|
öncelikle herkese merhaba , 250.000 tutarında 24 ay ihtiyaç kredisi çektiydim çekerken faiz oranı benim için önemli değildi ara ödeme yapıcağımı bildiğim için faiz oranı sadece rakamlardan ibaretti fakat bankaya ara ödeme yapmaya gittiğimde dekontu aldığımda “faiz tutarı” altında bir para alındığında şok oldum.İş bankası’nın bu yaptığı yasal mı ? Bankada bir kaç kişiyle konuştum “biz müdahale edemiyoruz bizim sistemimize bu şekilde düşüyor” deniliyor Ara ödeme yapmamın sebebi neticede bankaya fazla faiz ödemek istememem değil mi ? Neticede ben bankayla aramdaki bağı biran evvel koparmak ilişkimizi kesmek için ödemiyormuyum bu parayı ? Ne kadar yatırırsam direk “anapara”’dan düşmesi gerekmez mi ? Faiz ödemek istesem zaten düzenli taksit öderim ayrıca ödediğim paranın içinden taksidi de çekin desem anlayacağım fakat taksidi ayrı ara ödemeyi ayrı yapıyorum zaten anlam veremedim bilgi sahibi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi bankayı bbdk veya tüketici hakları vs gibi yerlere şikayet edip bu dekontu anaparadan düşülmek üzere düzenletebilirmiyim yaptıkları ne kadar yasal ne kadar etik ? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolerra -- 22 Ağustos 2026; 17:15:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler