Şimdi Ara

bana bir yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • benim kart takılabilen hd uydu alıcım var. ben digitürke geçmek istiyorum fakat hd kutu istemiyorum. bana sadece hd kanallar ve hd belgesel kanalı yeter. fiyat olarak kaca patlar ve hangi paketi almam gerek

• hd kanallar derken almış olduğunuz paketlerin içinde olan hd leri izlersiniz.sadece kutu olmaz bildiğim kadarıyla çünkü kutu kart eşleştirmesi yapıyorlar..sadece belgesel diyorsanız giriş paket (12) + belgesel ve herhangi bir keyif paketi (toplam 8) = 20 lira tutar hd alırsanız 4 yada 5 lirada o eklenir yani yaklaşık 25 tutar..taahhüt verirseniz belki bir kampanya yada indirim olur bilgim yok o konuda

Orijinalden alıntı: poison06

hd kanallar derken almış olduğunuz paketlerin içinde olan hd leri izlersiniz.sadece kutu olmaz bildiğim kadarıyla çünkü kutu kart eşleştirmesi yapıyorlar..sadece belgesel diyorsanız giriş paket (12) + belgesel ve herhangi bir keyif paketi (toplam 8) = 20 lira tutar hd alırsanız 4 yada 5 lirada o eklenir yani yaklaşık 25 tutar..taahhüt verirseniz belki bir kampanya yada indirim olur bilgim yok o konuda

yalnız bende ki hd kutuda kart giriş yeri oldugundan bendeki kutuyla eşleştiremiyorlar mı?
  • zannetmiyorum dediğiniz gibi olacağını..0212 473 7373 bu numaradan da herşeyi öğrenebilirsiniz

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.