Şimdi Ara

Band Of Brothers

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Band of Brothers'ın The Pacific dışında dizisi varmı ?

• Band of Brothers dizi mi yapıyormuş? Vay be. Biz Band of Brothers'ı dizi olarak biliyorduk.
  • Konuyu açan arkadaş soruyu yanlış sormuş.Band of Brothers ve The Pacific dışında bu tip dizi var mı?diyecekti sanırım

cevabı: benim bildiğim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 4 Haziran 2010; 17:29:42 >
  • Generation Kill var.
  • yok soru aslında doğru Kardeşler Takımı The Pacific var birde Band of Brothers var linklerini veririm isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergo93

yok soru aslında doğru Kardeşler Takımı The Pacific var birde Band of Brothers var linklerini veririm isterseniz.

Bu ilk sorundan daha karışık olmuş be dostum...

Hem konuyu açan olarak "var mı?" demişsin. Sonra kendi soruna cevap verip "var. isteyene linklerini veririm." demişsin.

Kardeşler takımı ile Band of Brothers aynı dizi. Biri İngilizcesi diğeri Türkçesi. Pasific ise ayrı bir dizi. Ortak noktaları iki dizinin de yapımcıları aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 4 Haziran 2010; 19:26:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergo93

yok soru aslında doğru Kardeşler Takımı The Pacific var birde Band of Brothers var linklerini veririm isterseniz.

Band Of Brothers ve Kardeşler takımı aynı dizidir.
  • Burası kitap bölümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissedCall

Burası kitap bölümü?

Kepaze olduk...
  • Allahtan bir soru sordum ben onu gördüğümde ilk film sandım sonra merak edip buraya yazdım biraz bekledim dedimki biraz araştırma yapim sonra buldum buraya baktığımdada cevaplanmıştı zaten ama ben bulmuştum sonrada yazdım istersen veririm linkini diye.

@Dodge@
    Bende biliyorum 2 sinide aynı dizi olduğunu. Türkçesini yazdım sadece The pacific yazmayayım diye.
  • quote:

Türkçesini yazdım sadece The pacific yazmayayım diye.

Kaçın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MikaeL_

quote:

Türkçesini yazdım sadece The pacific yazmayayım diye.

Kaçın.

adam haklı beyler...

(Bu lafı da konu dışında gördüm. Nedense komiğime gidiyor. Fırsat bu fırsat kullanayım dedim)

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Orijinalden alıntı: MissedCall

Burası kitap bölümü?

Kepaze olduk...

Aynen ya neyse konuyu açan arkadaş bulmuştur sanırım sorusunun cevabını
  • Buldum buldum

konudışında sinema bölümüne ilk defa yazıyorum karıştırmışım nebileyim başta sinema tv müzik kitap diye seçiliyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 4 Haziran 2010; 22:38:25 >
  • Şimdiye kadar izlediğim en mükemmel mini diziydi. İki günde bitirdim şimdi çok pişmanım.
    Son bölümde çok felaket bir savaş bekliyordum ama onun dışında efektler filan harikaydı.Pacific'e 10 basar.
  • adam derdini anlatana kadar yarbay olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: calenardhorn

adam derdini anlatana kadar yarbay olacak

Herkesin derdi başka
  • the pacific çektim ama tavsiye eder misiniz.band of brothers dan sonra ilk bölümü sarmadı izlemedim.izleyeyim mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

the pacific çektim ama tavsiye eder misiniz.band of brothers dan sonra ilk bölümü sarmadı izlemedim.izleyeyim mi

band of brothers kadar olmasa da güzel dizi, ilk bölümü izleyip karar verme hemen, sonraki bölümlerde daha çok ısınırsın diziye merak etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.