Şimdi Ara

Banka Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar/abiler ben 15 yaşındayım kendime banka kartı çıkartmak istiyorum çünkü yüzmek için gittiğim yerde girişlerde para kesimi için banka kartı kullanmamı söylemişlerdi ininal ve paypal kartın geçmediğini söylediler ve internette bazı bankaların kartlarına bakıp araştırdığımda bazıları bu kartların yıllık veya 6 ayda 1 ücreti olduğunu vs söylemişti ben sadece yüzmeye girerken ve arada sırada internetten alışveriş için kullanacağım kartı sizce hangi bankadan hangi kartı almam daha avantajlı.
    teşekkür ederim

• aidatı kart kullanım ücreti olmayan kredi kartları var ama yaşın daha 15miş verirler mi bilmem. internetten de başvurulabiliyor kartlara. onaylanıp onaylanmadığına bakabiliyorsun 1-2 gün içinde. ama sen banka kartı demişsin öğrenci olduğunu düşünerekten banka kartı verebileceklerini düşünüyorum ama o dediğin yerde ücreti ödemek için banka kartı kullanacaksan içinde para olması lazım. ama kredi kartın olsa ondan geçsen en geç 1 ay içinde karta ödeme yapman lazım. umarım halledebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ovelek -- 22 Mart 2016; 13:23:20 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.