Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (1958. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
45.543
Cevap
163
Favori
2.745.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
266 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19561957195819591960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gün cok hızlı basladı arkadaşlar. gögüs gögüse cok yakın mesafe de catışmalar var. obusler ucaklar devamlı bombalıyorlar.
  • Dünyanın çoğunluğunun haklı sebebleri olan ülkemizi değilde bebek katillerini savunması dünyanın ne kadar pislik bir yer olduğunu birkez daha kanıtlamış oldu.Biz bunları vururken sesi batıdan,Katar hariç diğer araplardan ve israilden çıkıyor.Şeref yoksunu trump da bizi askeri müdahale ile korkutmaya çalışıyor.Senin ben sarı saçlarına s..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iran tanker gemisi fuzelerle vurulmuş arkadaşlar.denize tonlarca petrol akıyormuş suan. hürmüz boğazında da işler karısıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

    Dünyanın çoğunluğunun haklı sebebleri olan ülkemizi değilde bebek katillerini savunması dünyanın ne kadar pislik bir yer olduğunu birkez daha kanıtlamış oldu.Biz bunları vururken sesi batıdan,Katar hariç diğer araplardan ve israilden çıkıyor.Şeref yoksunu trump da bizi askeri müdahale ile korkutmaya çalışıyor.Senin ben sarı saçlarına s..
    Bu Amerikan ve Avrupa halklarında, orta doğu halklarının yarısı kadar siyaset ve politika bilgisi yoktur. Misal Amerikan halkı ISIS diye bir terorist grup çıktı ve onları tehdit ediyor bu yüzden Amerikan askerleri Irak ve Suriye'ye gitti, oradaki Kürt birlikleri de ISIS ile savaşında Amerikan askerlerine yardımcı oluyor sanıyorlardı düne kadar. Şimdi bu Kürtleri niye yalnız bıraktınız bize yardım etmişlerdi diye Trump'a sallıyorlar.

    Oysaki bir orta doğulu ISIS ilk çıktığı anda bunu organize edenlerin büyük devletlerden biri olduğunu, işin sonunda askeri müdahale ile ISIS temizlenip bunların askerlerinin petrol bölgelerinde konuşlanacağını, olayın petrol bölgelerinde asker konuşlandırılmak için tasarlanmış kurmaca bir plan olduğunu anlayabilecek seviyededir.

    Bunun sebebi çok zeki veya bilgili olması değil, çok tecrübeli olmasıdır.

    Örneğin Avrupalılar da yıllardır ülkelerinde faaliyet gösteren ve terör örgününün sivil ağayı bir nevi misyonerleri olan şirin görünümlü stk lar şeklinde var olan kürt gruplarının anlattıklarına ikna olmuş durumdalar. Türkiyeyi, Kürtlere sadece etnik kimliklerinden dolayı zulüm eden bir devlet olarak biliyorlar büyük çoğunluğu.

    Bunların siyasi kanatları ise kendi çıkarlarından başka hiç bir şeyi umursamazlar.

    Vel hasıl onlardan bizler gibi olayları anlayabilmelerini ve yorumlamalarını beklemek hata olur. Ayrıca çok fazla dezenformasyon var sosyal medyada. Asıl mücadele bununla olmalı.




  • Suriye’nin terör örgütü PKK/PYD kontrolündeki Tel Rıfat bölgesinden Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki Azez'e yakın Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait üsse havanlı saldırı düzenlendi. Saldırıda yaralanan 5 asker, Kilis Devlet Hastanesi'ne getirildi.



    Arkadaşım hastanedeymiş. Şehit var diyor. Bir askerimize de kalp masajı yapılmış. Allah askerimizi korusun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haşin_ErKeK kullanıcısına yanıt
    ben derdimizi meramimizi anlattim dilim dondugunce

    amerikallilar turklerin suriyeyi isgal ettigini dusunuyor bunun yasadisi oldugunu
    amerikanin turkiyeyi natodan cikarmasi gerektigini turklerin ozgurluk savascisi kurdleri oldurecegini isis e yardim edecegini dusunuyor ayrica ermeni soykirimini yaptigina inaniyor su an amerikada kurtleri olduren bir turkiye algisi var


    ben turkiyenin suriyeyi isgal etmedigini sinir guvenligi icin suriyede guvenli bolge olusturdugunu bunun nedenininde suriyeli gocmenler oldugunu natonun ve dunyanin tanidigi pkk ypg teror orgutuyle savasildigini kurtlerle savasilmadigini soyledim .bununun uluslararasi hukuka uygun oldugunu soyledim ayrica isisi kuranin usa ve israil oldugunu edward snowdenin arastirilmasi gerektigini

    adamlar suudi arabistanln isisi US force ve sia ya karsi kurdugunu dusunuyor suudi arabistanin amerikadan izinsiz bir sey yapamadigini bile bilmiyor

    ayrica ermeni soykiriminin yalan oldugunu bunu kendi tarihcilerinin yalanladiginida soyledim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig47 -- 11 Ekim 2019; 10:20:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • savaşı çok uzatıyoruz 2 güne alırız her yeri istersek sür farklı bölgelere askerleri dağıt çöz
  • StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    Bende diyorum ki mantık açısından sürekli bunları yarı canlı bırakıp geri geliyoruz 1-3 senede toparlanıp geri bela oluyorlar bende diyorum ki ne anlamı kalıyor o zaman tam bitirci vuruşu vurmadıktan sonra bıkmadık bu beledan artık? Zaten herkesi karşımıza alarak girdik ve çok iyi gidiyoruz aynı Kıbrıs da yaptığımız gibi nihai sonucu almadan dönmemek lazım. Ayrıca bir de bu sefer Suriyeli sorunu var. Tamamen temizlik yapınca bunlarda belki giderler artık bir taş da iki kuş misali

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSB/TSK: Barış Pınarı Harekâtı kapsamında gece boyunca icra edilen harekâtlar neticesinde 49 PKK/PYD-YPG’li terörist daha etkisiz hale getirildi. Böylece harekâtın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 277 oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 🔴#SONDAKİKA
    Azez'de bulunan TSK üssüne ypg-pkk teröristlerce Havan saldırısı yapıldı 5 Askerimiz Yaralandı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medya önemli ama abartıldığı kadar da değil Afrin harekatı zamanında da böyle haberler çıkıyordu.Batılılar bizim gibi siyasetle yatıp kalkmaz pek hatta Amerikalılar Türkiye diye bir ülke olduğunu bile bilmezler.Avrupada ise malum kötü bir algımız var oraya göçen PKKlılar sürekli yalan yanlış iftiralar atıyor.Malum birde oradaki popülasyonumuz vasıfsız işçi kaynağı sağlama olduğundan kolay kolay silinmez o kötü intiba

    Bizim yapmamız gereken en kısa zamanda harekatı başarı ile bitirmek.YPG hezimete uğradığı haberleri geliyor Batılı ülkeler TSK'nın bu kadar da ezeceğini tahmin etmemişti en azından tonlarca silah yardımı yaptıkları piyonlarının ciddi bir direniş sergilemesini bekliyorlardı.Oyalanmadan bir an önce kendi göbeğimizi kendimiz kesmemiz lazım
  • Arkadaşlar tel rıfat'dan çok saldırı oluyor, sürekli üslerimize havan atıyorlar, orası barış pınarı operasyonu içinde mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuxeses

    Bende diyorum ki mantık açısından sürekli bunları yarı canlı bırakıp geri geliyoruz 1-3 senede toparlanıp geri bela oluyorlar bende diyorum ki ne anlamı kalıyor o zaman tam bitirci vuruşu vurmadıktan sonra bıkmadık bu beledan artık? Zaten herkesi karşımıza alarak girdik ve çok iyi gidiyoruz aynı Kıbrıs da yaptığımız gibi nihai sonucu almadan dönmemek lazım. Ayrıca bir de bu sefer Suriyeli sorunu var. Tamamen temizlik yapınca bunlarda belki giderler artık bir taş da iki kuş misali
    Biz güvenli bölgeyi oluşturduktan sonra binlerce leş veren PYD'ye karşı Suriyede atağa geçecektir.Artık yolun sonu göründü teröristler elinde ki toprakları birer kaybedip hiç olup gidecekler.Artık Tahtalıköy'de kurarlar ne kuracaklarsa da




  • quote:

    Orijinalden alıntı: YigitErkin20

    savaşı çok uzatıyoruz 2 güne alırız her yeri istersek sür farklı bölgelere askerleri dağıt çöz
    yarın gel başla. komutan sen ol.


    bu nasıl bi yorum ya. yazdıgını okumuyormusun.trump ve avrupa ellerini ovuşturararak bekliyorlar.sivilleri öldürsünlerde mudahale edelim diye. trump bu sabah attıgı twitte turkiye ye askeri mudahale secenekde masada dedi.
    ayrıca askerimizi o sekilde yayarsak günde yüzlerce şehit gelir.istibarat aldımız noktaları vuruyoruz. amerika ve rusya degilizki her evi patlatarak gidelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 11 Ekim 2019; 10:45:25 >
  • Louie-Andy Anderson kullanıcısına yanıt
    Esat zaten yıllardır babası da dahil bunları destekliyordu eğitim silah vs hepsini verdi tam bir terör yuvası yani onu için onlara bir şey yapmaz merak etme bir uzlaşma bulur el atar yani onun için yine kendi göbek bağımızı kendiniz keseceğiz. Araplar dan bir şey beklemeyin!!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tyres

    🔴#SONDAKİKA
    Azez'de bulunan TSK üssüne ypg-pkk teröristlerce Havan saldırısı yapıldı 5 Askerimiz Yaralandı..
    Hocam tel rıfat'ın ele geçiririlmesi de bu operasyon içerisinde mi?
  • 4 milyon suriyeliyi besliyoruz sınır hattındaki iki üç ilçeyi boşaltıp halkimizi bir hafta başka illerde misafir edemiyoruz bunu düşünen kimse yok mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam konuştukça kızıyor ve tepki gösteriyoruz. Ama bence yanlış yapıyoruz. Tem tersine, sarı kafalı bu adamı daha fazla konuşmaya teşvik edip desteklemek lazım.

