Şimdi Ara

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı (Ana Konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu adam ertuğrul değil miydi, burda barbaros mu.

  • Jeolog. kullanıcısına yanıt

    Oruç reismis


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Özgü®

    Oruç reismis

    kimlik bunalımı yaşamaz inş

  • Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 1. bölüm:


    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcıyoutube
    Midilli’den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan dizi; Sipahi Yakup Ağa’nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatacak. #BarbaroslarAkdenizinKılıcı bu akşam 20.00’de TRT 1’de! Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı fragmanlar için tıklayın… https://youtu.be/xZByOJSXtHU Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı Resmi Facebook Sayfası (Official Facebook Page): https://www.facebook.com/barbaroslardizi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı Resmi Twitter Sayfası (Official Twitter Page): https://twitter.com/BarbaroslarDizi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı Resmi Instagram Sayfası (Official Instagram Page): https://www.instagram.com/barbaroslardizi/ ——————————— TRT 1 Sosyal Medya Hesapları: https://www.facebook.com/TRT1/ https://twitter.com/trt1/https://www.instagram.com/trt1/https://www.youtube.com/TRT1/
    https://www.youtube.com/watch?v=oTijzsB8jpM&t=1s
  • Arkadaşlar ilk bölümü nasıl buldunuz? Ben genel anlamda başarılı buldum ve ileri de daha da başarılı olacağını düşünüyorum. Ama tabii ki yapıcı eleştirilerde de bulunmamız gerekir. Bu arada senaryosu da güzel olmuş. Tek bir başrolün etrafında dönmüyor bütün dizi.




    Benim hoşuma gitmeyen birkaç husus şu şekilde.




    -Helessa Helessa Barbarossa diye başlayan sözlü müzik hiç iyi olmamış. Süper kahraman çizgi filmi müziği gibi olmuş.


    -Deniz efektleri pek de gerçekçi olmamış.


    -Tapınak şövalyelerinin örme zincir zırhları hiç gerçekçi deği kağıt gibi görünüyor.


    -Ulaş tuna yerine Barbaros Hayreddin Paşayı başkası oynayabilirdi. İmajı da pek hoşuma gitmedi sakalları biraz daha uzun olsaydı daha iyi olurdu.


    -Bazı oyuncular yapmacık.


    -Eski Türkçeye fazla dikkat edilmiyor.

  • Uzun süre sonra Türk dizisi takip etmeye başladım. (Hem de 2 tane, L&M) Barbaros çok sevdiğim bir atamdı, sırf o yüzden izleyeyim dedim. Genel manada beğendim, izlemeye devam edeceğim, eleştirilerim ise aşağıda:


    Dizi aşırı uzundu, bu yüzden boş diyaloglar ve konularla doluydu. Dolu dolu olsa istediği kadar uzun olsun sorun yok.

    Deniz ve gemi efektlerinin efekt olduğu aşırı belli.

    En gıcık olduğum konu ise Hızır'ın tek başına düşman içine girmesi. Bu tarz durumlar olayı mantık dışına çıkartıp, bir anda ben tarihi dizi mi izliyorum yoksa hayal ürünü mü diye sordurtuyor size. Aynı hatayı Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı FSM'de de yapmışlardı. Dizi tutmadı zaten.

    Bir de fantastik - mistik şeyler neden katıyorsun tarihi diziye?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IraArel -- 23 Eylül 2021; 10:7:27 >
  • çöp

  • Çöp Diyen Arkadaşlara Kimse Silah Zoruyla İzletmiyor. Daha 1.Bölümdeyiz Dizi Daha Oturacaktır Zamanla TRT Zaten Mümkünse Tarih Dizisi Yapmaya Devam Etsin Tv8 Yapmaz :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

    Bu kadarına da art niyet'ten başka ne denilebilir ki artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2. bölüm 2. fragmanı:


    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcıyoutube
    Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı fragmanlar için tıklayın… https://youtu.be/xZByOJSXtHU Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı Resmi Facebook Sayfası (Official Facebook Page): https://www.facebook.com/barbaroslardizi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı Resmi Twitter Sayfası (Official Twitter Page): https://twitter.com/BarbaroslarDizi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı Resmi Instagram Sayfası (Official Instagram Page): https://www.instagram.com/barbaroslardizi/ ------------------------------------ TRT 1 Sosyal Medya Hesapları: https://www.facebook.com/TRT1/ https://twitter.com/trt1/ https://www.instagram.com/trt1/ https://www.youtube.com/TRT1/
    https://www.youtube.com/watch?v=NXrIjrawwUs
  • IraArel kullanıcısına yanıt

    Dizi hep böyle uzun olacağı için hep aynı sorunlarla karşılaşacak. İnatla 1 saat yapmıyorlar şöyle dizileri. Yahu benim anlamadığım bir dünya oyuncu var set ekibi var arkadaş neden isyan etmiyorsunuz yetişemiyoruz diye?

  • Şuan dizi güzel gidiyor. Beni bayağı sardı. Dövüş sahneleri de bayağı güzel.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IraArel -- 30 Eylül 2021; 23:38:35 >
  • Akadaşlar hepinizin malumu dizi beklenen çıkışı yapamadı. Bunun herkesin bildiği birçok sebebi var uzun uzun yazmaya gerek yok. Bu şekilde devam ederse dizi erken final yapar. Ama yapımcı bazı önlemler almış. Yönetmen ve senaristler değişti. Bunun ilk meyvelerini bu akşam ki yani 6. bölümde umarım görebiliriz. Bana kalırsa dizide değişmesi gereken birçok şey var, görüntü yönetmeni gibi. Bir de haçlı şövalyelerinin örme zincir zırhlarını hala göremedik. 15 kişiyle yapılan savaşlar izledik. Türkiyenin en yüksek bütçeli dizisi olarak tanıtıldı ama bir çok baştan sağma var. Dediğim gibi umarım olmaz ama böyle devam ederse erken final olur. Bu akşam ki bölümün ön izlemesini de aşağıya bırakıyorum.


    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcıyoutube
    Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 6.Bölüm Özet Baba Oruç ve tayfası, zulme uğrayan köylüleri kurtarıp yeniden yelken açarlarken, Kara Korsan adıyla deryalara tekrar dönen Antuan tarafından saldırıya uğramışlardı. Baba Oruç ve leventler bu saldırıdan sağ kurtulabilecekler mi? Öte yandan Hızır ve Niko, Eshter’i yakalamış fakat Radko’nun da tuzağına düşmüştü.. Hızır ve Niko bu saldırıdan kurtulabilecekler mi? Radko, Eshter’i İskenderiye’den çıkarabilecek mi? Isabel’in, Baba Oruç’un evine yapılacak baskını ifşa etmesi ve Radko tarafından açıkça tehdit edilmesi üzerine kızının saklandığı yetimhaneyi adamlarıyla basan Sylvio geri dönüşü olmayan kararlar mı alacak? İshak’la karşı karşıya kalan Sylvio durumu ne kadar ileri taşıyacak? Perdenin arkasında kuklalarını yöneten Pietro, hem Eshter’i ele geçirip hem de Baba Oruç’u bertaraf ederek nihai hedefine yaklaşmak için o büyük adımı atmayı başarabilecek midir? Tüm bunların yanı sıra Baba Oruç’un tuzağa düşmesi İskenderiye sokaklarında nasıl yankılanacak? Oruç’u Isabel’den kıskanan Despina, Baba Oruç’un başına gelen bu hadiseler yüzünden sorumlu tutacağı Isabel’e karşı nasıl bir tavır takınacak? Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı fragmanlar için tıklayın… https://youtu.be/xZByOJSXtHU Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı Resmi Facebook Sayfası (Official Facebook Page): https://www.facebook.com/barbaroslardizi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı Resmi Twitter Sayfası (Official Twitter Page): https://twitter.com/BarbaroslarDizi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı Resmi Instagram Sayfası (Official Instagram Page): https://www.instagram.com/barbaroslardizi/ ——————————— TRT 1 Sosyal Medya Hesapları: https://www.facebook.com/TRT1/ https://twitter.com/trt1/ https://www.instagram.com/trt1/ https://www.youtube.com/TRT1/
    https://www.youtube.com/watch?v=EN6g4nWar-g



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 21 Ekim 2021; 19:9:51 >




  • Son bölüm diğerlerine göre bayağı kötüydü.

    Ağır çekim, bakışma sahneleri vs iyice arttı.

    Diziden soğutuyor direk. Önceki bölümlerde telefonu elimize almazken, kola almaya mutfağa giderken bile koşarak gidip gelirken son bölümde telefon elimizden düşmedi.

    Bu boş sahneler insanı soğutuyor. Başka bir şeyle ilgilenmeye başlayınca da, dizinin havasına yeniden kapılamıyorsunuz.

  • 28.10.2021'de ki bölüm güzeldi.

    Dövüş sahneleri epey güzel. Beklemiyordum açıkcası.

  • Yüksek maliyete karşılık düşük reyting nedeniyle dizinin sezon sonunda final yapması bekleniyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.