • Nazzicanavarı kullanıcısına yanıt
    video yok kardeşim sadece metin vardı.
  • Dün işidin 16 askeri katlettiğini unutanlar. şimdi bu video ya montaj diyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ey Türk gençliği,bugün 23 Aralık..23 Aralık 1930'da İzmir'in Menemen ilçesin de, bir gurup gerici/yobaz ''şeriat isterük'' sloganları ile Öğretmen/Asteğmen Kubilay'ımızı kafasını kesmek sureti ile şehit etmişti..ışid'de 2 Türk askerini yakıp katlederek Menemen'de ki atalarını (derviş memet) andı zahir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Osmanpaşalı

    fıratkalkanı operasyonn akil tepesinin tamamının kontrol altına alınıp guvenlik saglandığı an BUYUK OPERASYON baslayacak dört bir koldan saldirilacak.

    El-Bab hala kuşatma altına alınmadı. Sadece batıdan saldırıyoruz. Kabasin, Bizah gibi yerleri almadıkça kuşatmış sayılmayız. Daha önce de yazdım. Önce o yerleri alıp 4 taraftan saldırmalıyız diye ama bizimkilerin son zamanlarda yaptığı tek iyi bir olay yok. Hastane gibi büyük yeri alıyoruz, sabaha 15 tane şehit, 4 tane zırhlı aracı geride bırakarak geri çekiliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1907Fatih1907


    quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    Videoyu izleyenlerdenim gerçek değil diyen şahıslar ancak kendilerini kandırırlar

    Büyük üzüntüyle belirtiyorum olay gerçek :(



    Tamam bilirkişi gerçek dedi kesin gerçektir

    Siz kendinizi kandirmaya avutmaya uyumaya devam edin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemize kaçmış savaşacak durumda bir sürü yetişkin erkek! Suriyeli var. TSK onlardan bir ordu kursun. Ön saflarda onlar olsun. Bizde havadan ve lojistik olarak onları destekleyelim. Kendi vatanlarını korumak için gönüllü olurlar herhalde. Maaşta verelim olmazsa. Hiçbir şey yapmadan banka da para almak için sıra bekleyeceğine, kendi vatanını kurtarmak için çalışsın
  • Resmi bir açıklama var, bilenler aydınlatsın



    BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 23 Aralık 2016; 13:44:55 >
  • Ben o sözlere inanmıyorum. Her görüşte olabilirsiniz ancak bu kişilere her ne yaptılarsa bunları söyletmişler. Hiç darp izi yok belkide üniforma içinde kaldı darp izleri. Belki uyuşturucu gibi birşey verip beyinlerlini yıkadılar. Ancak tek bildiğim şey var. Bu video gerçek veya değil. Her kimki benim kardeşimi beni korumak için görev yapanı diri diri yakmaya düşünce dahilinde bile medet eylerse , onun 7 ceddisini yakarım yine eyvallah demem. Ben üniversite öğrencisiyim ve eğer bu haber olurda doğru çıkarsa doğru askerliğe gitmeyi ciddi bir şekilde düşünüyorum. Sen kimsin ulan benim kardeşimi yakarsın sen kimsin onu köpek gibi yerde yürütürsün. Dostlar bırakın hükümeti felan bu böyle olmıycak. Gidelim bitirelim kahpe çocuklarını. Öyle bir ölüm magandası olalımki bunların leşlerinden dağ yapıp yakalım. O alevler o duman bütün Suriyeyi sarsın. Hepsinin burnuna o leşlerin kokusu hepsinin yüzlerine o alevin harı vursun. Yok mu benim gibi düşünen?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Osmanpaşalı

    TSK çok yoğun bir saldırı dalgası başlatacak.Biraz önce havadan el bab kasabasına bildiriler atıldı.BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷

    Tercümesi :"Şehirde kalırsanız gelecek günlerde güvenliğiniz tehlikede olacak. Geçici olarak kırsala veya komşu köylere gidin."diye yazılı.

    eyvallah hocam




  • kalfatt kullanıcısına yanıt
    Aslında doğru söylüyorsun. Çakalları dağıtmak için kurt lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.