    ABD Başkanı Donald Trump muhteşem bir patavatsız! Harika bir dengesiz! Sözlerinin nereye gideceğini düşünmeden atıp tutuyor, batıyor ve bu arada ülkesini de batırıyor!

    Söylediklerimin daha iyi anlaşılması için gerilere gitmek lazım. Seçim kampanyası boyunca ABD’nin bütün kirli çamaşırlarını ortaya döktü. DEAŞ’ı Obama’nın, yani kendilerinin kurduğunu söyledi. Dünyanın çeşitli ülkelerinde operasyonlar düzenlediklerini, darbeler yaptırdıklarını itiraf etti. Böylece anlayana bizdeki 15 Temmuz Darbe Girişimi için de ipuçları verdi.

    Bir yandan “Hak, hukuk, adalet” gibi değerlerden bahsedip “Büyük devletiz” nutukları atarken, diğer taraftan ülkesinin itibarını yerle bir etti. Görmek isteyene ve anlayana tabii ki!

    Daha sonra gelmiş geçmiş ABD Başkanlarının yaptıklarını yaptı. Ama Trump bu adımları atarken, geçmişte olduğu gibi süsler ve parlak paketler kullanmadı. Konulara bodoslama girdiği ve patavatsızca hareketler sergilediği için, ABD’nin bütün yaldızlarını döktü.

    O yüzden kızmamak gerektiğinden bahsediyorum. Çünkü halk tabiri ile bu adam gizliyi-saklıyı düğün evinde söylüyor!



    Bizde yaşanan tartışmalara da ışık tuttu bu adam…

    Ekonomimize yönelik dış müdahalelere “hadi oradan” diye burun kıvıranlara, “Kör müsünüz, yoksa cahil mi, görmediniz mi?” cevabını verdi. “Türk ekonomisini mahvederim” tehdidini savururken, “Daha önce yaptım bunu” itirafında bulundu. Ortaya fırlayıp, “ekonomiye müdahale eden dış güç” söylemleriyle alay edenlere “O dış güç benim” diyerek kendisini gösterdi.

    Söylediklerinin nereye gideceğini hesap etmeden konuşan bu adam, küresel terörizmi desteklediklerini de açıkladı, önceki gün. Türkiye’de terörü kutsayan ve terörizmi destekleyen çevrelere “Boş verin bu lafları, onlar benim adamlarım” diye seslendi.

    Ne dedi?

    YPG yerine direkt olarak PKK ifadesini kullandı. Kıvırmadı, saklamadı, ikisinin de aynı olduğunu söyledi. Bu oluşumun yıllardır “Türkiye ile savaştığı” ifadesini kullandı. Böylece, “YPG bize mi saldıracak?” diyen Kemal Kılıçdaroğlu’na “Pardon, sen nerede yaşıyorsun?” mesajını da vermiş oldu.

    Bitmedi, bu sözlerle ABD’nin çirkin yüzünü net bir şekilde ortaya koydu. Bütün dünyanın gözleri önünde samimi bir itirafta bulundu:

    “Bakmayın siz bizim PKK’yı terör örgütleri listesine almamıza. Onlar bizim dostlarımız, Suriye’deki müttefiklerimiz. Aynı yolda birlikte yürüyoruz.”

    Kızmamak lazım adama. Yerinde bir başkası olsaydı, üstüne para verseniz bu sözleri söyletemezdiniz!



    Türkiye’ye yönelik tehditlerine gelince…

    Ne yapsın adam? İçeride sıkıştırılıyor, O da Türkiye’ye saldırarak kendini kurtarmaya çalışıyor.

    Kıvırıyor işte. Bize yüklenip düşmanlarımızın ağzına bir parmak bal sürüyor. Arada “Ama Türkler de haklı” deyip, bizi mutlu etmeye çalışıyor.

    Sonuçta kızmayalım bu adama. Diğerler ABD Başkanlarından çok farklı, patavatsız; ama iyi-kötü işimize de yarıyor!

    Ellemeyelim, bırakalım, konuşsun varsın…

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • değil hocam . ondan rahatlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AslanAvda

    değil hocam . ondan rahatlar
    Hocam bunu subaylar, siyasetçiler bilmesi gerekir, sürekli tel rıfat dan saldırı oluyor, askerlerimiz yaralanıyor, şehit oluyor, asıl öncelikli olan yere operasyon yapmıyorlar, başka yerlere operasyon yapıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 19561957195819591960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.