Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: etax , arnold34 , arnold34 , Erol1903 , xlv , victorybicer Daha Az
6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 13 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü4 Mobil
5 sn
87.968
Cevap
2.027
Favori
7.734.115
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43954396439743984399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar Anlamadım herkes bişiler yazmış. En iyi ilk 3 hangi banka?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rebellionnn R kullanıcısına yanıt
    Enpara tarafında bugüne dair hesap açılışlarında 32. gün tatil gününe denk geldiği için hesaplar 34 günlük açılıyor, yarın açanlar için de 33 olacak haliyle.

Vakıfbank ya da herhangi bir yerde valörlü hesap başlatmayı düşünen arkadaşlar valör haftasonuna denk gelirse 1 gün mü yoksa 3 gün mü vadesizde kalacak emin olan teyit eden varsa yazabilir mi? Cuma günü 1 gün valörlü hesap açılışı yapmak gibi bir senaryoda düşünebilirsiniz soruyu.

• freakism F kullanıcısına yanıt

Evet, EnPara'nın 32 günlük sabit hesabı tatile denk geldiği için 34 gün oluyor ama tabii ki 34 günün faizini de dolu dolu veriyor :) Vakıfbank gibi %45 oran gösterip hesap açılış anında valör oyunu yapmıyor.

Demek istediğim aslında şuydu; hesap açarken EnPara "32 gün" harici bir tarih seçilemiyor, ben vadeli hesaplarımı belli bir tarihte toplamaya çalışıyorum ama EnPara ile olmuyor bu. (Ya da ben tarihi değiştirme yöntemini bulamadım)

Vakıfbank'ın Cuma günü açılışta valör durumunu ise bilmiyorum, denemeye değer, yarın bakıp buraya yazacağım.

Hesabınızda hiçbir tutar olmasa da yazıp hesap açılışı aşamasına kadar gelip valör durumunu görebiliyorsunuz.

%45 oran gösteren Vakıfbank, saat 14:00'ten sonra açılan hesaplarda bir de şunu yapıyor:

Bugün: T

Hesap başlangıcını otomatik olarak T+1 yapıyor ve % 44 oran veriyor

Başlangıcı T +2 seçerseniz ancak %45 oran veriyor. 2 gün valör oluyor.

Tüm bunlara bakarak diyebilirim ki %99 ihtimalle Cuma açtığınız hesabın valörü Pazartesi günü olacaktır. (Yarın teyit edip buraya yazacağım).

• PasaZadeciler P kullanıcısına yanıt

İlk mesajda hesaplama formülü var.

Alıntı

metni:
    Pasif Bakiye HesaplamaOran 48Ana para 1999000Pasif bakiye 90000
    48x90000÷1999000=2,161
    48-2,161= %45,839 aldığınız faiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Vakif cuma günü valorlu aciyor yani p.tesi baslatiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

1 yıl %39'dan bağlanır mı acaba, buradan şunu mu anlamalıyız, 1 yıllık süreçte faizler %40 altına düşmeyecek?

• Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

• faizi beğenmeyen dolara abanmış..

bloomberght
    Döviz mevduatlarında 1,5 yılın en hızlı artışı
    https://www.bloomberght.com/doviz-mevduatlarinda-1-5-yilin-en-hizli-artisi-3742705
  • digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt

Yıl sonu faiz 30-35 bandında olur zaten...

• Getirfinansin 1m limitine takildim 2m uzeri parayi enparaya aktaracagim 3 seferde. 32 gunluk mevduat yapacagim. Enparada para bosta durmasin diye birikim hesabi actim 36 veriyor. Digerleri gibi vadesize ayirma yapiyormu birikim hesabi. 2 gun burda degerlendirecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 27 Şubat 2025; 15:31:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • social kullanıcısına yanıt
    Hayır, yapmıyor.

Nays hesabınız varsa bir miktar daha çekebilirsiniz masrafsız olarak. Birikim hesapta pasif bakiye yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 27 Şubat 2025; 15:37:28 >

Sıkıntı zaten size özel %45 vadeli mevduat deyip,siz parayı taşıyıp hesap açana kadar öğrenemiyorsunuz 1 gün valörlü 45,valörsüz 44 olduğunu...

En başta bunu belirtmedikleri için de bizleri yanıltmış,kandırmış oluyorlar.

Hatta benle ilgilenen şubedeki müş. tem. bir kaç kere dile getirdim.

Koskoca devlet bankası bile böyle ali cengiz oyunlarına tenezzül ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 27 Şubat 2025; 15:41:6 >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Önceki sözleşmeyi göremediğim için ben de ne değişmiş çıkamadım hocam. Değişen kısımla ilgili ayrıca bir açıklama da yapmamışlar.

Karşılaştırma yapan olursa bilgi alabilirsek seviniriz.

• renkli hesap faizi 6 mart ppk sından sonra düşmeyecektir diye tahmin ediyorum önden fiyatladılar indirimi. 48 de kalır gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moldova_lover

Yıl sonu faiz 30-35 bandında olur zaten...

o zaman 1 yıl 39'dan bağlamak mantıklı olur mu emin olamadım.

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    sorunuzun cevabını bilmiyorum ama; 6aydan kısa vade %15 , 1 yıla kadar %12, 1 yıldan uzun %10 stopajlı bilgi olarak ekliyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 27 Şubat 2025; 17:11:52 >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

faizler sürekli iner ve dolar da aylık 1 lira artışlarla devam ederse, dolar mevduat faizinden daha getiri sağlayacak yatırım aracı olacak diye düşünmüş olabilierler.

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt
    Sanmam. Hayırlısı diyelim.

birikim hesabı yüzde 40 veriyor 1,5 üstüne

• 
Sayfa: önceki 43954396439743984399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.