bir çogu insanın koxpla 75 lwl kastıgını görünce kendi kendime kızdım dedim ben eşşekmiyim nie elle kasayım.66 lwl e kadar koxp kullanmadan pre almadan manuel kastım DERSİMLİDEWRİMCİOZ ile.sonra bir arkadaşım 65 lwl asas aldı.Koxp la 2 haftada 74 lwl oldu.bunu görünce iyice içerlendim werdigim emeklere yazık dedim.66 lwl de ilk defa pre aldım.pre ile kasmak kolay oluyor,dabi parti bulursan:).pre ile 1 haftada 67 oldum .Sonra bir clana girdim 62 lwl bir arkadaş wardıı ben 67 iken.Adam 1haftada lwl 70 oldu .Hep bug yapardı ismi lasım deil ama o arkadaşda bir ara bu forumda idi.artık canıma tak etti.koxp açtım ben de 68 lwl oldum.Bana dedilerki gold pre ile ban yemessin. Buna inandım,inanmaz olaydım.ncs bastım nick i JameLs koydum. bi gün harbylerde koxp kurarken bi baktım yanımdaki tüm koxperler oyundan düşmeye başladı.İçeme kurd düşmüştü zaten dedim ban geliyor:) sonra dc oldum normal charım ile oyuna giremiyordum 68 lwl olan JameLs ile ama aynı ıd deki yan char ile oyuna girebiliyordum.letter attım bunun sebebi nedir die. adamlar third party tools die karşılık werdi. İşin koyan tarafı benim bu charı bilegimin hakkı ile 67 lwl e kadar kasmam 1 lwl koxp kullandım charı gözetim altına alıp da nasıl banlıyorlar.Aynı işlemi başka arkadaşıma da yaptılar o 70 lwl e kadar koxp la kastı char gözetim altına alındı.Ama ban yemedi ben nasıl yedim. Neyse artık anladım ki bu oyuna emek wermeye degmez.Çünkkü werdiginiz EMEGİN KARŞILIGINI alamıyorsunuz. dersimlidewrimcioz ile çektigim son videolar. Not:bi 72 lwl olsaydım bir çok warriora hesap sorucaktım ama neyse artık.
hepinize çok teşekkür ederim koydugum videoları izlediginiz için.
ben yaşadıgımı sizinle paylaşmak istedim(hani ban ban ban diyenler olur die bildiklerimi ve ögrendiklerimi sizinle paylaşayım dedim.sakın gold pre ye güwenmeyin)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme