Şimdi Ara

Balotelli, Torres (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aç Liverpool dönemlerini izle. Balon mu değil mi gör.
  • hocam sen de kendi bakış açınla yorumlamışsın ama şöyle bişey var. torres çok üst düzeylere çıktı, çok uzun süreler boyunca çok iyi işler yaptı. çok istikrarlı şekilde çok iyi goller attı. balotelli bunları yapamadı. balotellinin hatırlanan bir sezonu bile yok neredeyse.


    üstelik torres über takımlarda da yapmadı bunları, liverpool da adamakıllı bi gerard vardı onunla oynayan. şöyle düşün bak, liverpool'un bi sezonunu hatırlıyorum, sezo sonuna doğru gelinmişti ve sezondaki tüm gollerde torres ya da gerard ın ya asisti ya da son vuruşu vardı. yani takım o denli çöp ki gerard ya da torres olmadan gol atamıyo. bu takımda torres neler yaptı neler.

    balotelli her maç atak oynayan, yeri geldiğinde ligin en büyük takımlarına demplasmanda 6 atabilecek çeşit çeşit mükemmel atak oyuncularıyla dolu bir takımda oynuyor.

    istatislikleri falan da bir kenara bırakırsak (ki o kısımda zaten torres daha iyi) çıplak gözle izledik izliyoruz. torres her döneminde hayran kaldığım bir oyuncu, bana göre balotelli sadece torres den değil diğer birçok büyük futbolcudan daha yeteneksizdir. balotelli tüm dangalaklığını bırakıp filozof gibi futbola yoğunlaşsa da torres'in attığı golleri, yaptığı asistleri beceremez. o izlenimi bana hiçbir zaman vermedi.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.