< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
0 850 222 83 88 arayın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Çok takma. Bu senaryo defalarca tekrarlanacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idefixoxo -- 25 Kasım 2020; 0:19:10 > |
|
|
|
Teb marifetliyi 3.kez kullanıyordum ve oran %14 dü Dün Kapat aç yapmak istediğimde karta bağlı hesap var dedi kaldırdım, tekrar marifetli açtım oran %13 den açıldı Bu gün baktığımda değişen bir şey yok yine %13 yani 15,5 alalım derken 13 e düştük. Bir de önceden kartta 3500 tutarken şu an Banka Kartı/Ana hesap bakiyesi 0(sıfır) TL görünmekte. Arka planda bakiyenin 3500 eksiğine mi faiz uyguluyor tamamına mı anlamadım. Ya da tekrar bir karta bağla işlemi mi yapmak gerekir nasıl yapılır o zaman %15.5 a döner mi bilemedim. Yani, daha önce kullandıysanız benim gibi risk almayın derim... |
|
|
|
Degerli musterimiz, 25.12.2020 tarihinden itibaren, Avans Hesap (Kredili Mevduat Hesabi) aylik akdi faiz orani %1.59, gecikme faiz orani ise %1.89 olarak guncellenecektir. Iyi gunler dileriz. B001 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Garanti bankası sanırım. |