Şimdi Ara

BALIKESİR TARAFI TATİL YERİ ÖNERİSİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
75.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • herkes güzel önerilerde bulunmuş,kafan karışmasın yanlız,benim önerimde edremitde ikamet eden biri olarak güre ve altınoluk olacakl deniz,dağ ve su bunların hepsinin iç içe olduğu bir yer inan bulamazsın ayvalık çok güzeldir ama suyu kıtdır altında araban varsa bir gününü ayvalığa ayırırsın bi cunda ve akşamüstü şeytan sofrasında güneşin batışını izlersin altınoloktan da birsaatde ortalama varırsın ayvalığa kesinlikle altınoluğu öneriyorum deniz istediğinde temiz berrak bir deniz tesis olarakda oldukça güzeldir busene yeni açılan aqua park mevcut şahin tepesi diye bir tesis var denizi yksekten gören doyran köyü yolunda oraya kahvaltıya gitmeni öneririm ona benzer başka yerlerde var benim bildiğim ve arasıra gittiğim,çokda beğendiğim bir yer olduğu için yazıyorum.dağ istersen güre pınarbaşı ve zeytinli hasan boğulduya çıkıp şelalenin buz gibi suyu akarken mangal yapabilirsin.kaplıca istersen kaplıcalarımız var demek istediğim bu kadar alternatifli yer bulmak zordur gelirsen memnun kalırsın fiyatlarda ayvalık hariç uygundur eğer daire kiralamayı düşünürsen sana bir iki emlakcı tlf. verebilirim araştırman açısından.




  • Ören altınoluk akçay
  • Güncel
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

    Altınoluk tarafında kaz dağları olduğundan, orman çok yakın, temiz çam havası ile uyanabilirsiniz sabahları, altınoluk ve akçayın suyu dağdan geldiğinden çok temiz ve çok güzel, akçayda denize girilecek yer kısıtlı diyebiliriz, belli plajları var, ama ayvalık tarafında öyle değil, alibey adası ve çevresinde fazla kalabalık olmayan güzel plajlar bulunmaktadır. Ören,burhaniye,akçay arasında dilerseniz 45 dk araba yolculuğu ile gezebilirsiniz, tek yerde bağlı kalmanıza gerek yok, yani belli bir yere yerleşirsiniz dilerseniz, burhaniyeden akçaya günübirlik geziye gidebilirsiniz,ören içinde hediyelik eşyaların satıldığı bir açık hava çarşısı bulunmakta güzel , ama en güzel akçayda oluyor, akşam gezmeye akçaya gidebilirsiniz, akçay açık hava çarşısı deniz kenarında ve yol boyu uzuyor, çok canlı gece rahatlıkla gezebilirsiniz 23-01 arası turistler çoğunlukla yerli ve aile oluyor ve rahatlıkla gezebiliyorsunuz çekinmeden. Deniz kenarında oturup, denizi izlemek çok güzel oluyor, yıldızlara bakmak, bunun yanında burhaniye de orjan sitesi var orada apart evler kiralanıyor, site içinde iki katlı evler bulunmakta, bir kere oradan apart ev tutmuştuk, burhaniyeye ve akçayın tam ortasında diyebiliriz, ama çok sakin ve sessiz, akşamları gezmek için burhaniye ya da akçaya gitmek gerekiyor, onun içinde bildiğiniz site çok sessiz ve sakin, kendine ait plajı bulunmaktadır. Ama daha çok 40 üstü yaşlara hitap edebilir diyebiliriz. Bunun yanında aydın kuşadası güzelçamlı'ya da gidebilirsiniz. Güzelçamlı'da milli park bulunmaktadır. Giriş ücretliydi bildiğim kadarıyla oranın da havası temiz ve güzeldi. İzmir foça, dikili, seferihisar güzel, aydın didim güzel. Ege güzel aslında :)), Aydın Güzelçamlı ile ilgili bir site bulunmakta:www.guzelcamli.com detaylı bilgi edinebilirsiniz.



    Usta sen edremitten misin?




  • akçay veya ören olur
  • sırasıyla sarımsaklı(balıkesirde değil sanırım ama ören e çok yakın),ören,erdek.

    bu kdr
  • Akçay, Altınoluk ve Ayvalık - Cunda üçünden birini seç.
  • Ben Balıkesirliyim ne ivrindisi ya saçmalamayın tatile gidiyorsan ayvalık,sarımsaklı,altınoluk,ören buralara bak buralardan herhangi birine gitsen pişman olmazsın.
  • Güncel
  • balıkesir cunda adasında rainbow tatil köyü pansiyonundayım
    arkadaşlar yakında buradayım görüş ve fikirlerimi dönüşte yazarım
  • Ören diyorum
  • Dursunbey !
  • İzmir candarli diyorum ve susuyorum.Denizi temiz,sessiz,kizlari guzel ki sonucta İzmir kizlari daha ne olcak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://avsaadasiyigitlertatilkoyu.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.erdoğan -- 2 Temmuz 2012; 16:36:38 >
  • letsgodergi Öneririm !!
  • Kesinlikle Erdek.
    Her yaz giderim,denizi güzeldir çok kalabalıkta değildir.
  • İlteriş Kutluk Kağan kullanıcısına yanıt
    Kutluk Kağan[/mentioned]http://www.avsaadasiyigitlermahallesi.com/?SyfNmb=1&pt=ANASAYFA
  • Burhaniye Ören'e gitmiştik bayağı kalabalık 3-4 yaz önce. Biz apart tutmuştuk ama ufaktı baya 2 odası vardı ufak. Birinde çift kişilik yatak, diğerinde de 2 tane tekli. Ufak bi tuvalet, mutfak dışardaydı. Ama site gibi yani bir çok apart olduğu için güvenliydi. Sonra gezdiğimizde 2 katlı villalar vardı bilseydik ordan tutardık. Yine de güzeldi.

    Çok sakin bi yer. Tavsiye ederim. Gece hayatı olarak da o zaman 1 tane kulüp vardı. Şimdi ne durumda bilemem ancak ufak apartlar yerine dediğim gibi villalar, müstakil evler oluyor büyük. Onları tavsiye ederim daha rahat edersiniz.
  • Konuyu tekrar açıyorum ama. Ağustosta tatile gitmeyi planliyorum. Ailemizle Balıkesir tarafının bizr uygun olduğuna karar verdik. Yazlik villa tarzi denize yakın , bahceli bi yer kiralamayi düşünüyoruz. Cok fazla kalabalık tıklım tıklım yer istemiyoruz. Ne önerirsiniz ? Hangi ilce belde ?.

    Yardımınıza ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha giden begenen tavsiye eden olursa seviniriz.Otel ve kiralık daire tarız
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.