Şimdi Ara

Bankada yaşadığım rezillik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün bir bankaya Kredi danışmak için gittim sıra aldım kartımla beklemeye başladım. Toplam 4 adet gişe var o kadar yavaş çalışıyorlar ki bekleyenler umutlarında değil. Bende biraz çabuk olurmusunuz hanfendi insanlar sizi bekliyor dedim. Oda bekleyeceksiniz bende bekliyoruz ama sohbetinizi beklemek zorunda değiliz dedim. Kadın da alisacaksiniz gibi küstahça laf etti bende alışmak zorunda değiliz insanlar koyun gibi siz buna alışmışsiniz dedim sizle muhatap değilim dedi bende siz kimsiniz ki benle muhatap olsanız ne olur olmasanız ne olur dedim. O sırada kimse bana destek olmadı bekleyenlerden ve kadın bana size hakaret davası açım de görün dedi hiçbir hakaret etmedim oradaki güvenlik te evet bende şahidim dedi banka müdürü olduğunu düşündüğüm adamda izliyor. Sinirlendim kalktim gittim. Bu kadın bana iftira atip zaten banka olduğu müşterisi olduğum banka olduğu için bana iftira atıp dava açarmi? Açarsa kendimi nasıl savunabilirim beyler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Nick mekan uyumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak etme dava filan açamazlar, gişecinin maaşı yetmez avukat tutmaya. bu arada hangi banka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir cacık olmaz kafanı takma ama kadınlarla tartışmaktan kaçın boşver hiçbir zaman uzatma. Ayrıca hakaret davası diyelim ki açtı sen hakaret etmediğini söylüyorsun bankada görüntüleri istersin Bir avukat tutup herşey ortaya çıkar. Kadın hasta ruhlu biriyse böyle bir şeye kalkışır ama sanmam olursa da birşey olmaz takma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniz bank hocam Hocam zaten kesinlikle ağzımdan en ufak bir küfür hakaret içeren Bir söz çıkmadı. Kadın hastaydı resmen garip bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dava falan açamaz.ramına harddiskine çomak soktuğum falan dememişsin. onun da harddiski bilgisayarı normal çalışmış fakat ssd ye geçiş yapmamış.
    bu durumda bi cacık olmak. bankayı değiş hajı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ne diyorum

    Bir cacık olmaz kafanı takma ama kadınlarla tartışmaktan kaçın boşver hiçbir zaman uzatma. Ayrıca hakaret davası diyelim ki açtı sen hakaret etmediğini söylüyorsun bankada görüntüleri istersin Bir avukat tutup herşey ortaya çıkar. Kadın hasta ruhlu biriyse böyle bir şeye kalkışır ama sanmam olursa da birşey olmaz takma.
    Hocam valla haklısın keşke hiç tartışmaya gitmeseydim birde kadın olunca uğraşılmiyo ben müşteri olarak uyarmak hakkım insanlar koyun gibi ses Seda yok. Ben konusucunca suçlu oldum birde bana insanları kışkırtmayin gibi küstahça laf etti. Midem bulandı kafama gün boyu taktım valla hocam bir iftira atsa bankadaki diğer çalışanlarla beraber ne olur diye düşündüm. Dediğiniz gibi görüntüleri isterim izleyin hiçbir şekilde hakaret içerikli küfür vesaire ağzımdan çıkmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bunun adı bankada rezillik değil ki, bunun adı "Ben sıra beklemeyi bilmiyorum.". Kardeşim, Türkiye'de yaşıyorsan öyle ya da böyle paşa paşa sıra bekleyeceksin, bunun başka bir alternatifi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok pek sanmam böyle saçma sapan birşey olacağını ama burası Türkiye olursa Bir avukattan yardım alırsın durumun yoksa devlet avukat atar. Bir insana iftira atmak öyle kolay değil birde bu kapalı bir mekanda Bir bankada gerçekleşen bir durum. Güvenlik kameraları görüntülerini isteme hakkınız var tabiki. Birşey olmaz merak etme böyle bir olayı gün boyu kafana takıp bütün gününü mahvetmene değmez dostum korkma bu kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ne diyorum

    Yok pek sanmam böyle saçma sapan birşey olacağını ama burası Türkiye olursa Bir avukattan yardım alırsın durumun yoksa devlet avukat atar. Bir insana iftira atmak öyle kolay değil birde bu kapalı bir mekanda Bir bankada gerçekleşen bir durum. Güvenlik kameraları görüntülerini isteme hakkınız var tabiki. Birşey olmaz merak etme böyle bir olayı gün boyu kafana takıp bütün gününü mahvetmene değmez dostum korkma bu kadar.
    Sağol hocam ya moral verdiniz inanın gün boyu hatta hala bu olay kafama takıldı birde benim sahip çıkanım yok hocam yalnızım kimsem yok. Böyle bir şey olursa bir gariban olarak ne halt ederim
    dedim gariban derken çevre yok birşey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekmek arası melemen -- 30 Ekim 2019; 22:48:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Valla hocam haklısın salaklık bende burası Türkiye beklemek ses etmemek lazım ne yapalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkarıp gişeye vursaydın ses çıkaramazlardı
  • hicbisey olmaz raad ol bankacıyım uğraşmayız oyle şeylerle 😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spitzig

    hicbisey olmaz raad ol bankacıyım uğraşmayız oyle şeylerle 😀
    Hocam ne bilim valla kafam takıldı zaten hiçbir şekilde hakaret etmedim. Zaten anca iftira atıp öyle bir dava açabilir. O yüzden baya moralim bozuldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.