Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (1896. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
45.543
Cevap
163
Favori
2.745.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
266 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18941895189618971898
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ömerayhan

    Açık konuşalım, fetih suresi okuyarak giden askerlerimizden bahsediyoruz. Askerlerimizden kaçı dini saiklerle uğurlandığında bundan olumlu yönde etkilenmeyecek?Çok azı. Bireysel olarak değişiklik olur ama emin ol %90ı askerimizin oradakilerin müslüman ve bunlar hoşlarına gidiyor.

    Sen müslüman olmayabilirsin, ama bunu sadece türk milleti yeaa diye eleştiremezsin. Tengrici vs değilsindir inşallah o zaman bu kadar yazdığıma üzülürüm. Toplumun ezici çoğunluğunun öyle ya da böyle iman ettiği bir din var o da islam. Hülasa bu işleri geç. Ben duymak istiyorum sela sesleri.
    Açık konuşmak gerekirse senin inandığın ve asimile olduğun araplar portakalda vitaminken bizim Türk Ordumuz hep vardı ve hiçbir dine ve ideolojiye alet edilemeyecek kadar kutsaldır. Çok seviyorsan bu tarz dinin içinde olmayıp sonradan eklenen mısraları gidip arap dostarının savaşlarına katuılıp bir yandan dinlenrsin. Ha bu arada o hayranı olduğun arapların arap birliği senin orada olmanı kınıyor ve kabul edilemez buluyormuş sen neyin kafasını yaşıyorsun çok merak ediyorum?



    ARAP BİRLİĞİ KARŞI ÇIKTI

    Harekat başlamadan önce açıklama yapan Arap Birliği, Türkiye'nin bu operasyonuna karşı çıktıklarını açıkladı. Birlik Genel Sekreteri Ahmed Aboul Gheit yaptığı açıklamada Türkiye'nin Suriye topraklarından çıkması gerektiğini ifade etti.
    http://www.haber7.com/dunya/haber/2904715-turkiyenin-operasyonu-hakkinda-arap-birliginden-skandal-aciklama




  • quote:

    Orijinalden alıntı: whisper242

    Anlatma şansın yok ypgyi daeşle savaşan kahraman olarak görüyorlar bizi kürt katili görülüyolar daeşle göğüs göğüse biz çarpıştık en çok kaybı biz verdik bir çok şehrimizde bombalar patladı siviller öldü. ypg pkknın şehit ettiği bebeğiyle annesini anlatamıyosun onlara görmüyorlar.
    Görmezler, görmek istemezler, hiç bir zamanda görmeyecekler. Bu batı medyasına oturup inanan Türklerde var ya ben bişey diyemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevengeRain

    Katar, Türkiye'ye operasyon konusunda destek açıklaması yaptı.
    Tank Palet fabrikasına talimat verip ve üretimi hızlandırıp mühimmat desteği versinler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • Suriye sınırında askerlik yaptım hafif makinalı tüfek nişancısıydım keşke devletimiz yine çağırsada gitsem bende orada operasyonda olmak istiyorum içim içimi yiyor.Yıllar önce karşımda dikilen ypgli teröristlere emir gelmediği için birşey yapamamıştım ama hep içimden hepsini gebertmek geliyordu nasip olmadı keşke bende orada olabilseydim.

    Birde o türkücü bozuntusu terörist kürtlerı katlediyorlar ırkçılar diye algı operasyonu yapmaya çalışmış zavallı.Ulan ben askerlik yaparken karakolumuzdaki askerlerin yüzde sekseni kürttü ve omuz omuza nöbet tutup pusu görevini icra ettik omuz omuza kaçakçı terörist vs. kovaladık.

    Pkkli şerefsizlerin türkiye ye geçirmeye çalıştığı silah mühimmatı yakalayan yine benim devrem kürt bir kardesimizdi.Hain şerefsizlerin algı operasyonuna kansa kansa kendileri gibi hain zihniyetli Avrupa Birliği kanar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sissil

    sen benim yazdığım yazının neresinden destek oldum cevabı çıkardın pardon ?

    nerenle okudun yazdığımı ?

    ben kime destek olmuşum onu anlamadım ?

    hayır orada akp li değil türk askeri savaşıyor kimin yanında duracam şu durumda ?
    Zihniyeti diyorum zihniyeti oradaki ordu başı ne emrederse onu yapar kafasına göre hareket edemez zaten maksat şu o orduyu doğru zamanda kullanabilmekte çocuk oyuncağı gibi ateşe atmak değil iş.

    Ayrıca bu bir savaş değil operasyon suriye ile savaşmıyoruz terör grupları ile savaşıyoruz.Aynı zamanda bir diğer nokta idlibtede bazı terör unsurlarını destekliyoruz nereden tutsan elinde kalıyor.Bak daha idlibte düzeltilemedi fakında isen neden çünkü malum zihniyetin yapmış olduğu hatalardan dolayı sen olası ilk iç savaş fitillendiğinde 2011 de sınırları kitleyip belli bir mesafeden kapatsaydın bu olay olmazdı fakat sen cizre kobanede olay yaşamana rağmen sınır operasyonu yapmadı neden esadı düşürmek için daeşi destekledi sonra daeşle iş bitti abd ypgye desteği verdi daeşten çekti sonra o daeşe verilen destekte aracı olduğun için iş senin başında patladı şuan gene sen ilgilen diyor abd bunun zararı olacak.

