Şimdi Ara

Bankkart 250 üstü 25 lira puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
25
Favori
21.442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Babalar günü 250 üstü 25 lira gideri var

    Bankkart 250 üstü 25 lira puan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Arkadaşlar mesajı yanlış anlamanızı istemem fakat promosyon bütçeleri sınırlıdır banka 100 bin promosyon vereceğim der ve bütçesini öyle ayarlar 200 bin TL promosyon alan müşterileri varsa bunun nedeni araştırır ve faydaları kısar geçmişte bunun örneklerini bindiğimiz dalı keserek hepimiz şahit olduk onun için yazılacak şey var yazılmayacak şey var bunun muhasebesini DH üyelerinin bilmesi gerekir.
    Arkadaşlar Merhaba;

    Sizlere sormak istediğim bir kaç soru var ?

    Sadece bu konuda 3 tane destroyer var benim görebildiğim

    "pesimist05" "jujuuu" ve "D. B. Cooper" bunlardan ilk ikisi destroyer alanında doktorasını bitirmiş doçentliğe hazırlanırken sonuncusu henüz asistanlık yapıyor,abilerine yetişmeye çalışıyor.

    Sorum şu bunlarla baş etmenin hiç bir yolu yok.Bunlar forumdan uzaklaştırılsalar bile(öyle bir şey hiç bir zaman olmaz burası özgür bir platform,hatta birileri bunlara sinirlenip küfür filan eder olan onlara olur) yeni hesap açıp yine kaldıkları yerden devam ederler yani bu forum olduğu sürece bunlarla bu mecrada baş etme şansımız yok.

    İşin kötü tarafı bunların paylaştığı hiç bir bilgi/açık kendi keşfettikleri yöntemler değil.Hep iyi niyetli paylaşmayı seven üyelerin paylaştığı yöntemler,bunların yaptığı iyi niyeti kötüye kullanmak.Kendi keşfettikleri bir şeyi paylaşmıyolar.

    Kampanyalar bittiği için rahatsız olan yüzlerce üye var en son herkes hatırlayacak Mayıs ayının başında E-tuğrul patladı.Devamı da gelecek...

    Bunların olmadığı bir telegram ya da watsapp grubu kurulamaz mı ? Sadece PM'den link paylaşımı yapılsa ve sadece belirli üyeler alınsa ve yine sadece banka kampanyaları paylaşılsa olmaz mı ?

    Linkleri forum üzerinden paylaştığımız anda da işin bütün espirisi bitiyor.Mesela geçenler forumdan bir arkadaş bana az kişinin kullandığı bir bankanın kampanya grubunun whatsapp linkini özelden gönderdi.Bunun gibi çözümler üretebiliriz.

    Bunlarla mücadele etmenin tek yolu geri çekilmek,teşbihte hata olmaz yer altına inmek.

    Düşünün adamlar müşteri hizmetlerini bile arıyo,üşenmiyolar hiç

    Evet arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.

    Saygılarımla..
    Arkadaşlar Tekrar Merhaba

    Önceki mesajımda "pesimist05" "jujuuu" ve "D. B. Cooper" adlı 3 üyenin destroyer olduğundan ve sıcak fırsatlara zarar verdiğinden bahsetmiştim.

    *İçlerinden pesimist05 adlı üye bana attığı özel mesajda eskiden kısaltma yaptığını ama artık kullanmadığını görsellerle anlatmış.

    *jujuuu adlı üye ise benim yazdıklarımın sadece kısaltmalarla ilgili olduğunu,kısaltmalar yerine açık açık yazıldığı için tepki verdiğim sonucuna varmış.

    Bu üç destroyer'a bir yenisi daha eklendi "iPioSs"

    Arkadaşlar burada kimseye bilgiçlik yapmak gibi bir niyetim yok ancak durum gittikçe kötüye gidiyor.Yukarda ifşa ettiğim(jujuuu'nun ne olduğunu zaten bütün forum biliyor,onu ifşa etmiş sayılmam) 4 arkadaş bankaların veya bankacıların hiç bir şekilde buraya bakmadığını düşünüyor.

    İşe biraz matematikle devam edelim

    Türkiye'de 6 Katılım Bankası 3 Devlet Bankası 11 tane de Türkiye'nin hemen hemen her yerinde şubesi olan özel banka var(Yapı,Akbank,İş,Garanti,Deniz,QNB,TEB,Şeker,Anadolu,İng,Fiba)(Odeabank,Hscbc,ICBC,ABank... gibi bankaları dahil etmedim)

    Bankacılık sektöründe çalışan yaklaşık 200 bin kişi var.
    https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/bankacilik-sektorunde-188-bin-837-kisi-calisiyor/1727472#:~:text=T%C3%BCrkiye%20Bankalar%20Birli%C4%9Fi%20(TBB)%2C,bin%20837'ye%20geriledi%C4%9Fini%20bildirdi.

    Bunların %1'i bankaların kampanyalarını değiştirebilecek kadar yetkili olsa ve onların da %1'i dh sıcak fırsatlardan haberi olsa bu 20 kişi yapar(zaten ana akım 20 banka var en fazla) ve en kötü ihtimalle hepsi ayrı bankalarda olsa bütün açıkları öğrenirler ve önlem alırlar.(zaten önlem almaları da mantıklı olur bankalar ticari bir kuruluş,hayır kuruluşu değil)

    Ben tabii ki bu forumu Cem Yılma'ın dediği gibi CIA takip ediyor filan demiyorum ama hiç mi bankacı takip etmiyor ve bu takip edenlerden hiç mi bir tanesi bir şeyleri değiştirebilecek/önlem alacak kadar yetkili veya yetkili birini uyaracak kadar zeki değil ?

    O zaman sormak istiyorum bu arkadaşlara kampanyalar/fırsatlar neden bir bir bitiyor ? Önceki mesajımda örnekte verdim Mayıs ayı başında E-Tuğrul patladı,Geçen Kasım ayında Altungold patladı.

    Arkadaşlar en kısa sürede bunların olmadığı bir platform oluşturmazsak,bunların "açıklarını yazabilecekleri kampanya" bile kalmayacak.


    *jujuuu adlı üye yine kısaltmalara tepki gösterdiğimi düşünecek ama şimdiden canı sağolsun ne diyeyim

    Saygılarımla...

    İyi Forumlar.
    Öncelikle Merhaba;

    Size hitaben yazdığım iki mesajda da kullandığım kelimelere çok dikkat ettim ama sizin bana hitaben yazdığınız iki mesajda üslubunuz ortada.Kesinlikle kavga aramıyorum,klavye delikanlılığı da yapmıyorum sadece uyarmak istiyorum.

    Keşke mesajınızda asgari nezaketi gösterseydiniz,sizin gibi deneyimli bir üye yazdığınız 2 mesajı tekrar okuduğunda ne demek istediğimi anlayacaktır.

    Gelelim meseleye;

    25 TL puandan olmadım,bende işlemi tamamlayıp puanı kazandım,ortada bir kayıp yok.Hak etme meselesine gelirsek Hamlet'in dediği gibi "that is the questions" . İkimizde aynı durumdayız,birbirimizen farklı değiliz(sizin de aynı şekilde kampanyayı tamamladığınızı düşünüyorum)

    İkinci mesele;

    İlk mesajı 10 gün önce ikinci mesajımı da 1 hafta önce attım ve bilerek etiketlemedim yine de mesajı gördünüz.Sıcak fırsatlarda ki her konu ister istemez herkesin dikkatini çekiyor.

    Son olarak da eğer 25 TL'yi illa da göndermek istiyorsanız sizden ricam sokak hayvanlarına mama alınız,onların daha fazla ihtiyacı var hem konuyu tatlıya bağlamış oluruz.(Sosyal mesaj da vereyim)

    İş bu yazdıklarım hakaret ya da sataşma içermemekle birlikte sadece uyarı amacı taşımaktadır.

    Saygılarımla...
    Daha önceleri yazıyorum işte ha ha nolcak yha diyenlerin hepsi bankalar engelleme koyunca arazi oldular,arkalarından da bu forumda çok yazıldı,çizildi,sövüldü.Burdaki kıdemli forumdaşları dinlemeyenler yarın öbür gün yine arazi olacak,haklarında yazılacak çizilecek,buna kızıp söven blok yiyenler olacak,böyle devam edip gidecek kısır döngü
  • Vay iyi hoş da bu bankanın puanının geçtiği yer yok. 125 Bankkart lira var. Fakat gelin görün ki bunun geçtiği bir site bulamadım. Bilen varsa yazabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon kampanyasıyla birlesir sanırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anneler gününde yaptığı kampanyayı yapmış. Teşekkürler.
  • Amazon ile birleşir 350/75 baya iyi Amazon için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • omeeeeer kullanıcısına yanıt
    Site bilmiyorum fakat A 101 den bugün 126 bankart lira harcadım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok güzel bir kampanya. Haber verdiğiniz için teşekkürler hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En baba kampanyayi ziraat yapti tebrikler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazonu değerlendirmeyenler için on numara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu gibi hiçbir yerde geçmeyen puanları turna.com a atıyorum bakiye olarak, hem silinmiyor, uçak bileti alırken kullanıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Koçum Ziraat. Devam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar geçen gün Amazon’da 350 TL harcama yapmaya çalıştım fatura adresi de ekli olmasına rağmen bi türlü işlem yapamadım kart türüyle mi alakalı anlamadım bankart mastercard fakat kredi kartı özelliği yok çözüm yolu varsa ve yazan olursa teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 12 Haziran 2020; 0:18:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • omeeeeer kullanıcısına yanıt
    site bende bilmiyorum bilen varsa yazsın ama migros,şok ve lcw da kullanılıyor.
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Daha önce amazon dan alisveris yapmış birinin hesabından kendi kartinizla ödemeyi deneyin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lionking85 L kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler çözüm yolu bu olabilir çünkü o hesaptan hiç alışverişim yoktu sabah islem yapılmış başka hesapla deneyecegim çok sağolun hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Eyvallah olur İnşaallah

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.