Bildirim
banka kartı ile alış-veriş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
valla değişken bir durum.Benim staj yerinde verilen İNG banka kartımla internet üzerinden alışveriş yaparken akbank ne banka kartımla alışveriş yapamıyorum.. _____________________________ JetSiki -
Kartın ve web servisinin 3D Secure hizmeti olması gerekiyordu galiba. Ama Garanti'nin sanal kartıyla da dijital bir kredi-kartı oluşturulabilir, bu klon kartla normal şekilde para transferi yapılabiliyor. _____________________________ 
PlayStation dediğin balık etli olmalı!!! {FAT Kasa PS Destekçisi}PSN ID: Ozikoo -
İş Bankası ve Ziraat kullanıyorum bu kartlarla internetten alış veriş yapılıabiliyor. Bazı siteler kart numarası ve şifre ile alışveriş imkanı sunarken bazıları da havale yöntemini uyguluyor. Her ikisi de netten alışveriş ama ilk söylediğimi yapabilmen için 3D Secure özellikli olmalı kartın. _____________________________ 
Bu saatten sonra sende fırtına bile kopsa, bende yaprak oynamaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Q7ahg
arkadaşlar daha önceki konulara baktım ama hepsi çok eskiydi; şimdiye kadar teknoloji ilerlemiştir diye düşünüyorum. banka kartları ile internet üzerinden alış-veriş yapılabilir mi? eğer gerekirese banka kartı ban asya nın ve daha bu senenin başlarında çıkartdım.
Evet yapılabiliyor (yani sanırım) ben de geçen sene sormuştum tek çekim olarak kullanabiliyormuşsun bir tek. Yani kartında o ürünün bedeli veya daha fazlası varsa alabiliyorsun ürünü. Birde finansbankın banka kartı kredi kartı yerine de geçiyor istersen onu da alabilirsin.(reklam amacıyla yazmadım)_____________________________

Steam: PeerNet
Oo\SKYLINE/oO -
quote:
Orijinalden alıntı: PeerNet*
quote:
arkadaşlar daha önceki konulara baktım ama hepsi çok eskiydi; şimdiye kadar teknoloji ilerlemiştir diye düşünüyorum. banka kartları ile internet üzerinden alış-veriş yapılabilir mi? eğer gerekirese banka kartı ban asya nın ve daha bu senenin başlarında çıkartdım.
Evet yapılabiliyor (yani sanırım) ben de geçen sene sormuştum tek çekim olarak kullanabiliyormuşsun bir tek. Yani kartında o ürünün bedeli veya daha fazlası varsa alabiliyorsun ürünü. Birde finansbankın banka kartı kredi kartı yerine de geçiyor istersen onu da alabilirsin.(reklam amacıyla yazmadım)
özür dilerim arkadaşlar yanlış yazmışım. banka hesap kartı diyecektim özür dilerim.
Abi 3D secure falan yalan. Çoğu sitede yok öyle bi özellik. En basitinden genç olarak paypal,steam gibi platformlardan alışveriş yapmaya kalksan yok yapamıyosun. Garanti sanal kart güzel bu konuda. _____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PeerNet*
quote:
Evet yapılabiliyor (yani sanırım) ben de geçen sene sormuştum tek çekim olarak kullanabiliyormuşsun bir tek. Yani kartında o ürünün bedeli veya daha fazlası varsa alabiliyorsun ürünü. Birde finansbankın banka kartı kredi kartı yerine de geçiyor istersen onu da alabilirsin.(reklam amacıyla yazmadım)
özür dilerim arkadaşlar yanlış yazmışım. banka hesap kartı diyecektim özür dilerim.
Banka hesap kartı ile banka kartı aynı şey değil mi?
Benim bildiğim aynı şey. Eğer öyleyse dediğim gibi sitelerden tek çekim olarak alışveriş yapabiliyor(muş)sun.

Steam: PeerNet
Oo\SKYLINE/oO
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler