Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (1511. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
45.544
Cevap
163
Favori
2.745.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
266 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15091510151115121513
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • son amerikaişid videosu çokmu etkiliyor izleyi düşünüyorum hassas olanlar izlenmesin deemiş ama özet geçin bari

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blizzard Days

    son amerikaişid videosu çokmu etkiliyor izleyi düşünüyorum hassas olanlar izlenmesin deemiş ama özet geçin bari

    Yok be izle gitsin birşey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gençkurt

    Ülkemizde 3.5 milyon Suriyeli yaşıyor, ama ÖSO'nun çıkardığı asker sayısı çok az. Bence devlet Suriyeli mültecilere ÖSO askerliğini teklif etmeli.

    Onlar zaten istiyorda burdaki dallamalar gitmek istemiyor ve istemez.

    Ben İzmirdeyim haftasonu bakıyorum hepsi Konakta Kordonda bizden rahat ve lüks yaşıyorlar hepsinin kolunda bi hatun istedikleri yere oturup artık yemek mi yiyor vapurla Karşıyakaya mı gidiyor bilemem.

    Bunlar vatan haini kardeşim eli silah tutan bütün erkekleri doldurcan otobüse vercen ÖSO'nun eline s.ke s.ke savaşacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blizzard Days

    son amerikaişid videosu çokmu etkiliyor izleyi düşünüyorum hassas olanlar izlenmesin deemiş ama özet geçin bari

    Normalde videolardan çok rahatsız olmam ama bu video rahatsız etti beni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TSK ve Öso , Cinderes nahiyesi Kaririye köyünü PKK/YPG'den temizledi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    Tamamen milletin uydurması.Vahşet içeren hiçbir videoyu,resimi açmam ama bu videoda go prodan çekim olduğu için biraz kan haricinde tiksindirecek bir şey yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man


    quote:

    Orijinalden alıntı: samso


    quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man


    quote:

    Orijinalden alıntı: phizikci


    quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man


    quote:

    Orijinalden alıntı: phizikci

    Evet tek bir meshebin tekelinde olan bir devlettir suriye ekonomide devletin üst kademelerinde vs. Bunu ben söylemiyorum biraz araştır ya hu bu arada. Yine evet Kendinden olmayan muhalefete zulm eden bir devlettir. Muhaberat meşhurdur. Hama da yapılanlar vs örnektir.

    Suriyedeki iç savaşın sadece bir aileye karşı olması gibi bir şey olsaydı esed çoktan gitmişti, benzerleri gibi. Sisteme karşı bir tepki var orada.Suriyenin batı kısımları neden isyana katılmadı acaba! Lazkiye ve tartus ta benzer bir iç savaş hali var mı örneğin? Esede karşı savaşan bir mesheptaşı grup var mı? Esed yanlısı milisler kimlerden oluşuyor?

    Halkın bir kaç farklı kesiminin gitmesini istemesi (ekonomik vs sebeplerden) bu gerçeği değiştirmez.

    Şeriatla vs de alakası yok bir meshebi öne çıkaran dikta yönetimi kısaca.

    Yaş müsait bu arada

    Muhalafet dediklerin ne muhalefetmiş ki kendi devletine silah çekip 6 yıldır savaşıyor.
    Irakta yıllarca azınlık sünniler iktidardaydı, bahreynde şii çoğunluğu sünniler yönetiyor bunların yıkılması da hoşuna gider herhalde.
    Sizin gibilerin derdi mezhepçilik yapmak. Kendi istediğin olsun diye türlü bahaneler uydurup durursunuz. Peki muhalif dediklerin kazansaydı o isyana katılmadı dediğin bölgelerde katliam olmayacaktı sanki.
    Bu isyan dediğin zımbırtı en çok türkiyeye zarar verdi. Milyonlarca nüfus geldi, kuzeyi kürt devleti oldu. Önceden bunların hiçbirisi yoktu.

    Lafı sağa sola çekmeyi bırakıp suriye dışından kendince örnekler uyduracağına suriyeden bahset. Söylediklerimin yanlışlığını dair örnekler ver varsa kanıt sun.

    Irak değil konumuz. Ama madem açtın konuyu söylediğin gibi saddam ve rejimi-destekçileri de meshepçilik yaptı petrol vs imkanlara rağmen refah içinde yaşatmak yerine zulm etti halkına ve Allah tan belasını buldu (ama tüm halk bunun acısını çekiyor). Suriyede olan bitende bundan ibaret. Benim yaptığım durum tespiti ama anlaşılan on ikiden vurmuş birilerini.

    Kendi halkına top namluları çevirmekten geçmişte de günümüzde çekinmeyen ve en büyük dostu olması gerekirken asalasından pkk sına kadar komşu ülkelerde kan döken meshepçi bir azınlık rejimimden bahsediyoruz.Sanki demokrasinin beşiği, insan haklarının tavan yaptığı bir ülkeymiş, ABD-Türkiye vs gibi ülkeler muhalafeti kışkırtmış iç savaş çıkarmış gibi salağa yatarak esed esed diye ağlıyanlardır asıl meshepçilik yapanlar sen ve senin gibilerdir.



    Geç onları bir kalem. Kendi halkı devletine silah sıkıyor ne halksa.
    Sen nerede gördün devletine isyan edip silah sıkıp karşılık görmeyen bir topluluk?
    İsyan eden hangi halkta devletin ordusuyla kafa kafaya savaşacak silah olur?
    Bugün aynı durum türkiyede olsa demek kürtler yapsa onları da haklı göreceksin. Yoksa işine geldiği gibi mi davranırsın? Onlar isyan etse kendilerini haklı çıkaracak bir sürü olay bulurlar.
    Ayrıca ortadoğuda demokrasiyle yönetilen, insan haklarının tavan yaptığı ülke vardı da biz mi bilmiyoruz? Batı mantığıyla burada demokrasi mi arıyorsun? Öyle bir kültür yok ama demokrasi arıyorsun öyle mi?
    Ona mezhep denir meshep denmez.
    Muhalif dediğin teröristler nasıl oluyor da o silahları buluyor onu da merak ettim? Ben tabanca bulamazken bu adamlar her türlü silahı buluyor ne ilginç. Başka ülkelerden destek görmezsen anca av tüfeği bulursun başka birşey bulamazsın.

    %10 luk nusayrilerin yönettiği %90 ı sünni olan suriye halkı ile Türkiye'de ki kürtleri bir tutmak ne alaka.. bu nasıl mantık.. türkiye hendek operasyonları yaptı evet ama bunu sivillere zarar vermeden yaptı.. adamlar helikopterden varil bombasını rastgele bırakıyorlar.. Türkiye asla böyle bir şeyi yapmaz.. kötü niyetli art niyetli mezhepçi bir yaklaşım bu..

    kaldı ki suriyede protestolar başladığında silahın s si yoktu.. esed denen canavar kalabalık gördüğü her yeri bombalaya bombalaya olayları buraya getirdi.. esed katildir yaptığı vahşettir. bunu söyleyemende kendi ruh dünyası içersinde vahşidir..

    Ya siz ne masallar anlatıyorsunuz? %10'luk nusayrilermiş. Mezhepçinin önde gidenisiniz. Kendi istediklerin iktidar olsun diye bu masallar çıktı.
    Kürt meselesine gelince isteseler çok güzel bahaneler bulunur. Kürtlerin devlet kurmak istedikleri yerde nüfusta çoğunluklar. Ayrıca yıllardır isyan halindeler.
    Hendek falan derken çocuksun herhalde. 90'larda zorunlu göç, köy yakmalar oldu. Bunlar taraflı değil resmen devlet tarafından kabul edilen işler. O devirleri gördük yaşadık. Pöhlerin köylere nasıl girdiğinin kaç videosu var eskiden.
    Suriyede protestolar başlamışmış.
    Bırakın bu işleri. Protesto falan bu işler sıradan toplulukların yiyeceği haltlar değil. Libyada da demokrasi istediler ülke yıkıldı. İranda 2 kere aynısı denendi iran güçlü ülke sökmedi.
    Demokrasiymiş, insan haklarıymış yok sünnilermiş. Bu işleri başlatanların çok umurundaydı değil mi suriye halkı? Boru hattı meselesi var esadla anlaşılamayan konular var o adamın ipini çektiler türkiye, bae gibi ülkelerde bu işi körükledi.
    O ülkede milyonlar ölüp gitse gelişmiş ülkelerde zerre etkisi olmaz. Batılı devletlerin diğer ülkelere baskı yapmak için kullandığı argümanları gelip burada anlatmayın.
    Benim küçüklüğümde angola iç savaşı vardı, ruanda- brundi katliamları vardı. Afrikada millet birbirini palalarla doğrarken, keleşlerle deşerken milyonlar ölmüş ama televizyonda ayda bir gösterilir geçilirdi. Gariban ülke halkları kimsenin umurunda olmaz.

    yönetimi gasp etmek nasıl oluyormuş ben sana anlatayım çok bilmiş bey..

    1970 yılında baba hafız esed o dönem bütün baas partileri gibi askeri darbe ile yönetimi ele geçirir.. 1 sene içerisinde yapılan başkanlık seçimi ile başkan ilan edilir.. asker kökenli ve darbe ile gelen iktidar baskıları beraberinde getirir. çünkü darbe ile gelen iktidarı pekiştirmek bunu gerektirir.. Hama'da ateist hafız esad'ın kendisine muhalif binlerce müslüman kardeşler üyesini yaşlı genç çoluk çocuk kadın demeden sözde silahlı ayaklanma ayağına işkenceden geçirmesi üzerine başlayan olaylarda, göstericilerin üzerine hama ve humusta attığı bombalarla %99.9'u sivil olmak üzere 40 bin insanı katletmiş onbinlerce insanı yaralamıştı.. türkiye de de 40 senedir silahlı terör var ama türkiye hiçbir şehir merkezini havadan bombalamadı.. herneyse 1970'de darbe ile başlayan iktidar gaspı 2000 yılında kendisi geberene kadar devam etti. bilin bakalım yerine kim geldi.. tabi ki de oğlu beşşar esed.. yaklaşık 20 yıldır iktidarda.. yani 50 yıldır yani yarım yüzyıldır baba ve oğul bir ülkeyi terör estirerek yönetiyor ama pek bilmiş beyefendilere göre ülkede iktidar gaspı yok.. GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN? benim babam savaştan önce sene de az 7-8 kere suriyeye giderdi.. ülkedeki korku imparatorluğunu baas şebbihalarından insanların nasıl korktuğunu anlata anlata bitiremezdi..

    gelelim muhalif dediklerimizin abd kucağına oturmasına.. iddia bu yönde.. pek bilmiş beyefendi bu abd nin kucağından inmeyen PYD YPG 'nin afrinde imdadına giden kim? Esed militanları.. hangi abd.. hangi kucak.. sizin destekledi dediğiniz abd gerçekten destekleseydi eğer suriye muhalefetini, bugün suriyenin yarısı pyd nin değil suriyenin 5te4ü suriye muhalefetinin olurdu.. abd desteklemişmiş peh.. kendinizi kandırın..

    aslında size boşuna laf anlatıyoruz.. çünkü sizin vicdanınız çarmurlaşmış.. babası koca bir şehri günlerce bombalayarak yok etmiş ve 40 bin insanı katletmiş oğlu yarım milyondan fazla insanı çocuk kadın yaşlı demeden katletmiş ve kalkıp iktidarı mı bıraksaydı diyebiliyorsunuz.. üstüne bize mezhepçi diyip bu kömür vicdanınızı aklamaya çalışıyorsunuz.. elbet bu zulüm bitecek...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestanbul -- 5 Mart 2018; 19:43:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • İlk önce Hayırlı Akşamlar

    TSK/ÖSO birlikleri Cinderesi doğusundaki Kurayriyah köyünü terör örgütü YPG/PKK'dan ele geçirdi.

    BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samso


    quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man


    quote:

    Orijinalden alıntı: samso


    quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man


    quote:

    Orijinalden alıntı: phizikci


    quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man


    quote:

    Orijinalden alıntı: phizikci

    Evet tek bir meshebin tekelinde olan bir devlettir suriye ekonomide devletin üst kademelerinde vs. Bunu ben söylemiyorum biraz araştır ya hu bu arada. Yine evet Kendinden olmayan muhalefete zulm eden bir devlettir. Muhaberat meşhurdur. Hama da yapılanlar vs örnektir.

    Suriyedeki iç savaşın sadece bir aileye karşı olması gibi bir şey olsaydı esed çoktan gitmişti, benzerleri gibi. Sisteme karşı bir tepki var orada.Suriyenin batı kısımları neden isyana katılmadı acaba! Lazkiye ve tartus ta benzer bir iç savaş hali var mı örneğin? Esede karşı savaşan bir mesheptaşı grup var mı? Esed yanlısı milisler kimlerden oluşuyor?

    Halkın bir kaç farklı kesiminin gitmesini istemesi (ekonomik vs sebeplerden) bu gerçeği değiştirmez.

    Şeriatla vs de alakası yok bir meshebi öne çıkaran dikta yönetimi kısaca.

    Yaş müsait bu arada

    Muhalafet dediklerin ne muhalefetmiş ki kendi devletine silah çekip 6 yıldır savaşıyor.
    Irakta yıllarca azınlık sünniler iktidardaydı, bahreynde şii çoğunluğu sünniler yönetiyor bunların yıkılması da hoşuna gider herhalde.
    Sizin gibilerin derdi mezhepçilik yapmak. Kendi istediğin olsun diye türlü bahaneler uydurup durursunuz. Peki muhalif dediklerin kazansaydı o isyana katılmadı dediğin bölgelerde katliam olmayacaktı sanki.
    Bu isyan dediğin zımbırtı en çok türkiyeye zarar verdi. Milyonlarca nüfus geldi, kuzeyi kürt devleti oldu. Önceden bunların hiçbirisi yoktu.

