Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (1498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45.543
Cevap
163
Favori
2.745.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
266 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14961497149814991500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    sonuna kadar katılıyorum olan ölen suçsuz insanlara oldu bu arafa bi aralar öso nun destekçisi abdydi Esad'a karşı abd ösoyu kurmuştu ama sonra baktı öso yapamıyor bu işi onun yerine terörist pkk yı desteklemeyi başladı abd den müttefik falan olmaz adamı hemen satarlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷
  • Afrin PÖH’ten selam var!

    Allah yardımcıları olsun bozkurtların...


    BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷

    Düzenleme: Aslan parçalarının yüzleri gizlenmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerosoldreams -- 4 Mart 2018; 2:2:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esad süper falan fıstık masallarını geçin. Suriye PKK sı onlarca yıldır var ve Suriye tarafı Amanoslardan sızıp terör saldırısı gerçekleştiriyor ülkemize. Yıllardır Bahoz denen terörist Esad'ın has yaveri. Suriye PKK sının temelini Esad iç savaştan önce attı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 3 Mart 2018; 23:11:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat1981pls

    Sizce bunu iran kabul edermi?

    İran tabiki bunu kabul etmez. Ben sadece suriyede en sağlıklı dönüşümün bu şekilde olabileceğine inanıyorum. Önümüzdeki günler aylar ve yıllar ne getirir ne götürür belli olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ustauydu

    sonuna kadar katılıyorum olan ölen suçsuz insanlara oldu bu arafa bi aralar öso nun destekçisi abdydi Esad'a karşı abd ösoyu kurmuştu ama sonra baktı öso yapamıyor bu işi onun yerine terörist pkk yı desteklemeyi başladı abd den müttefik falan olmaz adamı hemen satarlar

    Bu saatten sonra hala Rusya'nın Esad'dan vazgeçeceğini düşünmek, hayal dünyasında yaşamak gibi bir şey olur. Mevcut durumda ÖSO ve türevlerinin Esad'la anlaşması, YPG kanadının Esad'la anlaşmasına göre çok daha zor bir konu. Bunu tersine çevirmek Suriye'nin bölünmesini engellemek adına bize çok gerekli. Bakın daha Afrin'deki harekatı bile kılı kırk yararak yapıyoruz. Menbiç'e müdahale etmek, hele Fırat'ın doğusuna müdahale etmek, hiç öyle kolay bir hamle değil. Ya ABD ile ortak bir yol bulacağız ya da Esad, Rusya, İran üçlüsüyle bir şekilde anlaşıp, Suriye'deki bölünmeyi ve Fırat doğusunda yeni bir devlet kurulmasını engellemeye çalışacağız. Tabi bu arada muhalifler ile rejim arasında arabulucuk yapmamız gerekiyor.

    Şu an doğal olarak çok fazla Afrin'e odaklanmış durumdayız ama diğer taraflarda gelişen süreç hızla Suriye'nin bölünmesine doğru gidiyor. Zaten kolu kanadı kırık Esad'ın Fırat'ın doğusuna saldırması ve başarı elde etmesi mümkün değil. Deyre Zor'da yoklama yaptılar, ABD çok şiddetli karşılık verdi.




  • Her şey bir yana o tünelleri iyi ki yapmışlar savaş bittiğinde inşa edilecek şehirlerin kanalizasyon ağı hazır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde bugün baya ilerleme olmuş. Bonus olarakta baya iranmilisi indirmişiz.

    Hatta deyrizorda daeş ile ypg çatışma çıkmış kayıplar vermişler.


    AKIYORRRR
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuklacini

    Haksız olan tarafı ne ? İç savaştan önce vergiler mi yüksekti ,işsizlik mi vardı,açlık kuralık mı vardı.Devlet durduk yere sivil vatandaş mı öldürüyordu hayır hiç biri yoktu.Birileri bunlara Esad hep kaymak yiyor sıra sizde şimdide siz biraz kaymak yiyin biz sizi desteklicez diyip gaz verdi.Ellerine yüzlerine bulaştırıp yok oldular.Geriye ne kaldı 'El Kaide,İşid,PKK,JTS' kaldı.Şuan bile muhalifler kendi içinde savaşıyor Halepte.Türkiye şuan tükürdüğünü yalamamaya çalışıyor ama nafile.

    Halkın %13 ü olan bir meshep halkın tamamına hükmediyor, 40 yıldır tek adam rejimi. Devletin kritik mevkilerine, rantın bol olduğu iş alanlarına kendilerinden başkasını yanaştırmıyor. 1982 de halkı topa tutmuş bir rejim katliam ustası. Böyle düzene isyanetmemek için sürekli kafanın güzel olması gerekir. İstismara çok açı. Ayrıca iç savaş öncesi isviçre veya norveçten farksız bir suriye tasvir etmişsin. Ha ABD İsrail oyunu var mı var onu diyin, biz de bu oyuna balıklama atladık Onun dışında Suriye rejimi haklı demek sorunu çok basite indirmek ya da soruna yanlı (rejim tarafından) bakmak olur.

    Ayrıca 1980 lerden beri pkk nın en büyük destekçisidir bu rejim. Şimdi rejimle işbirliği yapsaydık ypg olmazdı vs de bu açıdan çok geçerli değil.

    Aşağıdaki tehditren sonra biraz geri durdular ama p.ç p.çtir.

    https://www.youtube.com/watch?v=sNIIGqPPC8w




  • Esad ve ahalisi yıllarca PKK'ya her türlü desteği verdi. Türkiye Esad'a atacağı tekme için karışıklığı fırsat bildi mezhep farklılığı ve sinir tanımayan sivil katliamı da olunca verdi odunu. Tabiki ABD nin de desteğini alarak.



    Fakat ABD ye guvenmenin sonucu olarak o odunun çoğu Esad'a geri kalanı da bize girdi. Bölge ateş çemberine döndü, kara delik gibi herkesi içine çekti en fazla da bize zarar verdi.



    Esaddsn öç almanın sonucu yanlış politikaların da etkisiyle çok pahalıya patladı. Esad devrildikten sonra Suriye'nin kuzeyinde neler olacağı tahmin edilemedi israillogullari unutuldu.



    Esad'ın katil olduğu doğru, şehrin üstüne rastgele varil bombalarını atan, kimyasal kullanan hastane bombalayan biz değildik. Bunları gören hükümette ki bunları her mide kaldırmaz verdi veristirdi.tabi bundan sonra tukurdugunu yalamak zor.



    Hükümetin simdilik Rusya aracılığıyla Esad'la veya onun takımıyla iletişime girmesi doğru. Çok geç bile kalındı.

    Bunun devam etmesi ve ABD gelecek için ne diyorsa tersinin yapilmasi gerekiyor. Cunku istediklerinin tamami ne yazikki bize fena halde dokunuyor. Bu adamlar burdayken özerk bölge için herşeyi deneyecekler.



    Afrin operasyonu önemli bir operasyon ama sonuca ulaşmak için kucuk bir adım. İşimiz oldukça zor.



    Şuan kaç tane ülkeyle savaşıyoruz? Liste yapılsa dolaylı dolaysız bir düzine belki daha fazla ülke yazılır.Allah Türk milletine Tsk ya güç kuvvet versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • phizikci P kullanıcısına yanıt
    Çok düşünülmeden Turkiye merkezli düşünüp yazmışsın o yüzden konuyu kirletmemek ve senle tartışmamak için bazı şeyleri yazıp üstüne düşün.

    1)Demokrasiler ülkesi Türkiye'de rantı şuan kim yapıyor ? İktidar yanlıları.

    2)Savaştan öncesine kadar Esad sunni kesime saldırıyor vs haberler çıkmıyordu.Müslüman ülkerin hepsinde mezhepçilik vardır sorun teşkil eder.

    3)Suriye Pkk'nın en büyük destekçisi olabilir zamanında doğaldır.Aynı coğrafyada komşu olduğunun ülkenin gelişmesini mi bölgede hakimiyet kurmasını mı istiyeceksin.
    ^
    4)Kırk yıldır tek adam devri demişin şuan Orta Doğuda nerdeyse tek adamla ya da darbeyle yönetilmeyen arap devleti yok araplar arasında gelenektir iç savaşta muhalifler kazansa bile demokrasi gelmeyecekti kendinizi kandırmayın .En güzel örnek Libya'dır tek adamı devirdiniz ne oldu ?

