Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (1969. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
45.543
Cevap
163
Favori
2.745.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
266 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19671968196919701971
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu konuda birlerine ana avrat sövmemek çok zor. Ama yapmicam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynel arus alındı ve ikmal yolları kapandı Tel abyadda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 11 Ekim 2019; 18:7:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    Bulunup bulunmadıklarını bilemeyiz. Hani derler ya kendine Müslüman diye, Almanya'da da bu tarz işler, işlerine nasıl geliyorsa o şekilde yürüyor. Bize fetöcüleri vermedikleri gibi, pkk'nın rahatça toplantı ve gösteri yapması gibi. İşlerine gelen şey özgürlük, gelmeyen ise cezalıktır.

    Alıntıları Göster
    İşlerin gelmiyor hocam işlerine gelmiyor Aynı takımın tribünleri
    https://pbs.twimg.com/media/EGmxuutWkAE-gJt?format=jpg&name=medium

    Ayrıca teröris Deniz Naki için yaptıkları
    https://www.cnnturk.com/spor/futbol/st-paulide-her-futbolcu-deniz-naki-oldu?page=2

    St.Pauli pek sever terörist pkklı ları.




  • Ayn el Arus teröristlerden temizlendi ve Tel Abyad’a ikmal hattı kesildi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz allah aşkına nufusu 15 bin kişilik bi terörist grubu ile savaşıyoruz görende amerikayı fethettik sanacak burda siviller öldürülsün bilmem ne şöyle keselim böyle yapalım ne yapmaya çalışıyorsunuz türk askerinin amacı ne sizin ki ne allah ayaklarına taş değdirmesin ama şu hayal dünyasından çıkın fransa müdahale etse ne yapacaksın şehit sayıları ile gaza mı geliyorsunuz yas mı tutuyorsunuz biran önce masumlara ve Mehmetçiklere zarar gelmeden bitsin

  • Tel Abyad güneydoğusu/Halava köyü teröristlerden temizlendi.
  • ip tv paketinde kürt kanallarına bir göz atim dedim.bakalım ne diyorlar.türklere işgalçi,kürdistana saldırı bir tane kadın var ona ayar oldum.bunların arkasındaki destege çok güveniyorlar.özelikle eylemleri gösteriyorlar.ulan ne çok düşman vamış lan.kökten temizlik şart abi şart.yayınları kürtçe,arapça.merkez yayınları ırak bölgelerinde.sevdigi santçıları dilan rojova sürekli onun şarkıarını gösteriyorlar.
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    TRT kurdiyi aç bakalım devletin kanalı orda ne diyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ruslar güdümleme konusunda uğraşmıyor adamlar halı bombardımanı direk ... Bazen o gerekiyor da işte , TSK 'nın teamüllerinde o yok. Tek bir sivil bile varsa 1 iki 2 olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Allah'ın koyunu sen ne konuşuyorsun hala.
    Senin gibilere gram haysiyet var mı onur şeref var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GODLİİKEE kullanıcısına yanıt
    ıraktaki kürt kanalları işgalçi diyorlar türklere.sürekli yalan propagandası yapıyorlar alanen bunlar türk düşmanıdır net.not=2 tane kanal türkçe yayın yapıyor
  • Şehit sayımız kaç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınır ilçeleri neden boşaltılmıyor? Sürekli insanlar ölüyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hala daha gelip burada operasyona laf atan özellikle ''Neden çocuklarımız iktidar sevdası yüzünden cephede ölüyor?'',''Vergilerimiz daha ne kadar boşa harcanacak?'',''Suriye harekatından önce bunu tartışsaydık'' şeklinde zırvalayanlar var.Hele hele bu operasyonu savunanlara ''koyun'' diyenler aslında tam ''koyun'' fakat bunun farkında olamayacak kadar koyunlaşmış tipler...Bir de papağan gibi özellikle pkk yandaşlarının söylemlerini tekrarlamıyorlar mı tam evlere şenlik!

    Anlamayacaksınız daha doğrusu anlamak işinize gelmeyecek ama ben yine de bir kere daha şansımı deneyeyim...

    Türkiye 2014 yılından beri bakın 2014 yılından beri Dünya'ya sınırında terör örgütlerinin bulunmasından rahatsız olduğunu,özellikle işid bahane edilerek bölgedeki pkk unsurlarının masumiyet çatısı altına sokulmaya çalışıldığını,buna izin vermeyeceğini bas bas bağırıyordu.