    Lafı sağa sola çekmeyi bırakıp suriye dışından kendince örnekler uyduracağına suriyeden bahset. Söylediklerimin yanlışlığını dair örnekler ver varsa kanıt sun.

    Irak değil konumuz. Ama madem açtın konuyu söylediğin gibi saddam ve rejimi-destekçileri de meshepçilik yaptı petrol vs imkanlara rağmen refah içinde yaşatmak yerine zulm etti halkına ve Allah tan belasını buldu (ama tüm halk bunun acısını çekiyor). Suriyede olan bitende bundan ibaret. Benim yaptığım durum tespiti ama anlaşılan on ikiden vurmuş birilerini.

    Kendi halkına top namluları çevirmekten geçmişte de günümüzde çekinmeyen ve en büyük dostu olması gerekirken asalasından pkk sına kadar komşu ülkelerde kan döken meshepçi bir azınlık rejimimden bahsediyoruz.Sanki demokrasinin beşiği, insan haklarının tavan yaptığı bir ülkeymiş, ABD-Türkiye vs gibi ülkeler muhalafeti kışkırtmış iç savaş çıkarmış gibi salağa yatarak esed esed diye ağlıyanlardır asıl meshepçilik yapanlar sen ve senin gibilerdir.



    Geç onları bir kalem. Kendi halkı devletine silah sıkıyor ne halksa.
    Sen nerede gördün devletine isyan edip silah sıkıp karşılık görmeyen bir topluluk?
    İsyan eden hangi halkta devletin ordusuyla kafa kafaya savaşacak silah olur?
    Bugün aynı durum türkiyede olsa demek kürtler yapsa onları da haklı göreceksin. Yoksa işine geldiği gibi mi davranırsın? Onlar isyan etse kendilerini haklı çıkaracak bir sürü olay bulurlar.
    Ayrıca ortadoğuda demokrasiyle yönetilen, insan haklarının tavan yaptığı ülke vardı da biz mi bilmiyoruz? Batı mantığıyla burada demokrasi mi arıyorsun? Öyle bir kültür yok ama demokrasi arıyorsun öyle mi?
    Ona mezhep denir meshep denmez.
    Muhalif dediğin teröristler nasıl oluyor da o silahları buluyor onu da merak ettim? Ben tabanca bulamazken bu adamlar her türlü silahı buluyor ne ilginç. Başka ülkelerden destek görmezsen anca av tüfeği bulursun başka birşey bulamazsın.

    %10 luk nusayrilerin yönettiği %90 ı sünni olan suriye halkı ile Türkiye'de ki kürtleri bir tutmak ne alaka.. bu nasıl mantık.. türkiye hendek operasyonları yaptı evet ama bunu sivillere zarar vermeden yaptı.. adamlar helikopterden varil bombasını rastgele bırakıyorlar.. Türkiye asla böyle bir şeyi yapmaz.. kötü niyetli art niyetli mezhepçi bir yaklaşım bu..

    kaldı ki suriyede protestolar başladığında silahın s si yoktu.. esed denen canavar kalabalık gördüğü her yeri bombalaya bombalaya olayları buraya getirdi.. esed katildir yaptığı vahşettir. bunu söyleyemende kendi ruh dünyası içersinde vahşidir..

    Ya siz ne masallar anlatıyorsunuz? %10'luk nusayrilermiş. Mezhepçinin önde gidenisiniz. Kendi istediklerin iktidar olsun diye bu masallar çıktı.
    Kürt meselesine gelince isteseler çok güzel bahaneler bulunur. Kürtlerin devlet kurmak istedikleri yerde nüfusta çoğunluklar. Ayrıca yıllardır isyan halindeler.
    Hendek falan derken çocuksun herhalde. 90'larda zorunlu göç, köy yakmalar oldu. Bunlar taraflı değil resmen devlet tarafından kabul edilen işler. O devirleri gördük yaşadık. Pöhlerin köylere nasıl girdiğinin kaç videosu var eskiden.
    Suriyede protestolar başlamışmış.
    Bırakın bu işleri. Protesto falan bu işler sıradan toplulukların yiyeceği haltlar değil. Libyada da demokrasi istediler ülke yıkıldı. İranda 2 kere aynısı denendi iran güçlü ülke sökmedi.
    Demokrasiymiş, insan haklarıymış yok sünnilermiş. Bu işleri başlatanların çok umurundaydı değil mi suriye halkı? Boru hattı meselesi var esadla anlaşılamayan konular var o adamın ipini çektiler türkiye, bae gibi ülkelerde bu işi körükledi.
    O ülkede milyonlar ölüp gitse gelişmiş ülkelerde zerre etkisi olmaz. Batılı devletlerin diğer ülkelere baskı yapmak için kullandığı argümanları gelip burada anlatmayın.
    Benim küçüklüğümde angola iç savaşı vardı, ruanda- brundi katliamları vardı. Afrikada millet birbirini palalarla doğrarken, keleşlerle deşerken milyonlar ölmüş ama televizyonda ayda bir gösterilir geçilirdi. Gariban ülke halkları kimsenin umurunda olmaz.

    yönetimi gasp etmek nasıl oluyormuş ben sana anlatayım çok bilmiş bey..

    1970 yılında baba hafız esed o dönem bütün baas partileri gibi askeri darbe ile yönetimi ele geçirir.. 1 sene içerisinde yapılan başkanlık seçimi ile başkan ilan edilir.. asker kökenli ve darbe ile gelen iktidar baskıları beraberinde getirir. çünkü darbe ile gelen iktidarı pekiştirmek bunu gerektirir.. Hama'da ateist hafız esad'ın kendisine muhalif binlerce müslüman kardeşler üyesini yaşlı genç çoluk çocuk kadın demeden sözde silahlı ayaklanma ayağına işkenceden geçirmesi üzerine başlayan olaylarda, göstericilerin üzerine hama ve humusta attığı bombalarla %99.9'u sivil olmak üzere 40 bin insanı katletmiş onbinlerce insanı yaralamıştı.. türkiye de de 40 senedir silahlı terör var ama türkiye hiçbir şehir merkezini havadan bombalamadı.. herneyse 1970'de darbe ile başlayan iktidar gaspı 2000 yılında kendisi geberene kadar devam etti. bilin bakalım yerine kim geldi.. tabi ki de oğlu beşşar esed.. yaklaşık 20 yıldır iktidarda.. yani 50 yıldır yani yarım yüzyıldır baba ve oğul bir ülkeyi terör estirerek yönetiyor ama pek bilmiş beyefendilere göre ülkede iktidar gaspı yok.. GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN? benim babam savaştan önce sene de az 7-8 kere suriyeye giderdi.. ülkedeki korku imparatorluğunu baas şebbihalarından insanların nasıl korktuğunu anlata anlata bitiremezdi..

    gelelim muhalif dediklerimizin abd kucağına oturmasına.. iddia bu yönde.. pek bilmiş beyefendi bu abd nin kucağından inmeyen PYD YPG 'nin afrinde imdadına giden kim? Esed militanları.. hangi abd.. hangi kucak.. sizin destekledi dediğiniz abd gerçekten destekleseydi eğer suriye muhalefetini, bugün suriyenin yarısı pyd nin değil suriyenin 5te4ü suriye muhalefetinin olurdu.. abd desteklemişmiş peh.. kendinizi kandırın..

    Geçmişte ülkemizde bu esad versiyonlarından çok çekti. Bilirsiniz bu darbe meraklılarını. İşte onun temsilcileri ile sempatizanları boşuna esadçılık yapmıyorlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TSK/ÖSO birlikleri Cinderes doğusundaki Kurayriyah köyünü terör örgütü YPG/PKK'dan ele geçirdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Alex Ferguson

    TSK/ÖSO birlikleri Cinderes doğusundaki Kurayriyah köyünü terör örgütü YPG/PKK'dan ele geçirdi.

    Cinderes çevresinde 5 köy kaldı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya bu dünyadan teröristleri nasıl temizleyecegiz, amerikayi zerre sevmem ama amerikalı askerlere çok üzüldüm gerçekten...Allah'ım afrinde ki asker kardeşlerimizi korusun kollasin, inşallah bir an önce pislikleri temizleyip dönerler yuvalarina sevdiklerine bizlere...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne Esad çeteleri ne de ABD destekli terörist YPG/PKK itleri...



    Türk Ordusu ve müttefik unsurları Afrin’de kısa sürede asayişi sağlayıp özgürleştirecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samso


    quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man


    quote:

    Orijinalden alıntı: samso


    quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man


    quote:

    Orijinalden alıntı: phizikci


    quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man


    quote:

    Orijinalden alıntı: phizikci

    Evet tek bir meshebin tekelinde olan bir devlettir suriye ekonomide devletin üst kademelerinde vs. Bunu ben söylemiyorum biraz araştır ya hu bu arada. Yine evet Kendinden olmayan muhalefete zulm eden bir devlettir. Muhaberat meşhurdur. Hama da yapılanlar vs örnektir.

    Suriyedeki iç savaşın sadece bir aileye karşı olması gibi bir şey olsaydı esed çoktan gitmişti, benzerleri gibi. Sisteme karşı bir tepki var orada.Suriyenin batı kısımları neden isyana katılmadı acaba! Lazkiye ve tartus ta benzer bir iç savaş hali var mı örneğin? Esede karşı savaşan bir mesheptaşı grup var mı? Esed yanlısı milisler kimlerden oluşuyor?

    Halkın bir kaç farklı kesiminin gitmesini istemesi (ekonomik vs sebeplerden) bu gerçeği değiştirmez.

    Şeriatla vs de alakası yok bir meshebi öne çıkaran dikta yönetimi kısaca.

    Yaş müsait bu arada

    Muhalafet dediklerin ne muhalefetmiş ki kendi devletine silah çekip 6 yıldır savaşıyor.
    Irakta yıllarca azınlık sünniler iktidardaydı, bahreynde şii çoğunluğu sünniler yönetiyor bunların yıkılması da hoşuna gider herhalde.
    Sizin gibilerin derdi mezhepçilik yapmak. Kendi istediğin olsun diye türlü bahaneler uydurup durursunuz. Peki muhalif dediklerin kazansaydı o isyana katılmadı dediğin bölgelerde katliam olmayacaktı sanki.
    Bu isyan dediğin zımbırtı en çok türkiyeye zarar verdi. Milyonlarca nüfus geldi, kuzeyi kürt devleti oldu. Önceden bunların hiçbirisi yoktu.

    Lafı sağa sola çekmeyi bırakıp suriye dışından kendince örnekler uyduracağına suriyeden bahset. Söylediklerimin yanlışlığını dair örnekler ver varsa kanıt sun.

    Irak değil konumuz. Ama madem açtın konuyu söylediğin gibi saddam ve rejimi-destekçileri de meshepçilik yaptı petrol vs imkanlara rağmen refah içinde yaşatmak yerine zulm etti halkına ve Allah tan belasını buldu (ama tüm halk bunun acısını çekiyor). Suriyede olan bitende bundan ibaret. Benim yaptığım durum tespiti ama anlaşılan on ikiden vurmuş birilerini.

    Kendi halkına top namluları çevirmekten geçmişte de günümüzde çekinmeyen ve en büyük dostu olması gerekirken asalasından pkk sına kadar komşu ülkelerde kan döken meshepçi bir azınlık rejimimden bahsediyoruz.Sanki demokrasinin beşiği, insan haklarının tavan yaptığı bir ülkeymiş, ABD-Türkiye vs gibi ülkeler muhalafeti kışkırtmış iç savaş çıkarmış gibi salağa yatarak esed esed diye ağlıyanlardır asıl meshepçilik yapanlar sen ve senin gibilerdir.



    Geç onları bir kalem. Kendi halkı devletine silah sıkıyor ne halksa.
    Sen nerede gördün devletine isyan edip silah sıkıp karşılık görmeyen bir topluluk?
    İsyan eden hangi halkta devletin ordusuyla kafa kafaya savaşacak silah olur?
    Bugün aynı durum türkiyede olsa demek kürtler yapsa onları da haklı göreceksin. Yoksa işine geldiği gibi mi davranırsın? Onlar isyan etse kendilerini haklı çıkaracak bir sürü olay bulurlar.
    Ayrıca ortadoğuda demokrasiyle yönetilen, insan haklarının tavan yaptığı ülke vardı da biz mi bilmiyoruz? Batı mantığıyla burada demokrasi mi arıyorsun? Öyle bir kültür yok ama demokrasi arıyorsun öyle mi?
    Ona mezhep denir meshep denmez.
    Muhalif dediğin teröristler nasıl oluyor da o silahları buluyor onu da merak ettim? Ben tabanca bulamazken bu adamlar her türlü silahı buluyor ne ilginç. Başka ülkelerden destek görmezsen anca av tüfeği bulursun başka birşey bulamazsın.

    %10 luk nusayrilerin yönettiği %90 ı sünni olan suriye halkı ile Türkiye'de ki kürtleri bir tutmak ne alaka.. bu nasıl mantık.. türkiye hendek operasyonları yaptı evet ama bunu sivillere zarar vermeden yaptı.. adamlar helikopterden varil bombasını rastgele bırakıyorlar.. Türkiye asla böyle bir şeyi yapmaz.. kötü niyetli art niyetli mezhepçi bir yaklaşım bu..

    kaldı ki suriyede protestolar başladığında silahın s si yoktu.. esed denen canavar kalabalık gördüğü her yeri bombalaya bombalaya olayları buraya getirdi.. esed katildir yaptığı vahşettir. bunu söyleyemende kendi ruh dünyası içersinde vahşidir..