    Kendin bile demişsin ABD ,İsrail oyunu var mı yok mu diye insan düşünür muhalif kesme kim gaz verdi kim ayaklandırdı diye.Burda Rejime karşı oyun düzenleyen ABD ,İsrail madem bunların karşısıtın Rejime düşmanlar Rejim tarafını desteklemen gerekmez mi ?




  • aerosoldreams kullanıcısına yanıt
    Yüzler buzlu değil.Lütfen fotoğrafı sil bende cevabı silicem
    Yada yüzleri buzla tekrar koy
    #edit Bu arada (göktürkçe) semboller,amblemler yapıştırmak yasaklanmıştı ama pek takan olmamış galiba :D
    #edit2 !!!ARKADAŞLAR ASKERLERİMİZİN VİDEOLARINI,RESİMLERİNİ YÜZLERİNİ BUZLAMADAN KOYMAYIN!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nowo -- 4 Mart 2018; 0:23:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blizzard Days

    O değilde bugün baya ilerleme olmuş. Bonus olarakta baya iranmilisi indirmişiz.

    Hatta deyrizorda daeş ile ypg çatışma çıkmış kayıplar vermişler.


    AKIYORRRR

    Şuan daesin ypg li leşi alması pek hayra alamet değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TSK'ya bağlı olduğu tahmin edilen ZMA ağırlıklı bir konvoy Öncüpınar'dan Azez'e girmiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TSK destekli ÖSO birlikleri Afrin kırsalındaki Kerkli ve Ali Bedirli köylerini terör örgütü YPG/PKK'dan ele geçirdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷

    ypglilerin racoyu 1 günde kaybetmesinin nedeni
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    Tartışma yok ortada sen bir şey yazmışsın cevaben tüm forum ziyaretçileri için bir şeyler yazdım, yanıltıcı bir yazıya karşı. Hedefim sadece sen değilsin yani. Ayrıca yazdıkların içinde yazıma karşılık olacak bir şey yok demagoji yapmışsın.

    Türkiye deki rant konusunda haklısın da Türkiyede rantı yapanlarla suriye rejiminin niteliklerinin-yaptıklarının ne alakası var. Türkiye ye misilleme inat olsun diye mi tek meshep tek adam rejimi kuruldu suriyede. Rant her yerde var öyleyse esed ve ahalisi haklı bunu mu diyelim. Türkiyedeki durumu mu savundum ya da iktidara destek mi verdim bir yazımda bir yerlerde, bu ne heyecan. Esed i eleşitirmek demek iktidar yanlısı mı olmak demek?

    1982 hama, iç savaştan önceydi.

    "Suriye Pkk'nın en büyük destekçisi olabilir zamanında doğaldır.Aynı coğrafyada komşu olduğunun ülkenin gelişmesini mi bölgede hakimiyet kurmasını mı istiyeceksin. "demişsin. Burada da esed haklı yani bravo .O zaman ABD de haklı israilde ve hatta bizde haklıyız muhalifleri desteklemekle. suriyenin zayıflamasını istemişler istemişiz. illa savunacaksın değil mi esedi, haklı çıkaracak bir yol bulacaksın illa, bu ne esed aşkı?

    Diğer arap ortadoğu ülkeleride aynı, katliamcı tek adam ülkesi. böylece esed bir kez daha haklı çıktı hatta pürü pak oldu.

    mat ettin beni cevap verecek halim kalmadı sana, sende haklısın esed de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phizikci -- 4 Mart 2018; 0:54:5 >




  • Arkadaslar benim telefonda yuklediginiz resimlere tikliyorum resim bulunamadi diyor yokmu caresi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat1981pls kullanıcısına yanıt
    mobile.donanimhaber.com'dan girmeyi deneyin.
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    Anlamadim uygulamasinimi yukleyecem?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14961497149814991500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.