Şimdi Ara

***(BANIM KALDIRILDI)***Overwatch Tarafından Haksız Yere Banlandım!** (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
7.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mianfei

    Hileden mi yedin chat ve voiceteki davranışlarındam değil di mi ? Okumadım steamin yazısını. Neden yediğin yazıyor mu ?
    Evet hocam hileden dolayı yedim maalesef. Konudaki görselde yazıyor, oyun içi de "convicted by overwatch - majorly disruptive" yazısı yazıyor kırmızı bir şekilde. Bende ilk önce hileden dolayı olduğunu düşünmedim, griefing'ten dolayıdır diye düşündüm ona bile nasıl olur diye düşünürken internette araştırınca şok oldum resmen..
  • Ana sayfada görünce Overwatch oynuyorsun sandım cs go'ymuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasap11

    maç kayıtları belirli bir süre tutuluyor. bir süreden sonra serverlardan üzerinden siliniyor. Mesela sondan 7. maçınızı indirip izlemek istediniz. Belirli süre aşımında maç kayıtlarını siliyor ve maçın önizlemesi hariç bir daha erişemiyorsunuz maça.

    Az buçuk tahmin edersiniz hocam hangisi olduğunu.İnceleiyn maçlarınızı. Şanşlı anların bol olduğu maçlardan biri. Kill sayısı önemsiz kalıyor bazen.

    Alıntıları Göster
    Anladım hocam, zaman bulunca bakarım oyunlarıma. Zaten çok az oyun oynadığım için son oyunlarımdan biri olmalıdır herhalde değil mi? Yoksa 3 ay önceki oyunumdan şuan ban yemiş olabilir miyim?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyberZone12

    Bu mesaj silindi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .M.S.A.



    Alıntıları Göster
    Oynayışını merak ettim video falan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mianfei

    Oynayışını merak ettim video falan var mı ?

    Alıntıları Göster
    Hocam daha öncede dediğim gibi aim olarak iyi olduğumdan dolayı yediysem ondan yemişimdir diyorum. Şuan vaktim yok ancak akşam son oynadığım maçlara bir göz atıp banı yediğim maçlar bunlar olabilir diye birkaç tanesini buradan paylaşabilirim. Vakti olan varsa bakar, fikrini söyler ama bu konu ben hile miyim konusu değil, ben kimseye hile yapmadığımı ispatlamaya çalışmıyorum sadece başıma gelen şey hakkında bilgi almak istediğim için açtım konuyu. Biliyorum %99 açılmayacak banım ama açılması lazım, yani o kadar ticket filan açıyorum mailler atıyorum bir yetkili 2dk ayırıp suçlu bulunduğum maçı izlese yeter zaten. Hile yapmadığın halde ban yemek koyuyor insana. Mesela VAC ban yeseydim tabiki yine uğraşırdım ama bu kadar üzülmezdim, kullandığım bir programı hile algılamış yapacak bir şey yok derdim. Birde ban S.S.S bölümünde banlar kalıcıdır steam destek kaldıramaz yazmışlar. Madem kalıcı ban atıyorsun, bu sistemin kusursuz olması lazım madem değil ticket'lar ile ilgileneceksin! Sinirlendim yine..




  • haksız yere banlandım diyorsan mümkün olan son maçlarının demolarını ve sslerini atmalısın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 4 Haziran 2018; 9:39:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banın açılmaz ise olacaklar şu:

    Beni istemeyeni ben hiç istemem diyecekken gidip yeni hesap almak yeniden oyun satın almak.



    Adamlar kar için kurulmuş bir şirket sonunda stratejiileri de bu. Overmach diye bir sistem kurmuş hem işçiliği bedavaya getiriyor. Hem de kendi banlamamış oluyor jürisi oyuncular. Sende yırtındığınla kalıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mmde oynayıp proflardan iyiyim demek nedir hocam? Esea veya faceittekiler mm globalin çok çok üstünde oynuyor. Bende mm globalken eseaya geçtim şuan esea üzerinde rank B. 60 hz monitor yetmiyor, fps drop giriyor. İyi bir pc ve 144hz monitor şart esea ve faceit için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum böyle bir durum başıma gelir diye plan programımı yaptım anında o bilgisayarı rafa kaldırıp hemen dava actırırım bılgısayara dokunmadan bilir kişiler incelesin diye maddi ve manevi dava cakarım bir araba bir de ev alırım o arada bir bilgisayara malolur bana :) Hep aklımda.
  • Benimde rütbem silinmişti oyunu bıraktım, tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2018 oynamayın şu oyunu artık. Adamlar tek oyun dahi yapmadan senelerdir skinlerle para kazanıyor. Bir çok ünlü oyun firmasından dahi daha çok para kazanıyor,üstelik bu firmalar her sene yeni oyun çıkartanlar. Ama ben olsam bende oyun yapmazdım nasıl olsa para geliyor,nasıl olsa hala oynanıyor. Sonrada yok niye half-life 3, dota 3,yeni cs çıkmıyor.Adamların daha canlı desteği bile yok,derdini anlatacak yerin yok en basit örneği bu konu.Ne diyeyim müstehak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 4 Haziran 2018; 10:39:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f0rest

    haksız yere banlandım diyorsan mümkün olan son maçlarının demolarını ve sslerini atmalısın :)
    Atarım demoları atmasına ama neden atmalıyım? Ben yardım amaçlı açtım konuyu, forumdakileri inandırmak için değil. Farzedin ki ben banlanmadım, sadece merakımdan soruyorum hile yapmadan overwatch ban yiyen biri neler yapabilir? Daha önce benzer durumu gördünüz mü diye?

    Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam önceden seninle birliktede maç oynamıştık, yani sende benim suç ortağımsın..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zencefi1

    Banın açılmaz ise olacaklar şu:

    Beni istemeyeni ben hiç istemem diyecekken gidip yeni hesap almak yeniden oyun satın almak.



    Adamlar kar için kurulmuş bir şirket sonunda stratejiileri de bu. Overmach diye bir sistem kurmuş hem işçiliği bedavaya getiriyor. Hem de kendi banlamamış oluyor jürisi oyuncular. Sende yırtındığınla kalıyorsun.
    Yok hocam bu benim hesabım, manevi değeri var, ne yapıp ne edip açtırmaya çalışacağım. Ola ki açılmadı, başka hesaptan da oynamam oyunu. Cs'yi cs yapan valve değil topluluktur zaten, düşünün ben bile oyundaki hileleri azaltmaya katkı yapmak için sık sık overwatch izliyordum, aklımın ucundan geçmezdi bir gün kendimin de banlanacağı. Demek ki sistem kusursuz değilmiş..
  • Son 10 maçının demo linklerini at hocam.
  • Hesaptan çok AKye üzüldüm, StatTrak™ Onaylı Leşler: 79558.

    Geçmiş olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrdiedangels

    Mmde oynayıp proflardan iyiyim demek nedir hocam? Esea veya faceittekiler mm globalin çok çok üstünde oynuyor. Bende mm globalken eseaya geçtim şuan esea üzerinde rank B. 60 hz monitor yetmiyor, fps drop giriyor. İyi bir pc ve 144hz monitor şart esea ve faceit için
    Hocam lütfen yorumlarımı okuyun sonra cevap yazın. Ben mm oynayıp prolardan iyiyim demedim, ben mm oynamayıp aim konusunda pro seviyesinde olduğumu söyledim ne var bunda? Yahu "Yanlış anlaşılmak istemiyorum ancak" diye başlayıp bir cümle kurdum herkes de yanlış anladı. Bu tepki verenleri de hiç anlamıyorum, ilk defa mi gördünüz oyunu? Pro seviyesinde aim'im olduğunu düşünüyorum dedim, millet artık pro oyuncuları gözünde ne kadar büyüttüyse böyle tepki gösteriyorlar bana karşı.

    Ben dün gece overwatch tarafından hile kullandığım gerekçesiyle banlandım. Yani global-supreme rankındaki ow derecesi güvenilir insanlar benim maçlarımı izleyip bu hile demişler. Aim mi dediler wallhack mi dediler bunny yapıyor mu dediler bilmiyorum. Ama bu üçünden biri olduğu kesin yani griefing vs. söz konusu değil. Bunny zaten yapmıyorum, wallhack ile suçlandığımı da düşünmüyorum, geriye bir tek aim kalıyor. Ben hile kullanmadım kimseyi de kullanmadığıma inandırmak gibi bir niyetim yok. OW ban yedim, aim'imin de iyi olduğunu biliyorum, heralde bundan dolayıdır demek istedim. Yani haksız banım için mazeret arıyorum acaba ne olabilir diye..




  • .M.S.A. kullanıcısına yanıt
    yanlış hatırlıyorsun. oynamadık

    laf kalabalığı yapma. demo atıyorsan at yoksa hilesin bu kadar basit

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ElcaseJaws

    Dostum böyle bir durum başıma gelir diye plan programımı yaptım anında o bilgisayarı rafa kaldırıp hemen dava actırırım bılgısayara dokunmadan bilir kişiler incelesin diye maddi ve manevi dava cakarım bir araba bir de ev alırım o arada bir bilgisayara malolur bana :) Hep aklımda.
    Hocam sizin bahsettiğiniz vac-ban benimkisi ise overwatch ban. Vac-banda anti-cheat sisteminizde hile yazılımı olduğunu görürse direk vac-ban yiyorsunuz, sizinki biraz uç bir düşünce ve ancak vac-ban durumunda yapılabilir dediğiniz. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celonfix

    Yıl olmuş 2018 oynamayın şu oyunu artık. Adamlar tek oyun dahi yapmadan senelerdir skinlerle para kazanıyor. Bir çok ünlü oyun firmasından dahi daha çok para kazanıyor,üstelik bu firmalar her sene yeni oyun çıkartanlar. Ama ben olsam bende oyun yapmazdım nasıl olsa para geliyor,nasıl olsa hala oynanıyor. Sonrada yok niye half-life 3, dota 3,yeni cs çıkmıyor.Adamların daha canlı desteği bile yok,derdini anlatacak yerin yok en basit örneği bu konu.Ne diyeyim müstehak.
    Hocam sağolun yorumunuz için ama katılmıyorum size. Bir game developer olarak bende projelerimde aynı mantıkta ilerliyorum valve ile, herkes böyle zaten, yapacak bir şey yok maalesef. Herkes en az gider ile en fazla kazancı elde etmeye çalışıyor, sonuçta mali kazanç beklentisi olan bir şirket, hayır kurumu değil. Ve arz talep meselesi hocam, millet istiyor, mobil platformdaki ücretsiz oyunlardaki oyun içi satın almalarda milletin harcadığı paraları duysanız inanamazsınız. Milyonlar harcayıp, hl3 çıkarıp üç beş kar edeceğine adamlar sıfır maliyet ile skin yapıyor, birde aynı skin için her satın almadan %5 kar ediyor, toplulukta oyunu ayakta tutmaya çalışıyor. Dediğiniz gibi sizde olsanız sizde böyle yapardınız..




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.