    Ya siz ne masallar anlatıyorsunuz? %10'luk nusayrilermiş. Mezhepçinin önde gidenisiniz. Kendi istediklerin iktidar olsun diye bu masallar çıktı.
    Kürt meselesine gelince isteseler çok güzel bahaneler bulunur. Kürtlerin devlet kurmak istedikleri yerde nüfusta çoğunluklar. Ayrıca yıllardır isyan halindeler.
    Hendek falan derken çocuksun herhalde. 90'larda zorunlu göç, köy yakmalar oldu. Bunlar taraflı değil resmen devlet tarafından kabul edilen işler. O devirleri gördük yaşadık. Pöhlerin köylere nasıl girdiğinin kaç videosu var eskiden.
    Suriyede protestolar başlamışmış.
    Bırakın bu işleri. Protesto falan bu işler sıradan toplulukların yiyeceği haltlar değil. Libyada da demokrasi istediler ülke yıkıldı. İranda 2 kere aynısı denendi iran güçlü ülke sökmedi.
    Demokrasiymiş, insan haklarıymış yok sünnilermiş. Bu işleri başlatanların çok umurundaydı değil mi suriye halkı? Boru hattı meselesi var esadla anlaşılamayan konular var o adamın ipini çektiler türkiye, bae gibi ülkelerde bu işi körükledi.
    O ülkede milyonlar ölüp gitse gelişmiş ülkelerde zerre etkisi olmaz. Batılı devletlerin diğer ülkelere baskı yapmak için kullandığı argümanları gelip burada anlatmayın.
    Benim küçüklüğümde angola iç savaşı vardı, ruanda- brundi katliamları vardı. Afrikada millet birbirini palalarla doğrarken, keleşlerle deşerken milyonlar ölmüş ama televizyonda ayda bir gösterilir geçilirdi. Gariban ülke halkları kimsenin umurunda olmaz.

    yönetimi gasp etmek nasıl oluyormuş ben sana anlatayım çok bilmiş bey..

    1970 yılında baba hafız esed o dönem bütün baas partileri gibi askeri darbe ile yönetimi ele geçirir.. 1 sene içerisinde yapılan başkanlık seçimi ile başkan ilan edilir.. asker kökenli ve darbe ile gelen iktidar baskıları beraberinde getirir. çünkü darbe ile gelen iktidarı pekiştirmek bunu gerektirir.. Hama'da ateist hafız esad'ın kendisine muhalif binlerce müslüman kardeşler üyesini yaşlı genç çoluk çocuk kadın demeden sözde silahlı ayaklanma ayağına işkenceden geçirmesi üzerine başlayan olaylarda, göstericilerin üzerine hama ve humusta attığı bombalarla %99.9'u sivil olmak üzere 40 bin insanı katletmiş onbinlerce insanı yaralamıştı.. türkiye de de 40 senedir silahlı terör var ama türkiye hiçbir şehir merkezini havadan bombalamadı.. herneyse 1970'de darbe ile başlayan iktidar gaspı 2000 yılında kendisi geberene kadar devam etti. bilin bakalım yerine kim geldi.. tabi ki de oğlu beşşar esed.. yaklaşık 20 yıldır iktidarda.. yani 50 yıldır yani yarım yüzyıldır baba ve oğul bir ülkeyi terör estirerek yönetiyor ama pek bilmiş beyefendilere göre ülkede iktidar gaspı yok.. GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN? benim babam savaştan önce sene de az 7-8 kere suriyeye giderdi.. ülkedeki korku imparatorluğunu baas şebbihalarından insanların nasıl korktuğunu anlata anlata bitiremezdi..

    gelelim muhalif dediklerimizin abd kucağına oturmasına.. iddia bu yönde.. pek bilmiş beyefendi bu abd nin kucağından inmeyen PYD YPG 'nin afrinde imdadına giden kim? Esed militanları.. hangi abd.. hangi kucak.. sizin destekledi dediğiniz abd gerçekten destekleseydi eğer suriye muhalefetini, bugün suriyenin yarısı pyd nin değil suriyenin 5te4ü suriye muhalefetinin olurdu.. abd desteklemişmiş peh.. kendinizi kandırın..

    aslında size boşuna laf anlatıyoruz.. çünkü sizin vicdanınız çarmurlaşmış.. babası koca bir şehri günlerce bombalayarak yok etmiş ve 40 bin insanı katletmiş oğlu yarım milyondan fazla insanı çocuk kadın yaşlı demeden katletmiş ve kalkıp iktidarı mı bıraksaydı diyebiliyorsunuz.. üstüne bize mezhepçi diyip bu kömür vicdanınızı aklamaya çalışıyorsunuz.. elbet bu zulüm bitecek...

