Şimdi Ara

BALKANLAR TURU ROTA TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu yaz veya sonbaharda uçak ile ankaradan balkanlar turu yapmak istiyoruz, tur planlarına belgrad şehri ile başladık lakin sonrasında tek belgrad şehri bizi sıkabileceği için yakın ülkeleri de kapsayan 7 gece 8 günlük bir tur yapmak istiyoruz, süreyi 10 güne kadar çıkartabiliriz. Kendi imkanlarımızla otobüs, tren biletlerini ayarlayarak airbnb evlerinde kalma gibi bir planımız var. Forumlarda o kadar bilgi karmasaşı var ki değerli forumdonanım arkadaşlarıma bu soruyu yöneltmek istedim. Tecrübeli arkadaşlara sorum, nereden başlayalım nerede kaç gün yeter ve hangi şehirleri dahil edelim. Ona göre flypgs'nin indirimi bitmeden uçak bileti işini halletmek istiyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum



  • up
  • Schengen vizesi almayacağınızı düşünerek gidebileceğiniz ülkeler Sırbistan, Kosova, Makedonya, Bosna-Hersek, Karadağ ve Arnavutluk.
    Kültür gezisi istiyorsanız; hızlı hareket ederek, bazı geceleri yolda geçirerek 8-10 günde bu 6 ülkenin başkentlerini belki 2-3 tane de küçük şehir gezebilirsiniz.
    Doğa gezisi de olsun diyorsanız, yollarda çok zaman harcayacağınız için 8-10 günlük süre yeterli olmayacaktır.

    Bence Balkanlar turu şehirlerle kısıtlanmamalı ama daha yüksek bir bütçe ve daha çok zaman gerektirir. Daha fazla mı ülke gezmek istersiniz, yoksa Balkanların güzel doğasını görmek için birkaç ülkeden ve şehirden feragat mı edersiniz buna karar verdikten sonra rota için daha net yardımcı olabilirim.
  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt
    Merhaba, dediğiniz gibi schengen almadan 4-5 ülkenin başkentleri ve yakınlarında varsa ufak şehirleri gezip dönüş yapmak istiyoruz, 10 günlük bir süre bize yeterli olacaktır, lakin nereden başlamalıyız, hangi sıra ile gitmeliyiz o konuda kararsız kaldık, daha önce bu tür balkan gezisi yaptınız mı? Yaptıysanız tavsiyeniz ne olur
  • Rotayı da belirtirseniz, harika olur, daha önce denenmiş bir rota bizi daha güvende hissettirecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.