    Not.Burada senden kasıt malum zihniyettir anlayana mevcut yönetim ve destekçilerinedir.Bu savaş dün çıkmadı 2011'den beridir vardı hemde ta dibinde faturası 10 Milyon suriyeli afgan artık her ne varsa ülkenin içine girmesine ve ülkeyi bozmasına ekonomik olarakta zarara uğramasına sebep oldu akıtılan parayı saymıyorum bile + kendi kendi vatandaşına bile sunulmayan haklar.

    Benim sinirim giden işin şova döndürülmesidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 9 Ekim 2019; 22:53:57 >




  • Heinz Guderian kullanıcısına yanıt
    Bazı milliyetçi dayılarımızdan laf duyucuklar ulan askerimiz savaşıyo askeriniz savaşıyo gitsenize eşelu eşşekler diyecekler sayıları az ama böyle dayılar var :D
  • kara harekatı konusunda şehit haberi gelmemesi meselesini aşırı derecede ama böyle gereğinden fazla büyütenler görüyorum. 1.si kara harekatında bu her zaman olasılıklar dahilinde oradakiler de herkes de bunu biliyor. 2.si de keşke çağırılsaydım da hemen bu gece orada şehit olmak nasip olsaydı. Olup olabilecek en şerefli şeyi tatmış olurdum. Ben elbette geri kalanalra üzülüyorum ailesine eşine ama bir yandan da şehadet ertebesi ne demek biliyorum. he aranızda müslüman olmayanlar vardır o başka ama bir müslüman oalrak şehadetten geri durmak, olmayacak hiç yakışmayacak bir şey. Bu kötü bir şey değildir müslüman için bir nasip meselesidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

    bu adam ne zaman banlanıcak? herkes sikayet etsin adamı arkadaşlar.

    GODLİİKEE
    Şikâyet ettim. Daha önce şikayet edilmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altın ordu ismi , adı üstünde ordu zaten o işin maskesi.https://www.stolenhistory.org/forums/tartary-a-k-a-tartaria.69/ o kadar basit olsa birsürü tarışma konusu açmazlardı. neyse konuyu çok baltalamayalım.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    ihanete mi uğradık yani anlamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GODLİİKEE

    Araplara atılan her laf peygamber efendimize gider. Boş boş konuşma bence kardeş
    Bu mesaj nedir ya, kaç yaşındasın sen 10 falan mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chalrie Keley

    Bu harbi çok önemli bir olay yalnız.Reddit yabancı twitter vs herkes olayı "Acımasız Türkler cesur(!) İşidi durduran kahraman Kürtleri katledecek" şeklinde görüyor

    Yalnız birde twitterda orgazm olan Türkler var bunlarda apayrı bir saçmalık.Operasyonu bende destekliyorum vs ama "asarız keseriz bir gece ansızın tüm orta doğuyu alırız" tarzı oturduğu yerden adeta bilgisayar oyunuymuş gibi davranan insanlar harbi sinir ediyor beni.Kurt resimleri klasik sözler vs. şu aptal ekstrem milliyetçilikten kurtulmalıyız.

    Macaristan bu arada Türkiyeyi çok sevdiği için falan veto etmedi (bizi seviyorlar sevmiyorlar ayrı) Adamlar mülteci istemiyor ve Avrupaya mülteci akınını engelleyecek her şeyi destekliyorlar.

    Askerimizin gücü yerinde olsun umarım hiç birisinin burnu bile kanamadan operasyonu başarıyla tamamlarız.
    Dediklerine katılıyorum ama Macaristan durumu farklı. TR ile son dönemde oldukça yakınlaştı Macaristan hükümeti. Çıkarlarımız da örtüşüyor, desteklemeleri bunun için.

    Sebep mülteci olsa, Yunanistan da mülteci istemiyor olmasına rağmen bizi kınamazdı.

    Mısır, Lübnan'ın da kınaması tamamen Doğu Akdeniz'de ki karşıtlıklarımızdan.




  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Kendi de inanmamış söylediğine sırıtıyor bak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

    Bazı milliyetçi dayılarımızdan laf duyucuklar ulan askerimiz savaşıyo askeriniz savaşıyo gitsenize eşelu eşşekler diyecekler sayıları az ama böyle dayılar var :D
    İnşallah şu güvenli bölge denen şey kurulurda bütün suriyelileri oraya yerşeltiririz. Gitmek istemeyeni de zorla silah zoruyla gndeririz. Suriyeli gördümmü polise felan ihbar edilir de zorla alıp götürürler.


    Akp gitmeden afgan suri temizliği yapılmaz sonra akp de gider de inşAllah afgan iranlı felan ne varsa yeni gelecek parti temizler bizde rahat nefes alırız bıktım bu asalaklardan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

    Kürtler hristiyan diyeni gördüm

    Alıntıları Göster
    Ulan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözler İLKER BAŞBUĞU'u arıyor be.

  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Cidden esad çok sakin hiç bir şey yapmadı galiba.
  • Kamışlı'daki YPG/PKK terör örgütü militanlarının Nusaybin'de sivilleri hedef alan havan atışı, sınırdaki Hristiyan mahallesine düştü, bir papaz hayatını kaybetti.






  • 
Sayfa: önceki 18941895189618971898
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.