    Önce Ağustos 2016 Fırat Kalkanı harekatıyla bölgede kurulmak istenen terör devletine izin vermeyeceğini Dünya'ya ilan etti.Peşinden Ocak 2018'de Zeytin Dalı harekatı ile doğrudan ypg'yi hedef alarak ypg'den rahatsız olduğunu ve bunların sınırına yakın olmasını istemediğini açıkça gösterdi.

    Peki buna rağmen bizim sözde müttefiklerimiz ne yaptı?
    Sürekli olarak ypg'yi güçlendirmeye başladılar.İşid bittiği halde ellerine zırhlı araçlar,cephaneler ve dahası TSK envanterinde dahi olmayan gelişmiş silahları bol bol vermeye başladılar.Şuan bile hala daha diğer bölgelerden bunlara bu silahlar verilmeye devam ediliyor.Dahası işid'in yapmış olduğu etnik ve dini temizlikten sonra ve dahası Türkiye'ye kaçan arapların boşalttığı tüm alanlara ypg'nin yerleşmesini teşvik ettiler.

    Hiç kendinize sormuyor musunuz Türkiyedeki bu 5 milyona yakın Suriyeli hangi bölgelerden gelmiş diye?Bu kadar insan mantar gibi Türkiye de nasıl bir anda bitti diye?
    Hepsi işid zulmünden kaçmak için Türkiye'ye geldi.Aralarında Suriye iç savaşından kaçanlarda yok mu var lakin çoğunluk İşid saldırılarından korktuğu için Türkiye'ye gelen K.Suriyeli araplar.Şimdi bu Suriyelilerin bir kısmı geriye dönmek istese bile ypg buna izin vermiyor.Zira amaçları burada kürt nüfusunu arttırıp tamamen Amerikaya bağımlı bir Kürt devleti kurmak.Yani emperyalistlerin 1940'lı yılların sonlarında Filistinin içinde İsrail'i kurması gibi burada burnumuzun dibinde başımıza tamamen bela olacak bir Kürt devleti kurulması hedefleniyor.

    Şimdi soruyorum bu koşullar altında siz hangi barıştan bahsediyorsunuz?

    Türkiye işid ile mücadele de yıllarca Amerikaya dil döktü.''Gel bu işi ikimiz hallederim.Sen ordunu getirmesen bile bana yol ver ben Suriyedeki işidlileri yok edeyim'' dedi.Fakat bu Amerikanın ve emperyalistlerin işine gelmedi.Bölgede NATO müttefikleri Türkiye olmasına rağmen İşid ile mücadele de ypg'ye destek verdiler.Üstelik İşid denilen cani örgütün tüm yönetici kadrosu Batılı ülkelerden gelme olmasına rağmen.Tüm Dünya'ya koca bir tiyatro seyrettiler.Yarattıkları İşid sayesiyle Suriyede gelecekte kurmak istedikleri Kürt devletine alan açmak için çok rahat etnik ve dini soykırım yaptılar.Bu soykırımdan kaçanları da Türkiye'ye yönlendirerek Türkiye'yi büyük bir sığınmacı krizi içinde bıraktılar.Bir nevi bir vuruşta birkaç kuş birden avladılar.

    Şimdi soruyorum bu koşullar altında siz hangi barıştan bahsediyorsunuz?

    Alanen Türkiye hedef tahtasında.Suriyede işleri bitince bunların yöneleceği ülke Türkiye olacak.Ergenekon,Balyoz ve kumpas davalarla TSK'yı yıpratmalarının ana amacı işte bugünler içindi.Fakat çok şükür Türk ordusu bu kumpas davalara ve fetöcülere rağmen bölgede Türk çıkarlarını koruma gücünü koruyabildi.Bugünlerde çevremize baktığımızda her yerden saldıraya uğradığımız açıkça görülür.Akdenizde Yunanlılar bize ait alanları çalma peşinde,Suriyede Amerika'ya bağımlı bir Kürt devleti kurulması amaçlanırken,Türkiye'nin içine 5 milyona yakın sığınmacı sokularak yeni bir etnik yapı Türkiye içinde oluşturulmaya çalışılırken siz hangi barıştan bahsediyorsunuz?

