Bildirim
Barbekü soslu yumurtalı domuz bacon yaptım [SS'li]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
Mesaj
-
-
Görsel olarak ben pek beğenmedim. Afiyet olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa.berk
Görsel olarak ben pek beğenmedim. Afiyet olsun.
80 gram 12 lira ööööğğğğğğ
Kırmızı et daha uygun be hocam :D -
hiç iştah açıcı gözükmüyor xocam keşke ayrı ayrı yapsaydınız -
domut eti yiyen dişisini kıskanmaz -
dünyanın hemen her yerinde en ucuz etlerden biri ama bizde 80 gramı 12 lira. bunun kaburgası güzel oluyormuş barbekü sosla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 25 Mart 2017; 3:53:17 > -
hocam çok güzel olur ama malesef pahalı. domuz sosisi değilse bu ürünleri türkiye'de yemenin bir anlamı kalmıyor. 12 liraya dana jambon + cheddar baya zengin bir tabak mantıklı ama
yanında da barbekü sos ile eşlik edecek şerbetçiotu yüksek bira ile harika gider. mesela bir gara guzu amber ale olabilir. -
Görüntüden kaybettin Bir gün bende denemek istiyorum domuz etini -
domuz eti vs içki. kim alır? -
quote:
Orijinalden alıntı: bladeGny
domuz eti vs içki. kim alır?
Bence:
Kuzu>dana>içki>balık>domuz>tavuk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yumurtayla bacon ayrı daha iyi gidiyor. Ben önce baconu kendi yağında kızartıyorum. Sonra yumurtanın yanında ısırarak yiyorum. Seninkiler düzgün kızarmamış bile. Patates bira ve bacon iyi gider.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X