Şimdi Ara

Balotelli, Torres

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu adamlar tam bi balon nasıl büyük takımlarda oynuyorlar anlamıyorum ve değerleri nasıl 15m$ üzeri. Adamların yaptıkları hiç bir etki yok. Nasıl büyük takımlarda oynuyorlar bu adamlar 15m$ ise bizim Burak, Sow 30-40m$ olması lazım.

    Balotelli geçen sene 28 maç 4 ondan önce 41 maç 18 gol.

    Torres 36 maç 7 gol ondan önce 40 maç 10 gol ondan önce 61 maç 21 gol

    futbol adil değil.



  • balotelli tamamen iflah olmaz bir futbolcu
    kendine hayatı boyunca yeticek parayı kazandı zaten şimdiden yetenekli ama sahada çok şımarık bir şekilde oynuyor
    zaten haftada 90 dk max 180 dk maç yapıyosun işine değer vericeksin
  • Balotelli'yi anlarımda Torres'e balon diyen adam en fazla 3-4 senedir Avrupa futbol izliyordur yada yaşı yetmiyordur ATL - Liverpool dönemine.
  • Balotelli de dunyanin en iyi santroforu olabilecek kapasite var ama kullanacak beyin yok maalesef

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sherlock

    Balotelli'yi anlarımda Torres'e balon diyen adam en fazla 3-4 senedir Avrupa futbol izliyordur yada yaşı yetmiyordur ATL - Liverpool dönemine.

    Atletico Madrid'de iyi bir performans gosteriyor mu hocam 2. doneminde?Bi macini izlemistim,ilk maci galiba guzel golu vardi sanki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • torres chealsea'ye gidene kadar dünyanın en iyi santraforuydu chealsea'den sonra guizaya bağladı.
  • Fernando Torrese de balon dendi ya. Adamın Liverpool kariyerine bir bak istersen. Euro 2008 ve Euro 2012 de ispanyayı şampiyon yaptı
  • Torres balonmu
    Balotelliye gelirsek ilk 5 e girecek derecede bir santrafor ama zeka seviyesi 0 adamin
  • Vay be. Torres balonmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torres balondan sonrasini okumadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torres olayına açıklama yapmak bile saçma

    Balotelli olayına gelirsek; bu adamın neresi yetenekli,ne özelliği kuvvetli??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torres yaşlandı sadece
  • Balotelli veya Torres'e balon demek ağır olur. Bu adamlar bir seviyeye çıkıp sakatlık, psikolojik sorunlar vs. nedeniyle orada tutunamamış adamlardır.
    Balon diyebileceğimiz topçu Muhammed Demirci'dir mesela.
  • torres'in yetenekleri de kariyeri de balotelli'nin çok üzerinde. ikisi ayrı sınıfların oyuncuları. balotelli herşeyiyle gerçek bir çöp, küçük futbolcu, torres ise chelsea de bi dönem kötüydü sadece, ama chesela den ayrılmadan önce kendisi hakkında "ölü" denilen bir sezonda bile 22 mi 23 mü ne gol atmıştı. onun dışında da hep çok iyiydi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torres dediğin adam Liverpool döneminde dünyanın en iyi forvetiydi İbrahimovic falan hikayeydi yani
    Bu adamın kariyerini Owen'a benzetiyorum Owen İngilizlerin altın çocuğuydu en tepeye çıkıp tepetaklak düştü Torres'de de aynısı oldu
  • Nerde o eski torres.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atl-L'pool dönemi efsanedir Torres'in. Torres'e balon diyen adam çarpılır. Balotelli için bu sezon son şans. Bu sezonda iyi performans gösteremezse daha yüzüne bakan olmaz. 2. sınıf takımlardan birine gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balo balon torres bitik yani şuan ikiside leş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balotelli sorunlu futbolcu oynadığında oynuyor Milan'da 54 maç 30 gol 12 asist gayet iyi bence.

    Torres ATL ve Liverpool dönemi çok iyiydi. L'pool zamanında bi sakatlık yaşadı ondan sonra daha da düzelemedi e adam üstüne yaşı ilerlerdi.
  • Balotelli dedikleri oyuncu gittiği her takımda neredeyse maç başına 0,4-0,5 gol ortalamasıyla oynuyor üstelik adam futbolu umursamadığı halde ve bu adama balon diyorlar. 25 yaşında olmasına rağmen, Inter, Man City, Milan ve Liverpool gibi kulüplerde oynadı. Liverpool dışında hiçbir kulüpte kötü oynamadı, sadece bekleneni veremedi.

    Torres ise 5 yıldır piyasada hiç yok, hemde gerçekten hiç yok. İspanya adamı forvet diye kadrosuna almasına rağmen forvetsiz şampiyon oldu EURO 2012'de.
    Atletico Madrid dönemi maç başına 0,5 gol bile değilken, Liverpool'da ise maç başına 0,63 civarı gol atıyor ama anlamadığım bir şekilde dünyanın en iyi forveti oluyor Liverpool'da. Chelsea, Milan ve Atletico Madrid dönemlerini söylemeye gerek dahi duymuyorum.

    Balotelli 25 yaşında, Torres 31 yaşında.

    Ve balon olan Torres değilde Balotelli.

    Euro 2008'de final dışında atamayan Torres, 1 gol attığı için kupayı kazandıran isim olmuştur forumdaşlarımıza göre. 5 maç boyunca tüm yükü takım arkadaşlarının üzerine yıkan, Italya ile oynanan maçta ofsayttan bile Buffon'a karşı gol atamayan oyuncu eleştirilmesi gerektiği yerde finalde yapması gerekeni yaptı diye maçın adamı olmuştur ayrıca. Görende final maçında hattrick yaptı ya da 5-6 kişiyi çalımlayıp tek başına gol attı zanneder. Almanya defansının beceriksizliği sayesinde biraz uzak sayılabilecek bir yerden karşı karşıya gol atmıştır sadece.

    Muhteşem bir forvet olarak görmediğimiz Di Natale'nin 25-26 yaşından sonraki 11-12 yıllık sürede attığı gol sayısı, Torres'in kariyerindeki gol sayısından fazla ve Torres dünyanın en iyi forveti olmuşta bir ara bizim haberimiz olmamış. Di Natale o sürede uzayda oynuyormuş heralde.

    Ayrıca Torres Liverpool'dayken, EPL'de 20 gol atarken RVP ile Rooney 20+ gol atıyordu fakat nedense en iyi forvete Torres demişler.

    Bizim Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisindeki insanlar saha içindeki performansından daha çok saha içindeki ve dışındaki davranışlara bakarak iyi-kötü oyuncu değerlendirmesi yaptığı için Türkiye'de futbol gelişmek için yeterli zemini bulamıyor. Bir futbolcuyu asıl yapması gereken görevden dolayı değilde, farklı şeylerden dolayı değerlendiriiyorlar. Forumda da durum aynen böyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradeida -- 6 Eylül 2015; 5:39:26 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.