    Ben de barış olsun,çocuklar ölmesin,askerlerimiz şehit olmasın istiyorum.O halde burada gelip TSK'ya ve milli meselede iktidara çemkireceğinize gidip Pkk'ya çemkirin.1984 yılından beri boş ve imkansız bir hayal uğruna binlerce insanın kanı onların ellerindedir.Öğretmenleri,doktorları,mühendisleri dahi vahşice katletmiş,kendisi gibi düşünmeyen Kürt köylerini basarak çoluk çocuk demeden katliamlar yapmış,büyük şehirlerde sivillerin arasında intihar eylemleri yaparak binlerce sivili acımasızca katletmiş ve bir o kadarını sakat bırakmış,belli başlı gelir kaynakları uyuşturucu, kaçakçılık ve insan ticareti olan,dahası boş hayaller uğruna 10-15 yaşında dahi Kürt çocuklarını dağa çıkartıp koskoca bir ordunun önüne yok olsunlar diye atan terör örgütü savaşın,çatışmanın,ölümün ve dökülen kanın başlıca sorumlusudur.

    Eğer pkk silah bıraksaydı bugün bu kanların hiçbiri dökülmeyecekti..

    Hadi şimdi ortalıkta kendiniz ''koyun'' olduğunuz halde insanlara ''koyun'' demeye,pkk sempatizanlarının laflarını papağan gibi tekrarlamaya devam edin...




  • Mardin Nusaybin ilçesine Havan topu ile Saldıran ypg-pkk 5 Sivilimizi Şehit etti..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyres kullanıcısına yanıt
    allah rahmet eylesin yanlış saymadıysam 14 şehitimiz oldu sivil asker de 4..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 11 Ekim 2019; 18:29:20 >
  • Güncel harita varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heinz Guderian kullanıcısına yanıt
    Orası bir bataklık sonuçta herşey olabilir ne yazıkki ama İktidarında suriye politikası baştan aşağı yanlıştır kimse doğru demez.Biz Ypg yi güçlenmeden veya doğmadan halledebilirdik.Bunun için en başta esadla ittifak olmak yeterliydi.Suriye ve Türkiyenin ortak çıkarı var suriyede bunu kimse inkar edemez.Bizim en büyük sorunumuz sınırlarımızsa bunu bu yolla çözmekten başka şansımız yok ve bu arada esadla anlaşmadan ülkemizdeki suriyeli mültecileri gönderebilceğimizi hiç zannedmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Long Nightt

    Hala daha gelip burada operasyona laf atan özellikle ''Neden çocuklarımız iktidar sevdası yüzünden cephede ölüyor?'',''Vergilerimiz daha ne kadar boşa harcanacak?'',''Suriye harekatından önce bunu tartışsaydık'' şeklinde zırvalayanlar var.Hele hele bu operasyonu savunanlara ''koyun'' diyenler aslında tam ''koyun'' fakat bunun farkında olamayacak kadar koyunlaşmış tipler...Bir de papağan gibi özellikle pkk yandaşlarının söylemlerini tekrarlamıyorlar mı tam evlere şenlik!

    Anlamayacaksınız daha doğrusu anlamak işinize gelmeyecek ama ben yine de bir kere daha şansımı deneyeyim...

    Türkiye 2014 yılından beri bakın 2014 yılından beri Dünya'ya sınırında terör örgütlerinin bulunmasından rahatsız olduğunu,özellikle işid bahane edilerek bölgedeki pkk unsurlarının masumiyet çatısı altına sokulmaya çalışıldığını,buna izin vermeyeceğini bas bas bağırıyordu.

    Önce Ağustos 2016 Fırat Kalkanı harekatıyla bölgede kurulmak istenen terör devletine izin vermeyeceğini Dünya'ya ilan etti.Peşinden Ocak 2018'de Zeytin Dalı harekatı ile doğrudan ypg'yi hedef alarak ypg'den rahatsız olduğunu ve bunların sınırına yakın olmasını istemediğini açıkça gösterdi.

    Peki buna rağmen bizim sözde müttefiklerimiz ne yaptı?
    Sürekli olarak ypg'yi güçlendirmeye başladılar.İşid bittiği halde ellerine zırhlı araçlar,cephaneler ve dahası TSK envanterinde dahi olmayan gelişmiş silahları bol bol vermeye başladılar.Şuan bile hala daha diğer bölgelerden bunlara bu silahlar verilmeye devam ediliyor.Dahası işid'in yapmış olduğu etnik ve dini temizlikten sonra ve dahası Türkiye'ye kaçan arapların boşalttığı tüm alanlara ypg'nin yerleşmesini teşvik ettiler.