    beni illaki konuşturdun sizin muhalif dedikleriniz Suriye askerinin kalbini yedi be kalbini isterseniz videosunu bulabilirsiniz sizin muhalif dedikleriniz 12 yaşındaki çocuğun acımasız ca başını kesti be başını lanet olsun böyle muhalifler benim o videoyu izlerken içim acıdı psikolojim bozuldu önceden bende muhalif destekçisiydim ama bu sahtekar medya herşeyi yanlış anlatıyor hem bana ne demokrasiden diktatörse diktatör benim hayat kalitem iyi olsun bana ne diktatorden ayrıca hiç bir yerde halkın çoğunluğunun desteklemediği lider 7 yıl DİRENEMEZ hem sen muhalifleri abd desteklemedi diyorsun bu bildiğin yalan muhalifleri Suriye'de kuran kim amerika Türkiye katar suudi arabistan ve batı ulkeleridir bakın 2013 Türkiye haklı olarak sınır ihlali yapan Suriye helikopterini düşürdü Türkiye bunda tamamen haklı ama pilotu ele geçiren muhalifler başını keserek katlettiler Suriye'de Allah aşkına esad iktidarı bıraksa yerine bu kafa kesicilermi gelecek.2017 dede Suriye Ordusu Su 22 si idlip te vuruldu uçak hataya düştü pilot hataya düşerek hayatını kurtarmıştı eğer idlipe dusseydi katledilecekti Ama her ne kadar Türkiye katil zalim esad desede pilotu Suriye hükümeti ne teslim etti işte medeniyet budur Eğer muhalifler gerçekten muhalif olsaydı alevileri insanları katlemeseydi adam akıllı savassaydı bugün herşey farklı olurdu Dünyada zulüm yapan yenilmeye mahkumdur tıpkı Suriye'de muhaliflerin yenildiği gibi.

    Esad Ortadoğu'nun en iyi antivirüs programı dır.İssam zahreddin yıllarca kusatma altında bulunan deyri zoru son nefesine kadar ışide karşı savundu işte vatan sevgisi budur . Ayrıca keseb katliamını araştırmanızı tavsiye ederim muhaliflerin gerçek yüzünü görürsünüz. Türkiye afrin operasyonunda sonuna kadarda haklıdır ösoyu desteklemesi birşey değiştirmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Afrin merkezinde, terör örgütü PKK üyelerinin cenaze törenlerine katılım oranı gittikçe düşüyor. Harekatın ilk günlerine nazaran katılım neredeyse yarı yarıya azalmış durumda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun bir kaç nedeni olabilir , tahmini olarak ;

    1- Bir kısmı kaçtı veya kaçmaya çalışıyor .
    2- Video ve fotoğraflarda çıkmak istemiyorlar çünki TSK ve ÖSO gelince bizi tanır bafiler diye korkuyor olabilirler.
    3- Ortalıklarda olursak bizide canlı kalkan yaparlar ve TSK ve ÖSO bizi bafiler diye düşünüyor olabilirler.
    4- Cenazeler de bizi gaza getirip öne sürüp bafiletebilirler diye düşüyor olabilirler.
    5- TSK ve ÖSO nun telef ettiği sayılar ve görüntüler ağır bir psikolojik bunalım yaratmıştır , bafi korkusu sokağa çıkamaz yapmıştır.
    6- Telef edilmeye gittikleri için merkezde adam azalmıştır.
    7- ?..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geleceği parlak aslanlarımızın 👍👍



    https://twitter.com/ayyildizorg132/status/970679678884294656?s=21

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Afrindeki tüm teröristler bafilense de bi için rahatlasa :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • twitter dan buraya nasıl video koyuyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hayaletx

    Bunun bir kaç nedeni olabilir , tahmini olarak ;

    1- Bir kısmı kaçtı veya kaçmaya çalışıyor .
    2- Video ve fotoğraflarda çıkmak istemiyorlar çünki TSK ve ÖSO gelince bizi tanır bafiler diye korkuyor olabilirler.
    3- Ortalıklarda olursak bizide canlı kalkan yaparlar ve TSK ve ÖSO bizi bafiler diye düşünüyor olabilirler.
    4- Cenazeler de bizi gaza getirip öne sürüp bafiletebilirler diye düşüyor olabilirler.
    5- TSK ve ÖSO nun telef ettiği sayılar ve görüntüler ağır bir psikolojik bunalım yaratmıştır , bafi korkusu sokağa çıkamaz yapmıştır.
    6- Telef edilmeye gittikleri için merkezde adam azalmıştır.
    7- ?..


    7.olarakta Ypg'nin cenaze merasimlerinden çok fazla fotoğraf çekmeyi yasaklaması olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 15091510151115121513
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.