    Hiç kendinize sormuyor musunuz Türkiyedeki bu 5 milyona yakın Suriyeli hangi bölgelerden gelmiş diye?Bu kadar insan mantar gibi Türkiye de nasıl bir anda bitti diye?
    Hepsi işid zulmünden kaçmak için Türkiye'ye geldi.Aralarında Suriye iç savaşından kaçanlarda yok mu var lakin çoğunluk İşid saldırılarından korktuğu için Türkiye'ye gelen K.Suriyeli araplar.Şimdi bu Suriyelilerin bir kısmı geriye dönmek istese bile ypg buna izin vermiyor.Zira amaçları burada kürt nüfusunu arttırıp tamamen Amerikaya bağımlı bir Kürt devleti kurmak.Yani emperyalistlerin 1940'lı yılların sonlarında Filistinin içinde İsrail'i kurması gibi burada burnumuzun dibinde başımıza tamamen bela olacak bir Kürt devleti kurulması hedefleniyor.

    Şimdi soruyorum bu koşullar altında siz hangi barıştan bahsediyorsunuz?

    Türkiye işid ile mücadele de yıllarca Amerikaya dil döktü.''Gel bu işi ikimiz hallederim.Sen ordunu getirmesen bile bana yol ver ben Suriyedeki işidlileri yok edeyim'' dedi.Fakat bu Amerikanın ve emperyalistlerin işine gelmedi.Bölgede NATO müttefikleri Türkiye olmasına rağmen İşid ile mücadele de ypg'ye destek verdiler.Üstelik İşid denilen cani örgütün tüm yönetici kadrosu Batılı ülkelerden gelme olmasına rağmen.Tüm Dünya'ya koca bir tiyatro seyrettiler.Yarattıkları İşid sayesiyle Suriyede gelecekte kurmak istedikleri Kürt devletine alan açmak için çok rahat etnik ve dini soykırım yaptılar.Bu soykırımdan kaçanları da Türkiye'ye yönlendirerek Türkiye'yi büyük bir sığınmacı krizi içinde bıraktılar.Bir nevi bir vuruşta birkaç kuş birden avladılar.

    Şimdi soruyorum bu koşullar altında siz hangi barıştan bahsediyorsunuz?

    Alanen Türkiye hedef tahtasında.Suriyede işleri bitince bunların yöneleceği ülke Türkiye olacak.Ergenekon,Balyoz ve kumpas davalarla TSK'yı yıpratmalarının ana amacı işte bugünler içindi.Fakat çok şükür Türk ordusu bu kumpas davalara ve fetöcülere rağmen bölgede Türk çıkarlarını koruma gücünü koruyabildi.Bugünlerde çevremize baktığımızda her yerden saldıraya uğradığımız açıkça görülür.Akdenizde Yunanlılar bize ait alanları çalma peşinde,Suriyede Amerika'ya bağımlı bir Kürt devleti kurulması amaçlanırken,Türkiye'nin içine 5 milyona yakın sığınmacı sokularak yeni bir etnik yapı Türkiye içinde oluşturulmaya çalışılırken siz hangi barıştan bahsediyorsunuz?

    Ben de barış olsun,çocuklar ölmesin,askerlerimiz şehit olmasın istiyorum.O halde burada gelip TSK'ya ve milli meselede iktidara çemkireceğinize gidip Pkk'ya çemkirin.1984 yılından beri boş ve imkansız bir hayal uğruna binlerce insanın kanı onların ellerindedir.Öğretmenleri,doktorları,mühendisleri dahi vahşice katletmiş,kendisi gibi düşünmeyen Kürt köylerini basarak çoluk çocuk demeden katliamlar yapmış,büyük şehirlerde sivillerin arasında intihar eylemleri yaparak binlerce sivili acımasızca katletmiş ve bir o kadarını sakat bırakmış,belli başlı gelir kaynakları uyuşturucu, kaçakçılık ve insan ticareti olan,dahası boş hayaller uğruna 10-15 yaşında dahi Kürt çocuklarını dağa çıkartıp koskoca bir ordunun önüne yok olsunlar diye atan terör örgütü savaşın,çatışmanın,ölümün ve dökülen kanın başlıca sorumlusudur.

    Eğer pkk silah bıraksaydı bugün bu kanların hiçbiri dökülmeyecekti..

    Hadi şimdi ortalıkta kendiniz ''koyun'' olduğunuz halde insanlara ''koyun'' demeye,pkk sempatizanlarının laflarını papağan gibi tekrarlamaya devam edin...
    Klavyene sağlık ne güzel yazmışsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemnalbant -- 11 Ekim 2019; 18:33:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 19671968196919701971
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.